Νέα

Πωλείται BMW 135

• Μέλος που άνοιξε το νήμα b0b
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οπότε αναγκαστικά θα το δώσω σε μαντρά.

αααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχαχχαχααχχαχα
να το χαρίσεις θες να πεις.....

υπόψιν.... οι μισοί έχουν κλείσει κι οι άλλοι μισοί δε θα αγοράσουν αυτοκίνητο που θα τους μείνει στη μάντρα για στόλισμα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.709
Πόντοι
22.785
Τό άλλάζης μέ ένα 850 fiat λευκό τού 1975 ?????

MB C 200

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Όσοι αγοράσαμε μεγάλα και ακριβά εργαλεία τα παντρευτηκαμε πλέον.
[/quote]
:( :( :(

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
φτιάξε ένα μεγάαααααααααλο στάβλο να χωρέσουν όλα μέσα.

απορώ με μερικούς........

ποιος περιμένει ότι εν ελλάδι υπάρχει άνθρωπος που θα αγοράσει τρίλιτρο αυτοκίνητο στην κατηγορία γκολφ με 40 χιλιάρια;

πάρτο ταξιδάκι γερμανία και πούλα το. τα διπλά θα πάρεις απ όσα εδώ......
Σταβλο θα βρει !!!
Σαννο να τα ταιζει που θα βρει ???

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Παλιοκομπλεξικοί  εδώ μέσα

υπάρχει περίπτωση να πουλάει κάτι κάποιος άνθρωπος εδώ μέσα και να μην βγείτε να το παίξετε εξυπνάκηδες και προχωρημένοι και ότι το βρήκατε κάπου φτηνότερα και γιατί πήρε δάνειο επί Σημίτη για να το αγοράσει και τώρα να το βάλει στον κώλο του???

προφανώς περσόνας και λέον κλπ οδηγούν νισσάν τσέρι του 80 μοντέλο....λογικό είναι να φθονούν κάποιον με κάτι καλύτερο....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470

υπάρχει περίπτωση να πουλάει κάτι κάποιος άνθρωπος εδώ μέσα και να μην βγείτε να το παίξετε εξυπνάκηδες και προχωρημένοι και ότι το βρήκατε κάπου φτηνότερα και γιατί πήρε δάνειο επί Σημίτη για να το αγοράσει και τώρα να το βάλει στον κώλο του???

προφανώς περσόνας και λέον κλπ οδηγούν νισσάν τσέρι του 80 μοντέλο....λογικό είναι να φθονούν κάποιον με κάτι καλύτερο....
:2funny: :2funny: :2funny:
γι'αυτο ειχα πει να κλειδωνονται οι αγγελιες....

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

σωστος!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν ξέρω πόσο και έαν θα τελικά θα το πουλήσει, πάντως είναι πολυ fun το συγκεκριμένο τουτού.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ έχω πατίνι. φθονώ θανατηφόρα τον τύπο.... τις προάλλες ένας φίλος ηθελε να μου κανει δωρεά έαν μποξτερ 22 χιλιάρικα αλλά του είπα δεν έχω λεφτα και η τράπεζα δε μου δίνει δάνειο.
και πουσαι ο σημίτης έπεσε το 2004. ο τυπάς αγόρασε το αυτοκίνητο το 09. υπάρχουν ΚΑΙ δάνεια που η δόση για μπεμπα αρχίζει μετά απο μια πενταετία;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
35k μου δίνει ο Σπανός, αυτός με 30 και Μ packet θα πάρει τα 3.
έρχεται μια ωραία μέρα στο μπουρδέλα έρνας τύπος και μας λέει.....

πήγα στο Σπανό.
γειά σας του είπα πουλάω το 135 μου.
πάρε 35 και φέρτο μου πε.....
αλλά εγώ επειδή έχω τεράστια πεποίθηση στην ελληνική οικονομία και στην αξία του αυτοκινήτου μου ήμουνα σίγουρος ότι στο μπουρδέλα που συχνάζουν όλοι οι φραγκάτοι της ελλαδας που έχουν να πετάξουν 40 χιλιάρια για τόυ καρς ήμουνα σίγουρος ότι θα βρω να πάρω άλλα 4χιλιάρικα χαλαρά.
αλλωστε η αγορά αυτοκινήτου σπάει ταμεία αυτόν τον καιρό.......

αλλά εγώ είμαι ένας κομπλεξικός με πατίνι......που να ξέρω........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ασε ρε μαστορα κι εσυ να ουμε πρωι πρωι....ας παει στον σπανο ο τυπος και να μας αφησει ησυχους.....μπουρδελοσαιτ ειναι εδω οχι το σκρουτζ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom