mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
απο τοτε πηρε την κλιση
Ομπβιουσλι....
απο τοτε πηρε την κλιση
συρμα....μπηκε ο γκαντεμης.....
μαζι με το bdsm εμαθες και λατινικα βλεπωΟμπβιουσλι....
ωχ παω να φυγω για να εχω ενα καλο σκ αλλιως τη γαμησαμεσυρμα....μπηκε ο γκαντεμης.....
τι εγινε μπηκε ο νωνταςΜολιs τωρα γκρεμιστηκε εναs φουρνοs.....Ποιοs το εκανε ρε????
σου ευχομαι παιδι μου ενα υπεροχο σκ.....να γαμας ολη μερα....ωχ παω να φυγω για να εχω ενα καλο σκ αλλιως τη γαμησαμε
τι εγινε μπηκε ο νωντας
ρε μλκ δεν ειναι αστεια αυτασου ευχομαι παιδι μου ενα υπεροχο σκ.....να γαμας ολη μερα....
το υπουλο χτυπημα κατω απο την ζωνη που δεν ειχε λαβει τοτε υποψην του.........σας ευχομαι ολους καλα γαμησια,να σας σηκωνεται σαν καταρτι παντα.....
στις γυναικες του σαιτ ευχομαι εναν καλο γαμπρο και παντα χαρα στα σκελια τους....στους αντρες του σαιτ να εχουν παντα σηκωμαρες,πολλα λεφτα στην τσεπη τους και καλα μουνια στον πουτσο τους....
στον λιλα να εχει παντα ουισκι σπιτι του,στον γιασου να φτιαχτει το πληκτρολογιο, στον μπακαλη να μαθει και δημοτικη....
ευχομαι στον μεμο και στον παπαζολ κλπ καλη επιτυχια στο νεο τους εγχειρημα απο καρδιας....
στον φιλο μου τον βαρος ευχομαι απο καρδιας επαγγελματικες επιτυχιες και πετυχημενες μαγειρικες....αυτα....
και στον ραφμαν ευχομαι να παντρευτει επιτελους με τον πιεξ που τον βασανιζει τοσα χρονια....
στον αντισθενη τελος ευχομαι το σαιτ να ζησει χιλια χρονια και να μην ξαναλλαξει ντομειν ουρλ......
και στον φιλο μου τον ερευνητη ευχομαι να ποσταρει μεχρι το 2012 ανηλεως και αδιαλλειπτως,βριζοντας και κανοντας πλακα με τις γυναικες του σαιτ......
αααααααααααααααααααααααααααχαχααχααααααχααχαχααχαααααααααααααααααααααχχααχατο υπουλο χτυπημα κατω απο την ζωνη που δεν ειχε λαβει τοτε υποψην του........
Καλησπερα σας!!!!! Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε!!!!! Η Ελλαδα θα βγει απο την κριση!!!!! χα χα χα!!!!!
το υπουλο χτυπημα κατω απο την ζωνη που δεν ειχε λαβει τοτε υποψην του........
Βαρε εσενα θα ψηφιζα
Το τσιμπησες το ψηφο
Το τσιμπησες το ψηφο