You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο μεγαλύτερος γκαντέμης του σάιτ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 80
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
με βαζουν με ολα τα νικ για να εχω σιγουρη την νικη ρε.....Θεσαλος+γλου=1
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ναι μετα θα σου κανω αθροισμαμε βαζουν με ολα τα νικ για να εχω σιγουρη την νικη ρε.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω ειμαι ο μητσοτακης του σαιτ.....σας ευχομαι ολους καλα γαμησια,να σας σηκωνεται σαν καταρτι παντα.....
στις γυναικες του σαιτ ευχομαι εναν καλο γαμπρο και παντα χαρα στα σκελια τους....στους αντρες του σαιτ να εχουν παντα σηκωμαρες,πολλα λεφτα στην τσεπη τους και καλα μουνια στον πουτσο τους....
στον λιλα να εχει παντα ουισκι σπιτι του,στον γιασου να φτιαχτει το πληκτρολογιο, στον μπακαλη να μαθει και δημοτικη....
ευχομαι στον μεμο και στον παπαζολ κλπ καλη επιτυχια στο νεο τους εγχειρημα απο καρδιας....
στον φιλο μου τον βαρος ευχομαι απο καρδιας επαγγελματικες επιτυχιες και πετυχημενες μαγειρικες....αυτα....
και στον ραφμαν ευχομαι να παντρευτει επιτελους με τον πιεξ που τον βασανιζει τοσα χρονια....
στον αντισθενη τελος ευχομαι το σαιτ να ζησει χιλια χρονια και να μην ξαναλλαξει ντομειν ουρλ......
στις γυναικες του σαιτ ευχομαι εναν καλο γαμπρο και παντα χαρα στα σκελια τους....στους αντρες του σαιτ να εχουν παντα σηκωμαρες,πολλα λεφτα στην τσεπη τους και καλα μουνια στον πουτσο τους....
στον λιλα να εχει παντα ουισκι σπιτι του,στον γιασου να φτιαχτει το πληκτρολογιο, στον μπακαλη να μαθει και δημοτικη....
ευχομαι στον μεμο και στον παπαζολ κλπ καλη επιτυχια στο νεο τους εγχειρημα απο καρδιας....
στον φιλο μου τον βαρος ευχομαι απο καρδιας επαγγελματικες επιτυχιες και πετυχημενες μαγειρικες....αυτα....
και στον ραφμαν ευχομαι να παντρευτει επιτελους με τον πιεξ που τον βασανιζει τοσα χρονια....
στον αντισθενη τελος ευχομαι το σαιτ να ζησει χιλια χρονια και να μην ξαναλλαξει ντομειν ουρλ......
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ρε μλκ με γαμησες ουτε να γαμησω θα μπορω θα με πνιξουν οι πατσαβουρες αλλα ευτυχως δεν θα μπορω να κανω και τιποτα θα μεινω ανεργος και δεν φτανουν ολα αυτα θα καιω και ολα μου τα φαγητα το μοναδικο χομπι που μου εχει μεινη να σε καλα ρε εισαι φιλος τελικαεγω ειμαι ο μητσοτακης του σαιτ.....σας ευχομαι ολους καλα γαμησια,να σας σηκωνεται σαν καταρτι παντα.....
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
για την αεκ καμια ευχη εχεις προλαβαινω να τη παιξω στο στοιχημαστον αγαπημενο μου σταματη ευχομαι να κοψει την μαλακια επιτελους και στον νωντα να αναστηθει σαν τον λαζαρο απο τους νεκρους.....
δρακουμελ σπικιν......
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Bλακα και 10 γυναικες να εχω γαμήσει πριν εγω μετα θα πάω να την παίξωστον αγαπημενο μου σταματη ευχομαι να κοψει την μαλακια επιτελους και στον νωντα να αναστηθει σαν τον λαζαρο απο τους νεκρους.....
δρακουμελ σπικιν......
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν καταλαβες......οι ευχες μου δεν πιανουν.....αφου ειμαι γκαντεμης λεμεBλακα και 10 γυναικες να εχω γαμήσει πριν εγω μετα θα πάω να την παίξω
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αν εισαι Μητσοτακης τοτε μας βουλιαξες ΟΛΟΥΣεγω ειμαι ο μητσοτακης του σαιτ.....σας ευχομαι ολους καλα γαμησια,να σας σηκωνεται σαν καταρτι παντα.....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν καταλαβες......οι ευχες μου δεν πιανουν.....αφου ειμαι γκαντεμης λεμε
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
ποιό μουνί με ψήφισε που να μην σταυρώσετε καυλί και μουνί αντίστοιχα ή just
φοβερη καταρα
οχι....επειδη ακους τον Παιχτουρα!Γιαυτο δεν μπορώ να πιάσω στοιχημα ε? Επειδη μιλαω με gl?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
εσυ προσεχε μη σου ευχηθει ο ακατανομαστος να παντρευτεις αλλοδαπη και σε δω με το αλιντι οικογενειαρχηοχι....επειδη ακους τον Παιχτουρα!