Τον Μουσουρούλη τον ξερω και προσωπικα, ειναι βουλευτης Χίου.
Ωραιος τύπος, αλλά καμία σχέση με ηγετική φυσιογνωμία.
Επίσης, αφού προφανως δεν ανηκεις στην παραταξη, την οποια απαξιωνεις τοσο πολυ, δεν αντιλαμβανομαι γιατι μπηκες στον κοπο να γραψεις τοσο αναλυτικο ποστ για το μελλον της.
Για τον Τζημερο ημουν ΑΠΟΛΥΤΑ συγκεκριμενος. Ειπα οτι ΕΥΚΟΛΑ θα του κολλησουν την σταμπα του ακροδεξιου, οταν μιλαει π.χ. για απαγορεύσεις συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας. Κι εσυ μου απαντας "λιγος σας πεφτει?" "πασοκογενης ειναι", "σας αντιπαθει" και άλλα άσχετα.
Ε χεστηκαμε για τον κυριο Τζημερο, ας κανει ό,τι γουσταρει. Πλακα εχουμε τωρα, να κρεμομαστε απο το αν καποιος που πηρε 2% θα μας καθορισει και το μελλον της παραταξης.
Υ.Γ. Νομίζω παντως οτι το θεμα "Ολγα Κεφαλογιαννη" ειναι άξιο συζήτησης.
Καλα, και πρεζακι δεν ειμαι,αλλα με απασχολει το θεμα των ναρκωτικων, γιατι δεν θελω να φοβαμαι να παρκαρω και να κυκλοφορησω στο Μεταξουργειο.
Κατα τον ιδιο τροπο, δεν ειμαι δεξιος, αλλα με απασχολει το πού παει η παραταξη σας, γιατι καλώς ή κακως εχει επιδραση στη ζωη μου
Ο Τζημερος ειναι απολυτος super star. Το 2% που εβγαλε ειναι ολοδικο του, χωρις θειους, θειες, παππουδες. Μιλαμε για ενα κομμα ιδρυμενο πριν 2 μηνες... Καποια στιγμη ειναι βεβαιο πως θα βρεθει εντος βουλης. Και μαλιστα, μονο του. Χωρις συμμαχιες με Μανο κλπ. Εχει φοβερη δυναμικη. Και ΔΕΝ το ψηφισα εγω προσωπικα