eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Γιατι εβαλες παλυ το κοπρογατο ρε εριναλ?
ντερτυ τσουλΧωρίς εσένα εννοούσα
ντερτυ τσουλ
πππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσΈνα βράδυ ένας γέρος ινδιάνος της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων και του είπε…
– Γιε μου, η μάχη γίνεται ανάμεσα σε δυο λύκους που έχουμε όλοι μέσα μας.
Ο ένας είναι το Κακό. Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονεία, η ενοχή, η προσβολή, τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία και το εγώ.
Ο άλλος είναι το Καλό. Είναι η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία, η ταπεινοφροσύνη, η ευγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνια, η γενναιοδωρία, η αλήθεια, η ευσπλαχνία.
Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετά ρώτησε τον παππού του:
– Και ποιος λύκος νικάει;
Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά:
– Αυτός που ταΐζεις.
σε αρεκε;πππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
απο χερμαν εσσε ειναι κλεμμενο αυτο μωρη απο τον λυκο της στεπαςσε αρεκε;
βαθυμουνοστόχαστο...σε αρεκε;
doneκ. nick trive,
ενταύθα,
Αξιότιμε κύριε, παρακαλώ όπως τροποποιήσετε το logo σας. Είναι πλέον ανεπίκαιρον.
ευχαριστώ.
δεν το ξέρω αυτόαπο χερμαν εσσε ειναι κλεμμενο αυτο μωρη απο τον λυκο της στεπας
Το διάβασα σε ενα άρθρο μου αρεκε και μενανεβαθυμουνοστόχαστο...
Το διάβασα σε ενα άρθρο μου αρεκε και μενανε
τωρα εχω αλλο προβλημα, θέλω να αγοράσω κάτι ροζ γοβες αλλα δεν ξέρω αν τις θελω απαλο ροζ η φουξΕρι, υποσχεσου μου οτι την επομενη φορα που θα μαλακισεις τη μουναρα σου θα με σκεφτεσαι και θα βογγας.
κόκκινες της φωτιάςτωρα εχω αλλο προβλημα, θέλω να αγοράσω κάτι ροζ γοβες αλλα δεν ξέρω αν τις θελω απαλο ροζ η φουξ
τις θέλω για τζην παντελονι να φοριουνται άνοιξη με γυμνο ποδι μαλλον ανοιχτο ροζ θα προτιμήσω ειναι πιο σικ (με τι ασχολείται ο κόσμος...)κόκκινες της φωτιάς