voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Λες και το παπακι να βαρεσει αυτοκτονικο ιδεασμο
Μπα, μπα, μπα, ο ψυχίατρος σου σού έμαθε νέους όρους.
Λες και το παπακι να βαρεσει αυτοκτονικο ιδεασμο
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσαυρα λεμεεεεεΜπα, μπα, μπα, ο ψυχίατρος σου σού έμαθε νέους όρους.
Καλα εχω χασει επισοδια..
Που λεει οτι ειναι απο ΠΓΔΜ το ΣΛΑΒΑΚΙ ?
εσενα και το 2010 σε κοβω να θελεις να γαμησεις παντως...Oι Σκοπιανοί θέλουν την Μακεδονία,οι Αλβανοί την Ηπειρό,οι Τούρκοι νησιά Αιγαίου,εμείς την Κωνσταντινούπολη,όλοι κάτι θέλουν!!!
Τί θα γίνει;!
Πάντως για να έχουμε δύο καταδικαστικές αποφάσεις η δράση τους είναι νόμιμη σύμφωνα με τους νόμους.Απόφαση ΕΔΑΔ καταδικαστική για την Ελλάδα, λόγω απαγόρευσης ίδρυσης του σωματείου «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού»
Απόφαση ΕΔΑΔ καταδικαστική για την Ελλάδα, λόγω δυσχέρανσης με πράξεις και παραλείψεις, της δράσης του πολιτικού κόμματος «Ουράνιο Τόξο»
Oι Σκοπιανοί θέλουν την Μακεδονία,οι Αλβανοί την Ηπειρό,οι Τούρκοι νησιά Αιγαίου,εμείς την Κωνσταντινούπολη,όλοι κάτι θέλουν!!!
Τί θα γίνει;!
Μπααα απλά θα κάνω πλούσιες τις πουτάνες την Θεσσαλονίκης,αν δεν βρεθεί αλλιώς μουνί!!!εσενα και το 2010 σε κοβω να θελεις να γαμησεις παντως...
Μπα, μπα, μπα, ο ψυχίατρος σου σού έμαθε νέους όρους.
Πάντως για να έχουμε δύο καταδικαστικές αποφάσεις η δράση τους είναι νόμιμη σύμφωνα με τους νόμους.
Δευτερή παρατήρηση:Μεγάλη το 92΄(αν θυμάμαι καλά από όσα έχω διαβάσει)που το σκοπιανό δεν λύθηκε με το όνομα Π.Γ.Δ.Μ.=Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας(θα είχαμε τελειώσει μια και καλή τότε)!!!
Μην το λες ρώτα κανέναν εθνικιστή!!!καλώς τον παπαζόλη!
το κακό είναι παλικάρι ότι μόνο οι άλλοι θέλουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από μας! εμείς δε θέμε τίποτα! πού το άκουσες εσύ για την πόλη! ένας...."αστικός μυθος" είναι απλά!τώρα που μας πέταξαν έξω με τις κλωτσιές τι αν την κάνουμε πια?
Γιατί δεν μας συμφέρει;!μην αγχώνεσαι! σε λίγο διαλύεται το κρατίδιο αυτό! βέβαια δεν ξέρω αν μας συνφέρει αυτό σαν Ελλάδα.......
Καλα εχω χασει επισοδια..
Που λεει οτι ειναι απο ΠΓΔΜ το ΣΛΑΒΑΚΙ ?
Μην το λες ρώτα κανέναν εθνικιστή!!!
Γιατί δεν μας συμφέρει;!
Τα σύνορα δεν αλλάζουν.δεν λέω ότι δεν θα τη θέλαμε! εμείς τη χτίσαμε, εμείς την είχαμε για αιώνες! είναι το σύμβολο της μεγαλύτερης και ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ αυτοκρατορίας της ανθρώπινης ύπαρξης στον πλανήτη!
εσύ δεν θα ήθελες δηλ να ανήκε στην Ελλάδα?
Απλά αυτό που λέω είναι ότι πλέον, μ αυτές τις συνθήκες και...να μας τη δώσουν δεν μπορούμε να τη συντηρίσουμε ρε παιδί μου! Πρέπει να φύγουμε όοοολοι από δω και να πάμε εκεί και πάλι θα μείνει η μισή ακατοίκητη!
για πάααρα πολλούς λόγους!
πες ότι διαλύεται. Σε ποια χώρα θα προσαρτηθεί?
στη Σερβία?
στη Βουλγαρία?
στην Αλβανία?
εκτός απ την πρώτη (που αποτελεί αντικειμενικά τη μικρότερη απειλή) οι άλλες 2 είναι...μυστήρια τρένα!
πάρε την αρχή και....καλή σου διασκέδαση!
drworos είναι το Πορνονικ του αν θυμάμαι καλά!
Τα σύνορα δεν αλλάζουν.
Τώρα η Αλβανία είναι κάπως απειλή,αλλά όπως και να έχει στα εδάφη των Σκοπίων είναι ένα μπάχαλο οπότε μάλλον θα τους βλάψει...
Βουλγαρία δεν έχω υπόψην,κάτι παλιά θυμάμαι!!!
Για Σερβία συμφωνώ!!!
Υ.Γ.Πιστεύω ακόμα οτί αν τελείωσουν τα Σκόπια σαν κράτος θα είναι η καλύτερη λύση!!!
Δηλαδή αν σου κάτσει τοπ μόντελ από Σκόπια και σου πει λέγε με Μακεδόνισα,θα πεις όχι;!α, ρε και να σ ακούσει ο ΠάΠιας, τι εθνίκι έχει να σου σούρει!
πάντως, λέμε τώρα οτι στην περίπτωση που διαλυθούν, ενώ φαίνεται η πιο "καλή" λύση για μας, για να μην τους έχουμε στο κεφάλι μας, ενδεχομένως τελικά να μην είναι και ότι καλύτερο!
για μένα η καλύτερη λύση θα ήταν εξαρχής να διάλεγαν ένα όνομα που δεν ενοχλεί κανέναν (πχ βαρντάρσκα, όπως λεγόταν πριν τον Β΄παγκ.πόλεμο) και θα είχαν και από μας την αγάπη και τη φροντίδα μας! ειδικά ο γυναικείος πληθυσμός τους!
τυπε μην το δει αυτο η παπιαΥ.Γ.Πιστεύω ακόμα οτί αν τελείωσουν τα Σκόπια σαν κράτος θα είναι η καλύτερη λύση!!!
θα του φυγει το κλυσμα απο τη σουφρα αμα το δει!τυπε μην το δει αυτο η παπια
τυπε ειχε χαθει για λιγες μερες γιατι στο ιδρυμα του καναν εντατικη θεραπεια με ηλεκτροσοκ και κλυσμα
ΕΓΩ πιστεω οτι ειναι απλα παιρνει ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ...(εχει παντως (*) αποκλινουσα συμπεριφορα)
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ τελικα εχει δικιο....
[