Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσύ τι απαντάς λοιπόν?
κοιτα ρε ενα βλακόμουτρο που πληρώνω.
Περνα αύριο να μου πλυνεις το αμάξι
εσύ τι απαντάς λοιπόν?
Αν ξερεισ τα βουλγαρικα θα καταλαβεις τι εννοωεχω να παω απο 2008,τι εννοεις???
δεκα απαντησεις εχεις παρειποιος αποφασίζει / κρίνει αν ένα σύνολο ανθρώπων είναι έθνος?
κατάλαβες την ερώτηση?
Και που πηγες τιποτα δεν αντιλήφθηκες ?εχω να παω απο 2008,τι εννοεις???
κοιτα ρε ενα βλακόμουτρο που πληρώνω.
Περνα αύριο να μου πλυνεις το αμάξι
δεκα απαντησεις εχεις παρει
και το οτι δεν υπαρχει τετοιο εθνος μακεδονικο
κι οτι οι ιδιοι ι γιουγκοι λεγανε την περιοχη βαρνταρσκα
κι οτι ειναι σημερα ενα οπορτουνιστικο μορφωμα με αλβανους σλαυους κλπ κατω απο μια σημαια ευκαιριας τον μεγαλεξαντρο,αμερικανοτσολιαδακια και οργανα της παγκοσμοιοποιησης ,,
δηλ τι θες τωρα πιο πολυ?
να τους βαφτισουμε εθνος αυτους τους αρκουδογυφτους?
ε δεν ειναι τι να κανουμε τωρα,,
ποιος αποφασίζει / κρίνει αν ένα σύνολο ανθρώπων είναι έθνος?
κατάλαβες την ερώτηση?
τι να καταλαβει ο κωστας ρε??/εδω γραφω "ηρθα ελβετια να αποτοξινωθω απο το πολυ γαμησι" κι μου απανταει ΣΟΒΑΡΑ,"κοψε τα φιδια",,Και που πηγες τιποτα δεν αντιλήφθηκες ?
ξανα μανα................................διάβασες την ερώτηση?
ποια απάντηση δόθηκε σε αυτήν?
η κοινωνία των υπολοίπων εθνών... αλλοίμονο αν η κάθε ομαδούλα αποφάσιζε να ανακηρυχθεί ως έθνος και να διεκδικήσει δικαιώματα εις βάρος άλλων...
Και που πηγες τιποτα δεν αντιλήφθηκες ?
μπορείς ν αρθρώσεις απάντηση ή όχι?ξανα μανα................................
εχουν κριθει στο παρελθον κρινοντε κ τωρα
στοπα κ δεκα φορες κ δεν απαντας
λεγονταν βαρνταρσκα?γιατι δεν λεγονταν μακεδονες τοτε?οπως οι κροατες σλοβενοι κλπ???
Αν ξερεισ τα βουλγαρικα θα καταλαβεις τι εννοω
εισαι βραδυνους ,ναι ??μπορείς ν αρθρώσεις απάντηση ή όχι?
εισαι βραδυνους ,ναι ??
δεν φταιω εγω
τι να καταλαβει ο κωστας ρε??/εδω γραφω "ηρθα ελβετια να αποτοξινωθω απο το πολυ γαμησι" κι μου απανταει ΣΟΒΑΡΑ,"κοψε τα φιδια",,
κι εσυ τον ρωτας τι καταλαβε στα σκοοπια? :o :o :o
ναι πολυ,,μας εχεις αποστομωσει,,τετοια επειχηρηματολογια,,ουτε ο τζωννυςζορίζεσαι??
Στην Ελλαδα ακουμε καψουροτραγουδα η τραγουδια που υμνουν την αγαπη σε ποσοστο 100%. Εκει τα τραγουδια σε ποσοστο 90% προβαλλουν τα ονειρα τον γυφτοβουλγαρων σκοπιανων για την ελευθερια της ελληνικης Μακεδονιας απο τους κακους ελληνες
Στην Ελλαδα ακουμε καψουροτραγουδα η τραγουδια που υμνουν την αγαπη σε ποσοστο 100%. Εκει τα τραγουδια σε ποσοστο 90% προβαλλουν τα ονειρα τον γυφτοβουλγαρων σκοπιανων για την ελευθερια της ελληνικης Μακεδονιας απο τους κακους ελληνες