Νέα

Πωλειται Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G 64 GB - Tablet PC - iOS 4 - 9.7" TFT - Μαύρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SLK200GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Πωλειται    Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G 64 GB - Tablet PC - iOS 5,1 - - Μαύρο

αριστη κατασταση ,χωρισ γρατσουνιες,μαζι με τη θηκη,αγορασμενο τον αυγουστο απο το golden i και εχει εγγυηση μεχρι τον αυγουστο

600 ε, καλα ειναι να βρεθει καποιος απο θεσ/νικη ωστε να δωθει χερι χερι για να το δει και να εχουμε καλες καρδιες

ανταλαγες δεν επιθυμω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το δινεις παρα πολυ ακριβα.... ελεω νεου μοντελου.

αν στο παρει κανεις με 4 κατοσταρικα δωστο  :sunglasses:

σε δυο μηνες θα το δινεις με 300 και θα δυσκολευεσαι  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
an βρεισ κανενα με 400 το παιρνω
Δεν ενδιαφερομαι φιλαρακο γιατι θα παρω το νεο ... το εχω παραγγειλει ηδη !!!!!!

Αν ριξεις μια ματια σε αγγελιες θα βρεις ανετα με 450 το i-pad 2 64gb 3g και με δυο θηκες μαλιστα και ανταπτορακια για φωτογραφικη

Συμβουλευτικα στα λεω και κανε οτι νομιζεις..... μεταχειρισμενο ειναι αλλωστε

OP
OP
S

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Δεν ενδιαφερομαι φιλαρακο γιατι θα παρω το νεο ... το εχω παραγγειλει ηδη !!!!!!

Αν ριξεις μια ματια σε αγγελιες θα βρεις ανετα με 450 το i-pad 2 64gb 3g και με δυο θηκες μαλιστα και ανταπτορακια για φωτογραφικη

Συμβουλευτικα στα λεω και κανε οτι νομιζεις..... μεταχειρισμενο ειναι αλλωστε

αν δεν ενδιαφερεσαι τοτε τι σε κανει να ενδιαφερεσαι  να γραφεις?

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16

αριστη κατασταση ,χωρισ γρατσουνιες,μαζι με τη θηκη,αγορασμενο τον αυγουστο απο το golden i και εχει εγγυηση μεχρι τον αυγουστο

600 ε, καλα ειναι να βρεθει καποιος απο θεσ/νικη ωστε να δωθει χερι χερι για να το δει και να εχουμε καλες καρδιες

ανταλαγες δεν επιθυμω
εμενα με ενδιαφερει να το παρω αλλα εχω μονο 199.99  εθρω !!

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Έλα φίλε,είσαι ακριβός σε λέω, κατέβα καμιά 300 ευρώ..

Εγώ αύριο μπορώ να σου βρω ότι δίνεις με 200 ευρώ και με εγγύηση.Ναι,αλήθεια..Και με εγγύηση.

Έχω και link αλλά δεν με αφήνει το site να το βάλω.Ναι αλήθεια..

Επίσης δεν προτίθεμαι να αγοράσω αυτό που πουλάς,γράφω απλά για να σου σπάσω τα αρχίδια,να γαμήσω την αγγελία και να το παίξω έξυπνος.

Α,ναι,έχω παραγγείλει το Ipad 3,με 200 ευρώ γιατί έχω τρελά κονέ και γενικά είμαι γαμάτος.

Υ.Γ.Αγγελία αμάμητη δεν έχετε αφήσει :jerking:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
ειναι ακομψο να την πεφτουμε σε καποιον που βαζει μια αγγελια χωρις τελικα να ενδιαφερομαστε για την πωληση αλλα απο την αλλη ειναι και μαλλον.....υποτιμητικο για τη νοημοσυνη μας να βαζει καποιος μια αγγελια χωρις πρωτα να εχει ψαξει να βρει ποσο κοστιζει αυτο που πουλαει (τωρα και οχι οταν το αγορασε).Ειδικα αν σε λιγο καιρο βγαινει και ο αντικαταστατης της συσκευης.Οι αγγελιες θελουν ρεαλισμο παιδια,αν καποιος πραγματικα θελει να πουλησει κατι.Αν ζηταει μια τιμη 15% πιο κατω απο οσο θα κοστιζει ο αντικαταστατης τοτε μαλλον δεν θα την πουλησει ποτε.Μην ξεχναμε οτι οταν ο αντικαταστατης ειναι πολυ βελτιωμενος και εχει την ιδια τιμη τοτε το προιον προηγουμενης γενιας πεφτει τουλαχιστον 20%,αν λαβουμε υποψη και οτι ειναι μεταχειρισμενο.......νομιζω ειναι αυτονοητο που πρεπει να κινηθει καποιος.Απλα ολα αυτα μπορουν να γινουν με προσωπικα μηνυματα και οχι δημοσια αρκει να υπαρχει πραγματικο ενδιαφερον και οχι απλα διαθεση για σπασιμο.

