Επισκέπτης
κανα αδιαβροχο. γιατι παιζει και να μουρθει με μεγαλο διαμετρημα.
![]()
τι remington είπαμε έχεις;;;;;
1100 ;;;;;
11-87 ;;;;;;
επαναληπτική ;;;;;;
versa max ;;;;;;
κανα αδιαβροχο. γιατι παιζει και να μουρθει με μεγαλο διαμετρημα.
![]()
1100 ;;;;;
11-87 ;;;;;;
επαναληπτική ;;;;;;
versa max ;;;;;;
Μέχρι τώρα , άλλος ξεβρακώθηκε ...
1100 ;;;;;
11-87 ;;;;;;
επαναληπτική ;;;;;;
versa max ;;;;;;
εσύ πολέμαρχε μου ποιος λες να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός ?
ποιος ειναι αυτος ρε λακη σαν τον Κριστιαν Μπειλ με μουστακι ειναιΤο αβατάρι μου το είδες ;;;;;;;
ρε μλκα kaza αυτός (lakis aka odontiatros aka gangster) χάνει περισσότερα λάδια και από σένα. Τι παίζει ?
παλι ξαναπιανεις τη κουβεντα της ρεμινγκτον? να ξαναπω παλι το στοιχημα να το ξεχασεις για καναδυο μερες?
ρε μπας και εισαι εντελως καθυστερημενος εκτος απο εντελως ηλιθιος. δεν εξηγειται...
ρε μλκα kaza αυτός (lakis aka odontiatros aka gangster) χάνει περισσότερα λάδια και από σένα. Τι παίζει ?
Παρακολουθω τη συζητηση εδω και αρκετες σελιδες. Η βλακεια του λαου, και απο δεξια και απο αριστερα, ειναι χωρις οριο...
Θεωρω οτι μετα τον Σαμαρα (του οποιου η πρωθυπουργια πιστευω πως θα κρατησει ως το 2015) πρωθυπουργος θα ειναι Αλλος. Προσωπο το οποιο αυτη τη στιγμη δεν ειναι γνωστο και δεν βρισκεται στο προσκηνιο. Επισης θεωρω πιθανο (οχι πολυ ομως, γιατι ειναι ακομη νωρις) οι δομες της ΕΕ να εχουν μετασχηματιστει και ο ρολος του πρωθυπουργου να αλλαξει μιας και σημαντικες αρμοδιοτητες θα βρισκονται σε ευρωπαικο και οχι εθνικο επιπεδο.
Παντως το βεβαιο ειναι οτι και στο μελλον θα αλληλοσφαζομαστε στην Ελλαδα, μην μπορωντας να δουμε περα απο τη μυτη μας.
Aσε, εχεις χασει πολλα επεισοδια. Μην του πολυκολλας παντως γιατι γαμαει 2 χιλιαρικα γκομενες στην καθησια του(στα διαλειμματα απο τις δολοφονιες αναρχικων και πακιστανων γιατι ειναι και πολυασχολος)
ποιος ειναι αυτος ρε λακη σαν τον Κριστιαν Μπειλ με μουστακι ειναι
Εγώ σου είπα να σου βάλω 1-2-3 ΔΩΔΕΚΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ....
Αν αμφισβητείς ότι υπάρχουν .......
αλλά .... κοτ κοτ κοτ .......
Aσε, εχεις χασει πολλα επεισοδια. Μην του πολυκολλας παντως γιατι γαμαει 2 χιλιαρικα γκομενες στην καθησια του(στα διαλειμματα απο τις δολοφονιες αναρχικων και πακιστανων γιατι ειναι και πολυασχολος)
και γω σου ειπα να σου βαλω φωτο να ησυχασεις να παρεις τον πουλο. μη τα ξαναλεμε ηλιθιε ξεβρακωτε. δηλωσε διαγραφη του παροντος νικ να προχωρησουμε. ξανακανε τωρα τον ανηξερο.
Και πότε κάνει τον οδοντίατρο????![]()
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση....ίσως οι επόμενοι πρωθυπουργοί δεν είναι εκλεγμένοι (γιατί μην ξεχνάμε οτι Σαμαράς και Γιωργάκης ΗΤΑΝ εκλεγμένοι, ευτυχώς ή δυστυχώς) αλλά διορισμένοι τύπου Παπαδήμου, αλλά μόνιμα....
μόνο μία ρεμιγκτον ;;;;;;;
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ;;;;;;;;
ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ 12-24-36 ΟΠΛΑ ....
ΚΑΙ 45 ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ....
κοντραρει στα ισια στο συνδρομο νταουν τον αχαχουχα. ληξις.