heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Έχω ένα ζήτημα με την ορολογία. Λέω το νήμα να το λέμε θεσμό εφ' εξής. Καλησπέρα σας.
σιγα μην παει και με λοχο.. χαχαχαχαχαχαχ
Έχω ένα ζήτημα με την ορολογία. Λέω το νήμα να το λέμε θεσμό εφ' εξής. Καλησπέρα σας.
καλησπέρα φίλεΈχω ένα ζήτημα με την ορολογία. Λέω το νήμα να το λέμε θεσμό εφ' εξής. Καλησπέρα σας.
Πολυ καλη ιδεα.......Ισωs επισηs και ..."Μπουρδελιακη πορεια"Έχω ένα ζήτημα με την ορολογία. Λέω το νήμα να το λέμε θεσμό εφ' εξής. Καλησπέρα σας.
Πολυ καλη ιδεα.......Ισωs επισηs και ..."Μπουρδελιακη πορεια"
καλησπέρα φίλε
Πως εξελισσεται η πολυγραφοτατη πορεια σας στο νημα των ανεξαρτητων CG?
πάντα καλά, παθαίνει τίποτα ο NICK TRIVE, εσύ?καλησπέρα, όλα καλά?
Πολλεs λεξειs ομωs ......κατι σαν συνασπισμοs επαναστατικηs μαρξιστικηs λενινστικηs θεσμικηs σεχταs ανενταχτων πολιτων ευρωπαικου προσδιορισμουΕπαναστατικη μαρξιστικη λενινιστικη θεσμικη μπουρδελιακη πορεια!
πάντα καλά, παθαίνει τίποτα ο NICK TRIVE, εσύ?
τίποτε το ιδιαίτερο.... περνώ κρίση libido. Το παθαίνω, όταν γράφω πολύ.....
Πολλεs λεξειs ομωs ......κατι σαν συνασπισμοs επαναστατικηs μαρξιστικηs λενινστικηs θεσμικηs σεχταs ανενταχτων πολιτων ευρωπαικου προσδιορισμου
σιγα μην παει και με λοχο.. χαχαχαχαχαχαχ
Σεβαστο.
Πλην ομως πλειστοι οσοι συναγωνιστες αλιευουν απο τη λιμνη της σοφιας κ εμπειριας σας!
Πολλεs λεξειs ομωs ......κατι σαν συνασπισμοs επαναστατικηs μαρξιστικηs λενινστικηs θεσμικηs σεχταs ανενταχτων πολιτων ευρωπαικου προσδιορισμου
Κατι τετοιο ......ωστε να μπερδευεται ο αλλοs........αλλα και ναχει σχεση με το μπουΣΥΡΙΖΑ βρέ
Τί λίμνη, βούρκος είναι αυτή η υποτιθέμενη εμπειρία....
Μου αρεσει. Καλυψατε ολες τις συνιστωσες μας.
Βαλτε και κατι νεολαιστικο για να δειχνουμε και την ηλικια μας.