και εγω το ιδιο εκανα, ρωτα τον παπια..
Είναι μαλάκας ο επί Γερμανίας;
και εγω το ιδιο εκανα, ρωτα τον παπια..
η ερώτηση είναι : ήταν τυχαίο το ότι κάποιος (εσύ πχ) γεννήθηκε(ς) έλληνας;
τι "ανυπόστατο ή αβάσιμο" έχει η ερώτηση;
πες μη ντρέπεσαι...
σήμερα είχες κι έκλαμψη (κατά λάθος βέβαια) ευφυίας...
τι εγινε βγηκες παγανια και σε κλανουν ολοι;;την παραπάνω ερώτηση έθεσα στο βουλγαράκι ν'απαντήσει και αδυνατεί ή φοβαται...
κανείς άλλος;
την παραπάνω ερώτηση έθεσα στο βουλγαράκι ν'απαντήσει και αδυνατεί ή φοβαται...
κανείς άλλος;
Όσο τυχαίο είναι είναι αν γεννήθηκες φτωχός ή πλούσιος
την παραπάνω ερώτηση έθεσα στο βουλγαράκι ν'απαντήσει και αδυνατεί ή φοβαται...
κανείς άλλος;
βρε γελοίο γατοξέρασμα.. πόσες φορές πρέπει να το γράψω.. κανένας ανθρωπος δεν γεννιέται τυχαία .. και εφόσον γεννηθεί από έλληνες γονείς είναι έλληνας..
για εξήγησέ μας ( ) ποντικοκούραδο....
δεν ήταν τυχαία η δική σου γέννηση ως έλληνος πχ;
κι αν δεν ήταν τυχαία, τότε,
τι ήταν; ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΛ;
ΕΛΛΗΝΑΣ γεννιέσαι.. και προυπόθεση γιαυτό είναι οι γονείς σου να είναι και αυτοί ΕΛΛΗΝΕΣ...
Kατάλαβες σίγουρα την ερώτηση;προγραμματισμός των γονιών μου ρε μαλάκα... ήθελαν να κάνουν παιδί και έκαναν.. τίποτε δεν έγινε τυχαία..
γελοίο γατοξέρασμα.. .
απολύτως τυχαίο δλδ....
ή όχι;
ο παπιας συνεληφθη με τον κρινο εξ ου και η κριση ταυτοτητας...βρε γελοίο γατοξέρασμα.. πόσες φορές πρέπει να το γράψω.. κανένας ανθρωπος δεν γεννιέται τυχαία .. και εφόσον γεννηθεί από έλληνες γονείς είναι έλληνας..
εκτός βέβαια αν οι μάνες των αριστερών γεννάνε κατά τύχη
για διευκρινησε το..100% τυχαίο, εφόσον γίνεται ακούσια...εκτός αν βρεθεί κάποιος τρόπος να μπορείς να επιλέγεις τους γονείς σου ΠΡΙΝ γεννηθείς.
προγραμματισμός των γονιών μου ρε μαλάκα... ήθελαν να κάνουν παιδί και έκαναν.. τίποτε δεν έγινε τυχαία..
γελοίο γατοξέρασμα.. .
ο παπιας συνεληφθη με τον κρινο εξ ου και η κριση ταυτοτητας...
λες..
μπα.. άλλο νομίζω εγώ αλλά δεν το γράφω για να μην με πούνε ότι υβρίζω οικογένειες..
όλο νομίσματα είσαι, αλλά ....
τι αλλά ΠΠ???
αλλά δε νογάς τράνυ μου!!!