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
ειναι ακομψο να την πεφτουμε σε καποιον που βαζει μια αγγελια χωρις τελικα να ενδιαφερομαστε για την πωληση αλλα απο την αλλη ειναι και μαλλον.....υποτιμητικο για τη νοημοσυνη μας να βαζει καποιος μια αγγελια χωρις πρωτα να εχει ψαξει να βρει ποσο κοστιζει αυτο που πουλαει (τωρα και οχι οταν το αγορασε).Ειδικα αν σε λιγο καιρο βγαινει και ο αντικαταστατης της συσκευης.Οι αγγελιες θελουν ρεαλισμο παιδια,αν καποιος πραγματικα θελει να πουλησει κατι.Αν ζηταει μια τιμη 15% πιο κατω απο οσο θα κοστιζει ο αντικαταστατης τοτε μαλλον δεν θα την πουλησει ποτε.Μην ξεχναμε οτι οταν ο αντικαταστατης ειναι πολυ βελτιωμενος και εχει την ιδια τιμη τοτε το προιον προηγουμενης γενιας πεφτει τουλαχιστον 20%,αν λαβουμε υποψη και οτι ειναι μεταχειρισμενο.......νομιζω ειναι αυτονοητο που πρεπει να κινηθει καποιος.Απλα ολα αυτα μπορουν να γινουν με προσωπικα μηνυματα και οχι δημοσια αρκει να υπαρχει πραγματικο ενδιαφερον και οχι απλα διαθεση για σπασιμο.

Πολύ Σωστός!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

ανταλαγες δεν επιθυμω

Ακριβα το δινεις.....

Με 120 το παιρνω

OP
OP
S

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26

to κοβω για 30 % κατω και οχι 15

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
προσπαθησε να το σπρωξεις γιατι τον επομενο μηνα θα πεσει παρα πολυ η τιμη του.ηδη το galaxy tab επεσε παρα πολυ.και το v900 της LG που γαμαει επεσε στα 370.

OP
OP
S

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
για να δουμε και μερικες αγγελιεσ που τρεχουν τωρα

16 ari me 550 ε

16 αρι χωρισ 3g 400 ε

650 ε του ιουνιου αλλα με τις ιδιεσ προδιαγραφες

580 ε

600 ε

16αρι χωρις 3g 550 ε

700 ε

και επειδη βαριεμαι αν γραψω αλλα 50  που πουλιουνται τωρα  και οχι αυτα που εχουν πουληθει καποτε ριξτε μια ματια εδω

και αν νομιζει καποιος ,οπως γραφτηκε για να κοροιδεψω καποιον ας μου το πει ξανα αφου δει τις τωρινες αγγελιεσ που υπαρχουν

το ενας πουλησε μπορει να ειναι και fake κατι που γινεται συχνα στις αγγελιες η να εχει ελατωμα οπως εχω και εγω ενα iphone3 που δεν το πουλαω ουτε 80 ε γιατι εχει προβλημα,αλλος μαλλον θα το πουλουσε  (οπως εχουμε δει και εδω μεσα )

επισης οσοι εχουν 199 η 200 ε ας τα δωσουν σε κανενα κοριτσακι να τους κανει κανενα τσιμπουκακι ,για εκει φτανουν

OP
OP
S

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
προσπαθησε να το σπρωξεις γιατι τον επομενο μηνα θα πεσει παρα πολυ η τιμη του.ηδη το galaxy tab επεσε παρα πολυ.και το v900 της LG που γαμαει επεσε στα 370.
αλλο πουτσα αλλο βουρτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom