You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός θα είναι ο νέος ηγέτης της κεντροδεξιάς;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 201
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ολοι αυτοι ειναι τελειωμενοι! για μενα ενα νεο προσωπο οπως ο τζημερος της διμιουργιας ξανα η κατι αναλογο οπως ο τσιπρας βγηκε μεσα απ τις καταληψεις, χωρις να ειναι απο πολιτικο τζακι ετσι χρειαζετε ενα τελειως αποκομενο προσωπο απ την κατεστημενη ελιτ του τοπου ως τοτε ψηφιστε το σαμαρα γιατι ειναι εγγονος της πηνελοπης δελτα βλεπετε και μεγκα διαβαστε και τα νεα και το βημα και ακουστε και βημα φμ να προβοκαρει τα λεγομενα του καθενος 20 χρονια ρε πουστη μου εβριζα αυτο το δολιο δημοσιογραγικο οργανισμο γιατι η στηριξη που του εκανε ηταν ο λογος που το σαπιο πασοκικο κρατος εμενε στην εξουσια και αυτος εβαλε αυτον τον εμετικο (το γιο του) στο κομμα! ΕΜΕΤΟΣ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ο Τζημερος απο οτι ακουσα, αρνηθηκε να συνεργασθει με ΔΗΣΥ-ΔΡΑΣΗ, θα δεχθει να ηγηθει της δεξιας?ολοι αυτοι ειναι τελειωμενοι! για μενα ενα νεο προσωπο οπως ο τζημερος της διμιουργιας ξανα η κατι αναλογο οπως ο τσιπρας βγηκε μεσα απ τις καταληψεις, χωρις να ειναι απο πολιτικο τζακι ετσι χρειαζετε ενα τελειως αποκομενο προσωπο απ την κατεστημενη ελιτ του τοπου ως τοτε ψηφιστε το σαμαρα γιατι ειναι εγγονος της πηνελοπης δελτα βλεπετε και μεγκα διαβαστε και τα νεα και το βημα και ακουστε και βημα φμ να προβοκαρει τα λεγομενα του καθενος 20 χρονια ρε πουστη μου εβριζα αυτο το δολιο δημοσιογραγικο οργανισμο γιατι η στηριξη που του εκανε ηταν ο λογος που το σαπιο πασοκικο κρατος εμενε στην εξουσια και αυτος εβαλε αυτον τον εμετικο (το γιο του) στο κομμα! ΕΜΕΤΟΣ
Ασε που εχει αρκετα ακραιο λογο για να θεωρηθει ενωτικος.
Ανετα θα του κολλησουν τη σταμπα του ακροδεξιου.
MUAY THAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εγώ δεν ειμαι ΝΔτης αλλά θεωρώ τον Τζήμερο τον επόμενο η μεθεπόμενο ηγέτη. Αλλα για να γίνουν αυτα πρέπει η χώρα να μη γίνει Σοβιετολοι αυτοι ειναι τελειωμενοι! για μενα ενα νεο προσωπο οπως ο τζημερος της διμιουργιας ξανα η κατι αναλογο οπως ο τσιπρας βγηκε μεσα απ τις καταληψεις, χωρις να ειναι απο πολιτικο τζακι ετσι χρειαζετε ενα τελειως αποκομενο προσωπο απ την κατεστημενη ελιτ του τοπου ως τοτε ψηφιστε το σαμαρα γιατι ειναι εγγονος της πηνελοπης δελτα βλεπετε και μεγκα διαβαστε και τα νεα και το βημα και ακουστε και βημα φμ να προβοκαρει τα λεγομενα του καθενος 20 χρονια ρε πουστη μου εβριζα αυτο το δολιο δημοσιογραγικο οργανισμο γιατι η στηριξη που του εκανε ηταν ο λογος που το σαπιο πασοκικο κρατος εμενε στην εξουσια και αυτος εβαλε αυτον τον εμετικο (το γιο του) στο κομμα! ΕΜΕΤΟΣ
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
ολοι αυτοι ειναι τελειωμενοι! για μενα ενα νεο προσωπο οπως ο τζημερος της διμιουργιας
Στην τηλεόραση που τον είδα είχε ενα εντονο τικ .....
