Νέα

pole dancing

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tex.trail
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προσεχετε στους χορους πιστας στα strip club?

• χορευτικες ικανοτητες

Ψήφοι: 16 22,5%
  • σωματικα προσοντα

Ψήφοι: 21 29,6%
  • προσεχω μονο αν μαρεσει η κοπελα

Ψήφοι: 28 39,4%
  • δεν προσεχω ασχολουμαι με αλλα

Ψήφοι: 3 4,2%
  • δεν με ενδιαφερουν

Ψήφοι: 3 4,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    71
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες θέλω να κάνω ένα πάρτυ και θέλω να φέρω μία κοπέλα να χορέψει.Ξέρετε καμία καλή και πόσα θέλει ??

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.072
Πόντοι
1.106
[quote author=βλαμης βλαμάκος  link=topic=95793.msg6959346#msg6959346 date=1462744360]
Μάγκες θέλω να κάνω ένα πάρτυ και θέλω να φέρω μία κοπέλα να χορέψει.Ξέρετε καμία καλή και πόσα θέλει ??
[/quote]
1o μήνυμα αυτο;;; :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Στο site κυκλοφορει μια μπαλαρινα τυπε.  :S :S :S

lilas_olosomo.jpg

Athens Queens

Strip Club
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Like
20
Καλησπέρα σε όλους. Πλησιάζει η Πέμπτη και μαζί της και η φοβερή προσφορά μας. 1 ΦΙΑΛΗ + 10 ΧΟΡΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 50€ (ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ και ΕΩΣ 5 ΑΤΟΜΑ). Μπορείτε να την αποκτήσετε, καταχορώντας την, δωρεάν, εδώ:

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
149
Πόντοι
6
Το γεγονός ότι το pole dancing συνδέθηκε με τα στριπτιζάδικα το θεωρώ παρακμή του είδους. Είναι σαν να μαθαίνει κάποιος παραδοσιακούς χορούς και να χορευει μόνο στα πανηγύρια. Δεν είναι απαραίτητο η κοπέλα να χορεύει ημίγυμνη γύρω από ένα στύλο προκειμένου να διεγείρει τα ερωτικά ένστικτα του αντρικού φύλου. Ούτε επίσης ο χώρος των στριπτιζάδικων είναι ο κατάλληλος για να φιλοξενήσει αυτή την τέχνη, καθώς περιορίζει το ακροατήριο σε ένα ηδονιστικό αντρικό συνονθύλευμα και αναγάγει το χορό σε ερωτική πράξη. Κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι για αυτό το είδος χορού θα είχαν πολύ μεγαλύτερη απήχηση και θα προσέλκυαν περισσότερο κοινό από όλα τα κοινωνικά στρώματα, χωρίς να θέτονται περιορισμοί στην ηλικία και το φύλο. Κατά καιρούς, ειδικά στο εξωτερικό, γίνονται εκδηλώσεις στις οποίες αποτυπώνεται η μαγεία αυτής της τέχνης και τα αποτελέσματα είναι αναμφισβήτητα θεαματικά. Ας μην ξεχνάμε πόσες σχολές χορού λειτουργούν και πόσες κοπέλες έχουν καταξιωθεί σε αυτό το είδος. Θα ήταν τουλάχιστον άδικο να αποκαλούνται κοινές χορεύτριες σε στριπτιζάδικα που σερβίρουν άφθονο ποτό και εφήμερες απολαύσεις.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.569
Πόντοι
206
Εμένα μου αρέσουν εκείνες που χορεύουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα γύρω από το στύλο, όπως στο Elite Night Club που είχα πάθει την πλάκα μου με μια καταπληκτική σε ικανότητες κοπέλα, που αργότερα μου είπαν εδώ μέσα ότι μάλλον ήταν η Βανέσσα Αδαμοπούλου. Έχω ακούσει και για μια Ουκρανή με τατουάζ που φοράει μαύρα στο Athens Queens αλλά έχω καιρό να πάω εκεί πέρα. Όποιος γνωρίζει για κοπέλες που κάνουν φοβερά γρήγορο και δυναμικό και όχι αργό, νωχελικό pole dancing, ας ενημερώνει.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.072
Πόντοι
1.106
Το γεγονός ότι το pole dancing συνδέθηκε με τα στριπτιζάδικα το θεωρώ παρακμή του είδους. Είναι σαν να μαθαίνει κάποιος παραδοσιακούς χορούς και να χορευει μόνο στα πανηγύρια. Δεν είναι απαραίτητο η κοπέλα να χορεύει ημίγυμνη γύρω από ένα στύλο προκειμένου να διεγείρει τα ερωτικά ένστικτα του αντρικού φύλου. Ούτε επίσης ο χώρος των στριπτιζάδικων είναι ο κατάλληλος για να φιλοξενήσει αυτή την τέχνη, καθώς περιορίζει το ακροατήριο σε ένα ηδονιστικό αντρικό συνονθύλευμα και αναγάγει το χορό σε ερωτική πράξη. Κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι για αυτό το είδος χορού θα είχαν πολύ μεγαλύτερη απήχηση και θα προσέλκυαν περισσότερο κοινό από όλα τα κοινωνικά στρώματα, χωρίς να θέτονται περιορισμοί στην ηλικία και το φύλο. Κατά καιρούς, ειδικά στο εξωτερικό, γίνονται εκδηλώσεις στις οποίες αποτυπώνεται η μαγεία αυτής της τέχνης και τα αποτελέσματα είναι αναμφισβήτητα θεαματικά. Ας μην ξεχνάμε πόσες σχολές χορού λειτουργούν και πόσες κοπέλες έχουν καταξιωθεί σε αυτό το είδος. Θα ήταν τουλάχιστον άδικο να αποκαλούνται κοινές χορεύτριες σε στριπτιζάδικα που σερβίρουν άφθονο ποτό και εφήμερες απολαύσεις.
Τυπε το Pole Dance δεν είναι τέχνη
Καλώς ή κακώς την μαζική απήχηση και την πρωτοκαθεδρια την είχε το στριπ τις
Με αφορμή τη μόδα που γίνονται όλα πλέον εξευμενιστηκε και αυτό και βρήκε χώρο στις σχολές στα μαύρα μαθήματα στα μαύρα μεροκάματα κτλ
Άλλως χρησιμοποιείται από τις εργαζόμενες στο στριπτ τιζ αλλιώς από τις δασκάλες και τις μαθήτριες
Και φυσικά και εδώ δημιουργήθηκε άλλη μια ποοοοοοολυ κερδοφόρα αγορά γοατο ως γνωστόν όπου υπάρχει γυναίκα υπάρχει και κέρδος και μάλιστα ιλλιγιωδες
Τίποτα λιγότερο τίποτα παραπανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom