Νέα

Ποιός θα είναι ο νέος ηγέτης της κεντροδεξιάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Τον Μουσουρούλη τον ξερω και προσωπικα, ειναι βουλευτης Χίου.
Ωραιος τύπος, αλλά καμία σχέση με ηγετική φυσιογνωμία.
Επίσης, αφού προφανως δεν ανηκεις στην παραταξη, την οποια απαξιωνεις τοσο πολυ, δεν αντιλαμβανομαι γιατι μπηκες στον κοπο να γραψεις τοσο αναλυτικο ποστ για το μελλον της.
Για τον Τζημερο ημουν ΑΠΟΛΥΤΑ συγκεκριμενος. Ειπα οτι ΕΥΚΟΛΑ θα του κολλησουν την σταμπα του ακροδεξιου, οταν μιλαει π.χ. για απαγορεύσεις συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας. Κι εσυ μου απαντας "λιγος σας πεφτει?" "πασοκογενης ειναι", "σας αντιπαθει" και άλλα άσχετα.
Ε χεστηκαμε για τον κυριο Τζημερο, ας κανει ό,τι γουσταρει. Πλακα εχουμε τωρα, να κρεμομαστε απο το αν καποιος που πηρε 2% θα μας καθορισει και το μελλον της παραταξης.

Υ.Γ. Νομίζω παντως οτι το θεμα "Ολγα Κεφαλογιαννη" ειναι άξιο συζήτησης.

Καλα, και πρεζακι δεν ειμαι,αλλα με απασχολει το θεμα των ναρκωτικων, γιατι δεν θελω να φοβαμαι να παρκαρω και να κυκλοφορησω στο Μεταξουργειο.
Κατα τον ιδιο τροπο, δεν ειμαι δεξιος, αλλα με απασχολει το πού παει η παραταξη σας, γιατι καλώς ή κακως εχει επιδραση στη ζωη μου
Ο Τζημερος ειναι απολυτος super star. Το 2% που εβγαλε ειναι ολοδικο του, χωρις θειους, θειες, παππουδες. Μιλαμε για ενα κομμα ιδρυμενο πριν 2 μηνες... Καποια στιγμη ειναι βεβαιο πως θα βρεθει εντος βουλης. Και μαλιστα, μονο του. Χωρις συμμαχιες με Μανο κλπ. Εχει φοβερη δυναμικη. Και ΔΕΝ το ψηφισα εγω προσωπικα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μια χαρα ειναι ο Καραμανλης σαν ανθρωπος, αλλα ποτε δεν θα προωθηθει ως προεδρος δημοκρατιας- ακομα κι αν το θελει
Η (μη) διακυβερνηση του ηταν τοσο αθλια για τον τοπο, ωστε θα ειναι για παντα καταδικασμενος
Ακομα κι ο Σημιτης, που προσωπικα τον θεωρω μεγαλο κεφαλαιο για την Ελλαδα, και 8ετεια υψηλου επιπεδου, δεν εχει το περιθωριο για προεδρος. Ειχε δημιουργησει πολλες τριβες τοτε...
Ο Αβραμοπουλος, αμα γερασει, μπορει καλιστα να αναλαβει προεδρος. Ειναι εντελως λαπας, ανικανος, ευφραδης-καλοστεκουμενος και συγρονως δεν βαρυνεται με προστριβες κατα την κυβερνητικη του θητεια (εξαλλου, οποιος δεν κανει τιποτα, δεν σηκωνει και αντιδρασεις)
Επισης, ειναι αρκετα "κεντρωος".

Παντως, μιας και ο Καραμανλης θεωρειται τοσο ενωτικος για το εσωτερικο της δεξιας, θα μπορουσε καλιστα να γινει κατι σαν "επιτιμος", και να αναλαβει συμβολικες πρωτοβουλιες. Δηλαδη, να κανει τις επαφες με αλλους της "πολυκατοικιας", χωρις να ειναι ο ιδιος προεδρος ΝΔ
το ξερεις οτι με τσιπροκαμμενους στην κυβερνηση σε λιγο θα εχουμε δραχμη?τι καθομαστε και συζηταμε τωρα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
το ξερεις οτι με τσιπροκαμμενους στην κυβερνηση σε λιγο θα εχουμε δραχμη?τι καθομαστε και συζηταμε τωρα...

Αν η ΝΔ ηταν σοβαρο κομμα (= ΟΧΙ Σαμαρας), τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα τωρα. Κατ' αρχας, δεν θα ειχαν γινει εκλογες. Καταλαβες? Ολα συνδεονται...
Επισης, αν ο Τσιπρας δεν ηταν τοσο καραγκιοζης, τωρα θα ειχαμε μια ισχυρη αριστερη κυβερνηση, που πραγματικα θα εκανε καλη διαπραγματευση (κι οχι μουφες περι "καταγγελιας" του μνημονιου, λογιστικου ελεγχου κλπ κλπ κλπ)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αν η ΝΔ ηταν σοβαρο κομμα (= ΟΧΙ Σαμαρας), τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα τωρα. Κατ' αρχας, δεν θα ειχαν γινει εκλογες. Καταλαβες? Ολα συνδεονται...
Επισης, αν ο Τσιπρας δεν ηταν τοσο καραγκιοζης, τωρα θα ειχαμε μια ισχυρη αριστερη κυβερνηση, που πραγματικα θα εκανε καλη διαπραγματευση (κι οχι μουφες περι "καταγγελιας" του μνημονιου, λογιστικου ελεγχου κλπ κλπ κλπ)
κοιτα περα απο τις προσωπικες σου προτιμησεις σε αρψηγους κομματων αυτα ειναι λογια κουφια.εχεις καταλαβει οι παλαβοι τσιπροκαμμενοι θα μας πανε σε δραχμη της ξεφτιλας?τι καθεσαι και συζητας αν ηταν καλος ο σαμαρας η ο τιπρας οχι καραγκιοζης?εδω θα γινουμε η σομαλια της ευρωπης οπως λεει η λε μοντ.επισης ο σαμαρα ςοτι και να ναι ειχε πει απο την αρχη οτι θελει αναπτυξη και στηριξε θεσεις που στηριζεουν οι φιλελευθεροι περι αποκρατικοποιησεων και εκμεταλευεση δημοσιας περιουσιας.μην εισαι απολυτος.εδω εχουμε να κανουμε με πολυ χειροτερους που ειναι των ακρων.η ολα η τιποτα...μονο που επειδη δανειζομαστε και εξαρτομαστε απο τα λεφτων αλλων θα παρουμε το τιποτα με αυτους...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
κοιτα περα απο τις προσωπικες σου προτιμησεις σε αρψηγους κομματων αυτα ειναι λογια κουφια.εχεις καταλαβει οι παλαβοι τσιπροκαμμενοι θα μας πανε σε δραχμη της ξεφτιλας?τι καθεσαι και συζητας αν ηταν καλος ο σαμαρας η ο τιπρας οχι καραγκιοζης?εδω θα γινουμε η σομαλια της ευρωπης οπως λεει η λε μοντ.επισης ο σαμαρα ςοτι και να ναι ειχε πει απο την αρχη οτι θελει αναπτυξη και στηριξε θεσεις που στηριζεουν οι φιλελευθεροι περι αποκρατικοποιησεων και εκμεταλευεση δημοσιας περιουσιας.μην εισαι απολυτος.εδω εχουμε να κανουμε με πολυ χειροτερους που ειναι των ακρων.η ολα η τιποτα...μονο που επειδη δανειζομαστε και εξαρτομαστε απο τα λεφτων αλλων θα παρουμε το τιποτα με αυτους...

E, ωραια, και τι να κανουμε τωρα? Χουντα?
Ο λαος δεν ψηφισε ουτε Ντορα και Μανο, ουτε Κουβελη και Κατσελη
Ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμενο.
Πώς θες να σχηματιστει κυβερνηση τωρα?

Ας προσεχαμε

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Ας προσεχαμε
αυτο λεω.με νεες δημοσκοπησεις που δειχνει τον τσυριζα πρωτο κομμα και μελλοντικη κυβερνηση τσιπροκαμμενων γινομαστε μια ανεξαρτητη σομαλια της ευρωπης με μια δραχμη υποτιμημενη εκτος αν γινει κατι αλλο.αυτο ειναι το κυριο που πρεπει να μας απασχολει.με αλλα λογια we fucked up.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτο λεω.με νεες δημοσκοπησεις που δειχνει τον τσυριζα πρωτο κομμα και μελλοντικη κυβερνηση τσιπροκαμμενων γινομαστε μια ανεξαρτητη σομαλια της ευρωπης με μια δραχμη υποτιμημενη εκτος αν γινει κατι αλλο.αυτο ειναι το κυριο που πρεπει να μας απασχολει.με αλλα λογια we fucked up.
πούτσες μπλε
ο φόβος σου έχει φτάσει κόκκαλο.

ξεκόλλα
προτιμάς να ανοίγεις την πόρτα στον κλέφτη και να του λες πού έχεις τα τιμαλφή σου παρά να βάλεις συναγερμό για να φοβηθεί

σύνελθε
αν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα θα είχαμε βγει προ ενός έτους από το ευρώ.
αν δεν το έχεις καταλάβει, το 2ο μνημόνιο βγήκε γιατί το χρέος μας αυξανότανε αντί να πέφτει. Αυτό δηλαδή που φοβάσαι πως θα γίνει τώρα.

ξεκόλλα πια λέμε. Το νόημα των εκλογών δεν είναι δραχμή ή ευρώ. Μνημόνιο ή αντιμνημόνιο. Είναι αν θα τους γαμήσει ο κόσμος ή όχι. Αν θα συνεχίσει το ίδιο σύστημα ή όχι.

και αυτή τη στιγμή πάνε φουλ για γαμήσι γιατί δεν νογάνε τίποτα. Με τις μαλακισμένες φοβίες αυτές βγήκε ο ΓΑΠ (που είχε εμπειρία διαπραγμάτευσης στην Ευρώπη έλεγε αν θυμασαι).

Έχει κολλήσει η βελόνα σου.
Αμα κάνει μαλακίες ο Τσίπρας ή όποιος βγει νεξτ, έχει να φάει πούτσο και το γνωρίζει.

να πάρουμε το ακραίο και ηλίθιο σενάριο που λες.
πως βγαίνουμε δραχμή και ο κόσμος ψωμολυσσάει. Ποιος νομίζεις πως θα τρέχει πρώτος να ξεφύγει; Όλοι σούμπιτοι οι πολιτικοί μας ανεξαρτήτως κόμματος και ανεξαρτήτως του τι λέγανε. Δεν θα αρχίσει αναλύσεις ο κόσμος. Απλά θα γίνει της πουτάνας.
Νομίζεις πως δεν το ξέρουνε;

πού ζείτε ρε πούστη μου που ακόμα επηρεάζεστε από τους ψευτο-εκβιασμούς τους;

εγώ λοιπόν που είμαι διαρκώς έξω σου λέω πως ούτε καν συζητάνε τίποτα οι ευρωπαίοι. Απλά περιμένουνε να δούνε τη νέα κατάσταση πώς θα είναι για να ξέρουνε ποιον θα εκβιάσουνε μετά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Ας προσεχαμε
να βγάζαμε πάλι τους κλέφτες για να σιάξουμε έτσι; Δηλαδή ρε φιλαράκι, εσύ το χαράτσι της ΔΕΗ και τα λοιπά τα θεωρούσες σωστά; Αν πλήρωσες βέβαια. Γιατί το να λες δεν πληρώνω αλλά θέλω να μου βάζει φόρους χωρίς να κάνει ουσιαστικές αλλαγές εκεί που πρέπει είναι απλά πεο-τάκατάκα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.433
Πόντοι
786
Guys, relax. Even a bad trip can lead to a happy ending.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
756
Πόντοι
86
Εγώ παίδες ψήφιζα ν.δ από παιδί. Τον σαμαρά τον στήριξα και πολύ μάλιστα και στις εσωκομματικές εκλογές. Αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο λίγος ο άνθρωπος. Τόσο ανίκανος. Στις εκλογές της κυριακής ψήφισα με καθαρή συνείδηση καμμένο, και αν γίνουν και πάλι εκλογές, πάλι καμμένο θα ψηφίζω. Και μην κοροϊδευόμαστε. Ο μόνος που μπορεί να ενώσει την κεντροδεξιά παράταξη είναι ο κώστας ο καραμανλής. Μόνο αυτός μπορεί να ενώσει και πάλι. Αυτός που χλευαστικε και αδικήθηκε τόσο πολύ από όλους μας φίλοι μου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
470
Πόντοι
166
Εγώ παίδες ψήφιζα ν.δ από παιδί. Τον σαμαρά τον στήριξα και πολύ μάλιστα και στις εσωκομματικές εκλογές. Αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο λίγος ο άνθρωπος. Τόσο ανίκανος. Στις εκλογές της κυριακής ψήφισα με καθαρή συνείδηση καμμένο, και αν γίνουν και πάλι εκλογές, πάλι καμμένο θα ψηφίζω. Και μην κοροϊδευόμαστε. Ο μόνος που μπορεί να ενώσει την κεντροδεξιά παράταξη είναι ο κώστας ο καραμανλής. Μόνο αυτός μπορεί να ενώσει και πάλι. Αυτός που χλευαστικε και αδικήθηκε τόσο πολύ από όλους μας φίλοι μου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Πως το εκανες αυτο; Είτε το έχει ο άνθρωπος είτε όχι. Περίμενες να φτάσεις μέχρι τις εκλογες για να το καταλάβεις οτι ο Σαμαρας δεν το εχει; O τύπος κανει μπαμ. Ο χειροτερος απ όλους.
Καμμενος, αλλος απο εκει.  :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα θα συνασπιστεί όλη η κεντροδεξιά(εκτός του Καμμένου) υπό τον κίνδυνο απώλειας της πρώτης θέσης από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρώτο κόμμα γιατί συσπειρώνει τους αντιμνημονιακούς.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν υπήρχε κάποιο πρόσωπο που να μπορούσε να συσπειρώσει τον Κεντροδεξιό φιλοευρωπαϊκό χώρο και παράλληλα να μπορούσε να παρουσιάσει μια εναλλακτική και, κυρίως, πειστική (κατά προτίμηση) φιλελεύθερη πρόταση, η Κεντροδεξιά θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι.

Δεν νομίζω όμως ότι αυτό το πρόσωπο υπάρχει και, το κυριότερο, δεν φαίνεται να υπάρχει χρόνος ανασύνταξης και ανασύνθεσης.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τώρα θα συνασπιστεί όλη η κεντροδεξιά(εκτός του Καμμένου) υπό τον κίνδυνο απώλειας της πρώτης θέσης από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρώτο κόμμα γιατί συσπειρώνει τους αντιμνημονιακούς.
Πιστευεις δηλαδη οτι θα παρει ψηφους απο ΚΚΕ και Καμμενο?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Λυπάμαι που θα στο πω αδερφέ αλλά εγκλημάτησες. Κάθε ψήφος στον Καμμένο είναι μια μαχαιριά στην Ελλάδα.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
756
Πόντοι
86
Κάνεις λάθος φίλε μου. Κάθε ψήφος στον καμμένο έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα, είναι υπέρ της ελλάδος. Είναι από τους λίγους που δεν πρόδωσε την χώρα και τους πολίτες, δεν ψήφισε το μνημόνιο και αυτό μου αρκεί και μου φτάνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom