Νέα

Ποιός είναι ο μεγαλύτερος γκαντέμης του σάιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ο τιτανοτεραστιος γκαντεμης του μπου

• gl

Ψήφοι: 11 17,5%
  • thessalos

Ψήφοι: 1 1,6%
  • παιχτουρας

Ψήφοι: 6 9,5%
  • μπαρος

Ψήφοι: 11 17,5%
  • wolfakis7

Ψήφοι: 6 9,5%
  • stam 90

Ψήφοι: 4 6,3%
  • erinal

Ψήφοι: 15 23,8%
  • μουνιτσα

Ψήφοι: 9 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
με αφορμη καποια γεγονοτα και καποιες δηλωσεις συμπαραστασης που φερανε τα αντιθετα αποτελεσματα παιρνω το θαρρος να εκλεξουμε τον μργαλυτερο γκαντεμη που εβγαλε ποτε το σαιτ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θεσαλος+γλου=1  :cheesy: :cheesy:  :zfuck: :zfuck: :jerking: :birdman:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ψηφους βλεπω σχολια δε βλεπω για το λογο που τους ψηφισατε,η ψηφοφορια εινα ανοιχτη εκτος και αν φοβαστε τις ευχες τους :2funny:
εγω παντως δε τολμω να αποκαλυψω ποιον ψηφισα γιατι θα περασω μαυρο μηνα μετα :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω ειμαι ο μητσοτακης του σαιτ.....σας ευχομαι ολους καλα γαμησια,να σας σηκωνεται σαν καταρτι παντα.....

στις γυναικες του σαιτ ευχομαι εναν καλο γαμπρο και παντα χαρα στα σκελια τους....στους αντρες του σαιτ να εχουν παντα σηκωμαρες,πολλα λεφτα στην τσεπη τους και καλα μουνια στον πουτσο τους....

στον λιλα να εχει παντα ουισκι σπιτι του,στον γιασου να φτιαχτει το πληκτρολογιο, στον μπακαλη να μαθει και δημοτικη....

ευχομαι στον μεμο και στον παπαζολ κλπ καλη επιτυχια στο νεο τους εγχειρημα απο καρδιας....

στον φιλο μου τον βαρος ευχομαι απο καρδιας επαγγελματικες επιτυχιες και πετυχημενες μαγειρικες....αυτα....

και στον ραφμαν ευχομαι να παντρευτει επιτελους με τον πιεξ που τον βασανιζει τοσα χρονια....

%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg

στον αντισθενη τελος ευχομαι το σαιτ να ζησει χιλια χρονια και να μην ξαναλλαξει ντομειν ουρλ......

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
εγω ειμαι ο μητσοτακης του σαιτ.....σας ευχομαι ολους καλα γαμησια,να σας σηκωνεται σαν καταρτι παντα.....

στις γυναικες του σαιτ ευχομαι εναν καλο γαμπρο και παντα χαρα στα σκελια τους....στους αντρες του σαιτ να εχουν παντα σηκωμαρες,πολλα λεφτα στην τσεπη τους και καλα μουνια στον πουτσο τους....

στον λιλα να εχει παντα ουισκι σπιτι του,στον γιασου να φτιαχτει το πληκτρολογιο, στον μπακαλη να μαθει και δημοτικη....

ευχομαι στον μεμο και στον παπαζολ κλπ καλη επιτυχια στο νεο τους εγχειρημα απο καρδιας....

στον φιλο μου τον βαρος ευχομαι απο καρδιας επαγγελματικες επιτυχιες και πετυχημενες μαγειρικες....αυτα....

και στον ραφμαν ευχομαι να παντρευτει επιτελους με τον πιεξ που τον βασανιζει τοσα χρονια....

στον αντισθενη τελος ευχομαι το σαιτ να ζησει χιλια χρονια και να μην ξαναλλαξει ντομειν ουρλ......
ρε μλκ με γαμησες ουτε να γαμησω θα μπορω θα με πνιξουν οι πατσαβουρες αλλα ευτυχως δεν θα μπορω να κανω και τιποτα θα μεινω ανεργος και δεν φτανουν ολα αυτα θα καιω και ολα μου τα φαγητα το μοναδικο χομπι που μου εχει μεινη να σε καλα ρε εισαι φιλος τελικα :tooth:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στον αγαπημενο μου σταματη ευχομαι να κοψει την μαλακια επιτελους και στον νωντα να αναστηθει σαν τον λαζαρο απο τους νεκρους.....

δρακουμελ σπικιν...... :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
στον αγαπημενο μου σταματη ευχομαι να κοψει την μαλακια επιτελους και στον νωντα να αναστηθει σαν τον λαζαρο απο τους νεκρους.....

για την αεκ καμια ευχη εχεις προλαβαινω να τη παιξω στο στοιχημα :grin:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
λιωνακι για λεγε ρε :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Bλακα και 10 γυναικες να εχω γαμήσει πριν εγω μετα θα πάω να την παίξω  :birdman: :birdman: :uglystupid: :uglystupid:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Αν εισαι Μητσοτακης τοτε μας βουλιαξες ΟΛΟΥΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ακομα και εη εριναλ εχει παρει κεφαλι και δε μπορω να καταλαβω το λογο,αυτη τουλαχιστον ειναι γκαντεμα για τη παρτη της ουτε μια πουτσα δε μπορει να σταυρωσει :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ποιό μουνί με ψήφισε που να μην σταυρώσετε καυλί και μουνί αντίστοιχα ή just :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γιαυτο δεν μπορώ να πιάσω στοιχημα ε? Επειδη μιλαω με gl?  :jerking: :tickedoff:    :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom