Νέα

Πωλειται Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G 64 GB - Tablet PC - iOS 4 - 9.7" TFT - Μαύρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SLK200GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
για να δουμε και μερικες αγγελιεσ που τρεχουν τωρα

16 ari me 550 ε

16 αρι χωρισ 3g 400 ε

650 ε του ιουνιου αλλα με τις ιδιεσ προδιαγραφες

580 ε

600 ε

16αρι χωρις 3g 550 ε

700 ε

και επειδη βαριεμαι αν γραψω αλλα 50  που πουλιουνται τωρα  και οχι αυτα που εχουν πουληθει καποτε ριξτε μια ματια εδω

και αν νομιζει καποιος ,οπως γραφτηκε για να κοροιδεψω καποιον ας μου το πει ξανα αφου δει τις τωρινες αγγελιεσ που υπαρχουν

το ενας πουλησε μπορει να ειναι και fake κατι που γινεται συχνα στις αγγελιες η να εχει ελατωμα οπως εχω και εγω ενα iphone3 που δεν το πουλαω ουτε 80 ε γιατι εχει προβλημα,αλλος μαλλον θα το πουλουσε  (οπως εχουμε δει και εδω μεσα )

επισης οσοι εχουν 199 η 200 ε ας τα δωσουν σε κανενα κοριτσακι να τους κανει κανενα τσιμπουκακι ,για εκει φτανουν
τα παντα ολα + τσιμποθκι και στη μαπα μονο με 10 εθρω!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε φίλε ......
Εκτός απο ειρων είσαι και προκλητικός βλέπω

Δεν φτάνει που σου δίνουμε μια ιδέα να το δώσεις γρήγορα ώστε να πάρεις το νέο μας την λες κιόλας !!!!!!!

Οι άλλοι που τα δίνουν όσο λες ρωτησες αν τα πουλάνε κιόλας ;
Έπειτα μάθε ότι η εγγύηση είναι διετής για όλα τα προϊόντα αν το παει κανεις νομικά

Ποιος θα δώσει.600 ευρω για κάτι που τον άλλο μήνα θα έχει μείον 100 ευρω καινούργιο ;
Απο 840 θα πωλείται 740 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και δεν θα το αγοράζει κανεις

Ενημερωτικά να σου πω πως τώρα ψάχνω για 7αρι ταμπλετ και συγκεκριμένα για το HTC flue, η το Samsung Galaxy Tab, αλλα θα είμαι ηλίθιος, αν δώσω 270 ευρω για κάτι που καινούργιο κάνει 350 ευρω πλέον

Τεσπα δικο σου είναι ότι νομίζεις κανε

OP
OP
S

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
423
Πόντοι
26
Ρε φίλε ......
Εκτός απο ειρων είσαι και προκλητικός βλέπω

Δεν φτάνει που σου δίνουμε μια ιδέα να το δώσεις γρήγορα ώστε να πάρεις το νέο μας την λες κιόλας !!!!!!!

Οι άλλοι που τα δίνουν όσο λες ρωτησες αν τα πουλάνε κιόλας ;
Έπειτα μάθε ότι η εγγύηση είναι διετής για όλα τα προϊόντα αν το παει κανεις νομικά

Ποιος θα δώσει.600 ευρω για κάτι που τον άλλο μήνα θα έχει μείον 100 ευρω καινούργιο ;
Απο 840 θα πωλείται 740 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και δεν θα το αγοράζει κανεις

Ενημερωτικά να σου πω πως τώρα ψάχνω για 7αρι ταμπλετ και συγκεκριμένα για το HTC flue, η το Samsung Galaxy Tab, αλλα θα είμαι ηλίθιος, αν δώσω 270 ευρω για κάτι που καινούργιο κάνει 350 ευρω πλέον

Τεσπα δικο σου είναι ότι νομίζεις κανε

κανενας δεν σε πιεσε να το αγορασεις ουτε να συμβουλευσεις,ασε εχω δει ολα τα σχολεια σου στις αγγελιες που κυμαινονται στην ιδια μαλακια

OP
OP
S

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
423
Πόντοι
26
να κλεισει η αγγελια ,πουληθηκε το ipad,ευχαριστω τον φιλο