You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πωλείται Andropenis Extender Pro 100 Euro
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psoli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.027
- Πόντοι
- 2.606
τυπε προβλέπω να σου κανει επίθεση σμήνος απο γκεηδες δήθεν αγοραστέςΌποιος θέλει να δει και φοτογραφίες μου ας μου ζητήσει να του δώσω γιατί εδώ δεν τις ανεβάζει για κάποιο λόγο
Αδικα την ώρα τους θα χάσουν, δεν είμαι και κανα φοτομοντέλο να τους αρέσω.τυπε προβλέπω να σου κανει επίθεση σμήνος απο γκεηδες δήθεν αγοραστές
KALLITEXNHS
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Βεβαια οι μετρησεις εγιναν μονο στο μηκος. Με το παχος? Μην γινει και σαν μακαρονι Μισκος...
Eχεις κάποια απόδειξη για αυτό;Κάποιο λινκ ίσως;Παίδες, μόνο οι ράβδοι του είναι επιχρησομένοι σκεφτήτε(η έλξη απο το χρυσό αποδεδειγμένα μεγαλώνει τους ιστούς περισσότερο απο κάθε άλλο μέταλο).
Μηπως είναι κινέζικος και μας τον μικρύνει ρε φίλε;
eleino redikolo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2014
- Like
- 5.583
- Πόντοι
- 1.056
ασε μεγαλε τη χασουρα πας να βγαλεις απο τη μαλακια που πηγες και πηρες.αμα μεγαλωνε την ψωλη αυτο το πραμα θα το ξερε ολος ο πλανητης .
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
κλαιω!!χαχαχαΒεβαια οι μετρησεις εγιναν μονο στο μηκος. Με το παχος? Μην γινει και σαν μακαρονι Μισκος...
περα απο τη πλακα αυτο το παπαρι κανει δουλεια,τωρα αν μπορει καποιος να το φορα και να κινειται ελευθερα....
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Βεβαια οι μετρησεις εγιναν μονο στο μηκος. Με το παχος? Μην γινει και σαν μακαρονι Μισκος...
Το μήκος είναι για το μάτι,
και το πάχος για κρεβάτι.
Πώς τα λέω ο κιαρατάς;
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
χαίρεται. Πουλάω το συγκεκριμένο επιμηκιντή. Αγορασμένος απο Αγγλία. Είναι ο γνήσιος. Μου κόστισε 300 ευρά! 6 μήνες χρήσης και κέρδισα 2,5εκ. Μόνιμα. Είναι ο μόνος που έχει και κλινικές μελέτες (μάλιστα και σε νοσοκομεία Αθηνών). Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μύνημα. Είναι σε άριστη κατάσταση. Στέλνω παντού με αντικαταβολή.
http://[URL unfurl="true"]www.andropenis.co.uk/img/picts/description/penis-extenders/andropenis_gold.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δηλαδη πριν 6 μηνες το username σου ηταν konti_psoli ???
YG κατα τα αλλα με 99€ παιρνεις τον απλό [URL unfurl="true"]http://www.andromedical.com/el/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/[/URL]
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Να σου πω ρε τυπε, γιατι μικρυνε σε καποιους στην ερευνα;; Κρυο ειχε το μηνα των μετρησεων;
Απλά δεν έκαναν σωστά τη θεραπεία ρε φίλε... Κοίτα τον πίνακα και θα καταλάβεις. Και τέλος πάντων, όποιος ενδιαφέρεται ας στέιλει πμ. Δεν καταλαβαίνω οι υπόλοιποι γιατί σκάτε...Να σου πω ρε τυπε, γιατι μικρυνε σε καποιους στην ερευνα;; Κρυο ειχε το μηνα των μετρησεων;
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
H ερωτηση δεν ηταν ειρωνικη, ηταν πραγματικη απορια. Ακομη και λανθασμενη θεραπεια να κανει καποιος, δε μειωνεται κατι-στη χειροτερη μενει σταθερο.