φιλε αμα το βλεπεις παιξτο και στοιχημα.Με βαρια καρδια το λεω, αλλά μαλλον...
Πάνος Καμμενος...
με 10 ευρω παιρνεις χιλια.
100 αποδοση.
βαζω ενδεικτικα.
προεδρος ν.δ
Αντώνης Σαμαράς
1,35
Δημήτρης Αβραμόπουλος
4,25
Μάκης Βορίδης
5,50
Σταύρος Δήμας
10,00
Άρης Σπηλιωτόπουλος
15,00
Κυριάκος Μητσοτάκης
25,00
Κώστας Καραμανλής
25,00
Στέφανος Μάνος
40,00
Ντόρα Μπακογιάννη
75,00
Πάνος Καμμένος
100,0
Γαμάτο... Ξέρω κι εγώ ένα. Ακούστε. Λέει η δασκάλα στον Τοτό...Με βαρια καρδια το λεω, αλλά μαλλον...
Πάνος Καμμενος...
MUAY THAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ο Σερ Βασιλειος (Μαρκεζινης) καθεται σε αναμμενα καρβουνα να τον καλεσουν να αναλαβει σωτηρας...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Για πότε εννοεις?φιλε αμα το βλεπεις παιξτο και στοιχημα.
με 10 ευρω παιρνεις χιλια.
100 αποδοση.
βαζω ενδεικτικα.
προεδρος ν.δ
Αντώνης Σαμαράς
1,35
Δημήτρης Αβραμόπουλος
4,25
Μάκης Βορίδης
5,50
Σταύρος Δήμας
10,00
Άρης Σπηλιωτόπουλος
15,00
Κυριάκος Μητσοτάκης
25,00
Κώστας Καραμανλής
25,00
Στέφανος Μάνος
40,00
Ντόρα Μπακογιάννη
75,00
Πάνος Καμμένος
100,0
α ναι σορρυ.μεχρι 31 ιουλιου.Για πότε εννοεις?
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ξεκουράστηκε κιόλας...ποιος τον πιάνει...Μαλάκες,56 χρονών είναι ο Καραμανλής
Ποιος να φτουρήσει μπροστά του?
Τώρα μάλιστα που δικαιώθηκε 1000% για το βρώμικο 2009
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Πω ρε φιλε τι μου θυμισες τωρα.α ναι σορρυ.μεχρι 31 ιουλιου.
Μια ιντερνετικη εταιρια, ειχε τον Σεπτεμβριο του 2009 στοιχημα "ποιος θα ειναι αρχηγος της ΝΔ στις 31.12.2009". Εδινε 1.40 τον Καραμανλη, 3.00 την Μπακογιαννη και...50.00 τον Σαμαρα. Καποια στιγμη σκεφτηκα να ριξω ενα κατοσταρικακι, αλλά με εφαγε η αισιοδοξια τοτε, οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΓΑΠ.
Επισκέπτης
Που να δεις τον Κασιδιαρη τι τικ εχει.Στην τηλεόραση που τον είδα είχε ενα εντονο τικ .....
Δυο-τρια μαζεμενα με απολυτο συνχρονισμο/
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τον αστραπογιαννο που θυμιζει!Ο αετός της δεξιάς:
Δείτε βλέμμα,δείτε αετού ματιά!!!!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Σιγα μην ασχοληθει ξανα, να του καινε την Πελοποννησο το 2007, την Αθηνα το 2008 και την Αττικη το 2009, να εχει τη γυναικα του αρρωστη, να τον απειλουν να τον σκοτωσουν, να εχει τη χαμηλοτερη ανεργια της 30ετιας, η Ελλαδα να ευημερει και να εισπραττει και την αχαριστία του αιωνα στις εκλογες του 2009, επειδη μιλησε για...παγωμα μισθων για μια διετια.Μαλάκες,56 χρονών είναι ο Καραμανλής
Ποιος να φτουρήσει μπροστά του?
Τώρα μάλιστα που δικαιώθηκε 1000% για το βρώμικο 2009
Εγω δεν θα το σκεφτομουν καν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 4K