Νέα

Πωλείται εισητήριο για το final four του παρισιού.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα otto-3
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με τη λογικη σου την αεκ πρεπει να τη λεμε αεκακι γιατι ειναι πραγματικα μικρη ομαδα και δε το λεω για να πικαρω αλλα ετσι ειναι.ρε φιλε 4.00 βρηκες να πεις ιεροσυλια οτι ειμαστε θρυλος.αυτο μας κανει και ξεχωριστους...
μπορεις να εξηγησεις τι ακριβως εννωεις?δεν ειπα για ολυμπιακακι η κατι αλλο.απλα ειπα οτι δεν στεκει πουθενα να λεγεται θρυλος.εχεις εσυ να παραθεσεις καποια στοιχεια που να δικαιολογουν το ονομα?ποσα τσαμπιονς λιγκ εχει ας πουμε?ποσα ουεφα?και μην μου πεις για 37 πρωταθληματα γιατι κατι ομαδες σε αλλες χωρες εχουν 50-60.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μπορεις να εξηγησεις τι ακριβως εννωεις?δεν ειπα για ολυμπιακακι η κατι αλλο.απλα ειπα οτι δεν στεκει πουθενα να λεγεται θρυλος.εχεις εσυ να παραθεσεις καποια στοιχεια που να δικαιολογουν το ονομα?ποσα τσαμπιονς λιγκ εχει ας πουμε?ποσα ουεφα?και μην μου πεις για 37 πρωταθληματα γιατι κατι ομαδες σε αλλες χωρες εχουν 50-60.
να προσπαθησω να μιλησω σοβαρα μαζι σου. λοιπον. το οτι ολες οι ομαδες εχουν ενα ψευδονυμο φανταζομαι το αγνοεις. το οτι βγηκε θρυλος επειδη στη χωρα του ειναι θρυλος επισεις το αγνοεις φιλε μου.απο τη στιγμη που θελεις να συζητησεις γιατι δε πρεπει να εχει ο ολυμπιακος ενα μεγαλοπρεπες ονομα σου παραθετω γιατι η αεκ πρεπει να εχει ενα υποτιμιτικο ονομα.αλλα φιλε ειναι τελειως ανουσιο να συζηταμε γιατι τον ολυμπιακο τον λενε θρυλο. για ειναι ΘΡΥΛΟΣ. απλα το θεμα φιλε μου ειναι οτι τρωγεσαι με τα ρουχα σου.δε βρισκεις κατι να κραξεις και αρπαζεις την ευκαιρια του φιλου που ειπε ετσι να πεις το μακρυ σου και το κοντο σου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να προσπαθησω να μιλησω σοβαρα μαζι σου. λοιπον. το οτι ολες οι ομαδες εχουν ενα ψευδονυμο φανταζομαι το αγνοεις. το οτι βγηκε θρυλος επειδη στη χωρα του ειναι θρυλος επισεις το αγνοεις φιλε μου.απο τη στιγμη που θελεις να συζητησεις γιατι δε πρεπει να εχει ο ολυμπιακος ενα μεγαλοπρεπες ονομα σου παραθετω γιατι η αεκ πρεπει να εχει ενα υποτιμιτικο ονομα.αλλα φιλε ειναι τελειως ανουσιο να συζηταμε γιατι τον ολυμπιακο τον λενε θρυλο. για ειναι ΘΡΥΛΟΣ. απλα το θεμα φιλε μου ειναι οτι τρωγεσαι με τα ρουχα σου.δε βρισκεις κατι να κραξεις και αρπαζεις την ευκαιρια του φιλου που ειπε ετσι να πεις το μακρυ σου και το κοντο σου
οποτε ειναι ενα απλο ψευδωνυμο.οκ με καλυψες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πωλειται εισητιριο για το final four του παρισιου κατηγοριας 4 των 295 ευρο το οπιο ειναι στης θεσης του θρυλου   το εισητιριο βασηκα ειναι 2 εισητιρια ετσι βγενουν ολα απτην ευρολιγκα 1 για τους ημιτεληκους των 147,5  στης 7-5  και ενα για μικρο και μεγαλο τεληκο 147,5 στης 9-5
μην ξεχνιομαστε κιολας και χαλαμε το τοπικ του ανθρωπου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μη κανεις τον χαζο. ξερεις τι εννοω πολυ καλα.
οχι ρε εχεις δικιο.ειναι μια απλη ονομασια.οπως η μαντσεστερ ας που με λεγονται κοκκινηοι διαβολοι.ε φυσικα και δεν ειναι.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οχι ρε εχεις δικιο.ειναι μια απλη ονομασια.οπως η μαντσεστερ ας που με λεγονται κοκκινηοι διαβολοι.ε φυσικα και δεν ειναι.
ok. Παω πασο ρε φιλε. εγω ειμαι πιο κουτος απο σενα γιατι προσπαθω να σου εξηγησω κιολλας. αστο μην προσπαθησω να σου εξηγησω τι σημαινει κομπλεξ και συνδρομο κατωτεροτητας γιατι θα μας παρει ωρα.καληνυχτα σου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ok. Παω πασο ρε φιλε. εγω ειμαι πιο κουτος απο σενα γιατι προσπαθω να σου εξηγησω κιολλας. αστο μην προσπαθησω να σου εξηγησω τι σημαινει κομπλεξ και συνδρομο κατωτεροτητας γιατι θα μας παρει ωρα.καληνυχτα σου
κομπλεξ και συνδρομο κατωτεροτητας αν δεν κανω λαθος σημαινει να εχεις προβλημα με τον εαυτο σου και να παριστανεις κατι που δεν εισαι..δοξα τω θεο δεν εχω δει κανεναν αεκτζη μεχρι τωρα να λεει την αεκ θρυλο,μυθο η κατι αλλο.η τους βαζελους,που εχουν φτασει και σε εναν τελικο.αν θυμασαι καλα και μην το αρνηθεις,υπηρχαν αμετρητοι γαυροι που ξενκινουσαν την σεζον πιστευοντας οτι θα παρουν το τσαμπιονς λιγκ.και τελικα αν καταφερνατε να βγειτε τριτοι,λεγατε για εξιλεωση να παρετε το κυπελο ουεφα. :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κομπλεξ και συνδρομο κατωτεροτητας αν δεν κανω λαθος σημαινει να εχεις προβλημα με τον εαυτο σου και να παριστανεις κατι που δεν εισαι..δοξα τω θεο δεν εχω δει κανεναν αεκτζη μεχρι τωρα να λεει την αεκ θρυλο,μυθο η κατι αλλο.η τους βαζελους,που εχουν φτασει και σε εναν τελικο.αν θυμασαι καλα και μην το αρνηθεις,υπηρχαν αμετρητοι γαυροι που ξενκινουσαν την σεζον πιστευοντας οτι θα παρουν το τσαμπιονς λιγκ.και τελικα αν καταφερνατε να βγειτε τριτοι,λεγατε για εξιλεωση να παρετε το κυπελο ουεφα. :2funny: :2funny:
αα μπραβο τελικα κατι ξερεις. συνδρομο κατωτεροτητας ειναι να εισαι αεκτζης για παραδειγμα και να θεωρεις οτι εχεις ομαδα ενω εχεις ομαδουλα και να μιλας για ιστορια που δεν εχεις. δε ξερω φιλε μαλλον σε ποναει που ο Ολυμπιακος ειναι ΘΡΥΛΟΣ .αλλα ξημερωνει ,βρες κατι αλλο να ασχοληθουν μαζι σου . βαριεμαι να σου απανταω.καληνυχτα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αα μπραβο τελικα κατι ξερεις. συνδρομο κατωτεροτητας ειναι να εισαι αεκτζης για παραδειγμα και να θεωρεις οτι εχεις ομαδα ενω εχεις ομαδουλα και να μιλας για ιστορια που δεν εχεις. δε ξερω φιλε μαλλον σε ποναει που ο Ολυμπιακος ειναι ΘΡΥΛΟΣ .αλλα ξημερωνει ,βρες κατι αλλο να ασχοληθουν μαζι σου . βαριεμαι να σου απανταω.καληνυχτα
ποσο εισαι ρε 15 χρονων?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ποσο εισαι ρε 15 χρονων?
α μπραβο το χασες και αρχισες για τις ηλικιες.πριν κανα μηνα οταν δεν ειχες τι να πεις παλι μου λεγες οτι ειμαι 15 .  δε θα σου ξαναπω καληνυχτα γιατι θα μου πρηξεις για πολυ ωρα με τις ιεροσυλιες μου.

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606

Ευτυχώς που δεν υπάρχει μέτρο μαλακίας, γιατί θα το είχες σπάσει.
Δεν έχει η ΑΕΚ ιστορία;
Ξέρεις τι αντιπροσοπεύει; Την περηφάνια των πρόσφυγων.
Ξέρεις γιατί φοράει κίτρινόμαυρα; Ηταν τα χρώματα του Βυζαντίου.
ΑΕΚ σημαίνει γενιά ξεριζωμένη.
Ποτέ και κανένας δεν έγινε ΑΕΚτζής για τους τίτλους της ΑΕΚ. Αλλοι οπαδοί είναι λάτρεις του ζήτω και των τίτλων...

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Α...Και κάτι ακόμα. Για να δεις και τι διαφορά σε επίπεδο οπαδών.
Εσείς τον οπαδό του Παναθηναϊκού ούτε και εγώ δεν ξέρω τι του κάνατε στο πούλμαν...Για τον Ηλ... λέω.
Εμείς οι ΑΕΚτζήδες τον δικό σας όχι μόνο δεν τον πειράξαμε, αλλά τον αφήσαμε σε νοσοκομείο (του είχε πιάσει το δικό σας λεοφωρείο το πόδι στην πόρτα και δεν σταματήσατε βρε ζώα να μπει μέσα)...Αν δεν ξέρεις γιατί λέω ρώτα τους οργανωμένους σας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
το οπαδιλικι που το βλεπεις?απλα πλεον πρεπει να σταματησει αυτη η πιπιλια με την προσβολη της λεξης θρυλος.
Εμείς τι πρέπει να πούμε βρε μαλάνθρακα που αυτοαποκαλείστε βασίλισσα στο μπάσκετ;

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ξερεις αν η θεσης ειναι στα πλαγια η πισω απτης μπασκετεσ?

OP
OP
O

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειμε σίγουρος αλλα μαλλον στα πλάγια