pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
καλησπερα ρε μαγκες
μπηκα και εγω να δω τι κανετε
πως πηγε η ταινια και το ουισκακι;καλησπερα ρε μαγκες
ρε τυπε η ταινια ηταν ατελειωτη ξεκιναω στις 9 να βλεπω και κατα τις 1 με ειχε παρει ο υπνος και την κλεινω και ημουνα γυρω στη μεσηπως πηγε η ταινια και το ουισκακι;
α εκανες μιξη ποτων....εγω ενα ποτηρι μεγαλο ταπεινο περδικα ηπιαρε τυπε η ταινια ηταν ατελειωτη ξεκιναω στις 9 να βλεπω και κατα τις 1 με ειχε παρει ο υπνος και την κλεινω και ημουνα γυρω στη μεση
και να πεις οτι εκανα πολλα διαλλειματα μονο οταν ηρθε η πιτσα
περιεργα πραματα ρε συ σε 4 ωρες να δω τις μισες
τι σκατα εγινε
ηπια μππυρες ουισκακυ καρντου πιτσα μπεικον κρεμμυδι βρωμαγε το σπιτι μετα
ε ηπια δυο αλφα με την πιτσα για να ξεδιψασω μη φανταστειςα εκανες μιξη ποτων....εγω ενα ποτηρι μεγαλο ταπεινο περδικα ηπια
σημερα θελω να δω Γκοτζιλα εναντιον Κονγκσημερα θα επιχειρησω να δω τη συνεχεια
για να δουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε ηπια δυο αλφα με την πιτσα για να ξεδιψασω μη φανταστεις
και γω αυτο λεω να δω τωρα αλλα βαριεμαι μαλακια θα ειναισημερα θελω να δω Γκοτζιλα εναντιον Κονγκ
λενε οτι ειναι πολυ καλο και ειναι η αιτια που θα καθυστερησει λιγο το μορταλ κομπατ καμμια βδομαδα με δεκα μερεςκαι γω αυτο λεω να δω τωρα αλλα βαριεμαι μαλακια θα ειναι
ρε τυπε η ταινια ηταν ατελειωτη ξεκιναω στις 9 να βλεπω και κατα τις 1 με ειχε παρει ο υπνος και την κλεινω και ημουνα γυρω στη μεση
και να πεις οτι εκανα πολλα διαλλειματα μονο οταν ηρθε η πιτσα
περιεργα πραματα ρε συ σε 4 ωρες να δω τις μισες
τι σκατα εγινε
ηπια μππυρες ουισκακυ καρντου πιτσα μπεικον κρεμμυδι βρωμαγε το σπιτι μετα
αργησεςΕ ναι ρε.
πιτσα μπέικον κρεμύδι με μπύρα, θα ξεκωλόθηκες στο κλανίδι μετά.
λες? αντε να το μπουμπουνισωλενε οτι ειναι πολυ καλο και ειναι η αιτια που θα καθυστερησει λιγο το μορταλ κομπατ καμμια βδομαδα με δεκα μερες
αργησες
Ευχαριστώ για το νύψιμο, το λούσιμο, και το ξέβγαλμα με μαλακτικό.
Τα είχα τεράστια ανάγκη.
Λούγκρα κι εσύ βάλθηκες να κάνεις δημοφιλή τον αποσκελετωμένο ραμολίδη;;;;;;Μωρή κωλόγρια ζεις?
Τι κάνεις αγιούκο?
λειπει η εθνικη μας πουτανα ο Νιπλακος τωρα να ξεφορτωσουμε ολοι
Λούγκρα κι εσύ βάλθηκες να κάνεις δημοφιλή τον αποσκελετωμένο ραμολίδη;;;;;;
θα επανελθει πιστευω μπορει να κανονιζει υπερατλαντικα τηλεφωνηματα σαν τον νιπλη για το χρηματιστηριο και τα παραγωγα..θα εχουν τον ιδιο χρηματιστη λεω εγω απο το Βλορα αλβανο με μεταπτυχιακο στα κορταρια,σκονες και ιατρικα φαρμακαΧάθηκε και ο κ. Σοκολάτας Δυρραχιώτης.
Άθλιε η σακαράκα έχει αξία!!!!Χάθηκε και ο κ. Σοκολάτας Δυρραχιώτης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι καθόλου καλύτερα μωρή σακαράκα;
Άθλιε η σακαράκα έχει αξία!!!!