Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
και Daimlerναι αλλα ο προμηθευτής (ΓΑΠ) θέλει μεγάλη μίζα.... είναι μαθημενος από Siemens, Ferrostahl, Man κλπ...
μην την ξεχνάμε....
και Daimlerναι αλλα ο προμηθευτής (ΓΑΠ) θέλει μεγάλη μίζα.... είναι μαθημενος από Siemens, Ferrostahl, Man κλπ...
Πάντως έχεις δύο υποψήφιους για την θέση του εργάτη της επαυλής σου(εμένα κ τον tramountana) όπως βλέπεις πρέπει να διαλέξεις αριστερά ή δεξιά!!!
Εεεε αν είναι και αυτή η υποχρεωσή μου μαζί με τα εργασιακά τρέχοντας πάω,παρατάω και τις περίτρανες σπουδές μου!!!αααα όλα κι όλα .. εγώ δεν είπα τίποτε... μόνο για κάτι καθαρόαιμες τσέχες φοραδίτσες που έχεις μαζέψει είπα...
και Daimler
μην την ξεχνάμε....
Εεεε τότε τράβα βρες τον μακαρίτη πλέζουρα!!![move][size=30pt]ΑΝΑΡΧΙΑΑΑΑ!!!!!!![/size][/move]
Εεεε τότε τράβα βρες τον μακαρίτη πλέζουρα!!!
Γιατί ενδιαφέρεσαι,θες να καταθέσεις στεφάνι;!πες μας που είναι να πάμε να τον βρούμε.. εσύ ξέρεις νεκροθάφτη....
Γιατί ενδιαφέρεσαι,θες να καταθέσεις στεφάνι;!
120 μέτρα καγκελα έχω στήν πίσω αύλη , καί 75 μπροστα.!!!!!!!!!
Ρε πέθανε εσύ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου εγώ,μέσα σε ξύλο κερασιάς θα σε έχω!!!να κάνω έλεγχο την ποιότητα των υπηρεσιών σου...
Εεεε τότε τράβα βρες τον μακαρίτη πλέζουρα!!!
Ρίξε μια ματιά και πες μου ποιο θες!!! ;)να κάνω έλεγχο την ποιότητα των υπηρεσιών σου...
φιλαράκι πολύ δουλεια χρειάζεται.....
μούμπλε-μπούμπλε......
περιπου 40 μερες θα χρειαστώ!
40x35=1.400€
σφάξε και κάν δυο αγριογούρουνα (τρώω πολυ ξες)
και άσε τον παπαζόλη και τον τραμουντάνα να σφαχτούνε μεταξύ τους!
Κλείσαμε....ξάδερφε!
Αστά να πάνε ρε,δύσκολο πόστο η αριστεράααααα,όλοι την πολεμάνε!!!μετά τον πλε, πήραν σειρά κι άλλοι!
βολταίρος,περσόνας....
παπαζόλη, σε λίγο θα μείνεις μόνος σου να υπερασπίζεσαι τις μαλακίτσες της αριστεράς!
οι άλλοι την κάνανε μια και βαρέθηκαν να απολογούνται!
σου προτείνω αυτόν για πρώτο σας πελάτη!ααα με τον παπαζόλη αλλάξαμε επαγγελματικό προσανατολισμό... ο παπαζόλης θα γίνει νεκροθάφτης και εγώ θα αναλάβω να του φερνω πελατεία... με το αζημίωτο φυσικά...
20 μέτρα μέσα στην γη!!!οχι ρε μαλάκα.. θέλω να δώ αν τον έθαψες βαθιά... και αν έκανες καλή δουλειά θα σου πασάρω για πελάτη τον Μητσοτάκη..
σου προτείνω αυτόν για πρώτο σας πελάτη!
20 μέτρα μέσα στην γη!!!
Ρε μαλάκα ήταν πετρώδες το έδαφος,δεν μπορούσα πιο βαθυά,μέχρι δυναμίτη χρησιμοποίησα!!!ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!