Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
Εκτός απο τις διδαχες του μπολ θα φτιαξω σε τομο και διδαχες του αλεξ και της ροζυ για την πιστη την φιλια και το ηθος  :2funny:

Στις διδαχές του κ. Βοδιμόρτη, παρακαλώ μην αμελήστε να ενθέσετε DVD με μαθήματα χορού.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

ΔΙΔΑΧΕΣ ΜΠΟΛ
Δεν θέλω να πικρανω τους pua και οσους εξασκουν το σπορ αλλα οι γυναικες (οχι ολες) αμα δουν καλοντυμενο τυπο ή ενστολο του την πεφτουν μονες τους. Βλέπεις χαμογελα αφορμες να πιάσουν συζητηση σχολιάζοντας κάτι στο χωρο ενω ειναι διπλα σου κτλπ κτλπ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το "άκυρος-η-ο" να μπει πάραυτα στην ίδια κατηγορία με τις λέξεις "τύπε-ισσα", ¨κοπελιά" κλπ δλδ αν τις ξανακούσω θα σου σπάσω το κεφάλι που έλεγε και η Πέγκυ η Ζήνα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στις διδαχές του κ. Βοδιμόρτη, παρακαλώ μην αμελήστε να ενθέσετε DVD με μαθήματα χορού.   :)
 Εμ εσυ εισαι ομορφαντρας και στην πεφτουνε που να σε φτασει ο καθε ενας μπολ με τους χορους  :jerking:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
ΔΙΔΑΧΕΣ μπολ

"Το καλυτερο κολπο για να ξεπεράσεις τις άμυνες κάποιας ειναι να σκεφτεις απο πριν τις αδυναμιες που μπορει να πατησει και να μπορέσεις να τις καλυψεις. Να εχεις τις απαντησεις απο πριν έτοιμες οποτε δεν θα σε αιφνιδιασει.

Αμα πας μονος σου στο μαγαζι θα σε περάσει για ακυρο αμα δεν εισαι θαμώνας και θα φοβηθει θα της φανεις περιεργος. Μπορει να σκεφτει οτι εισαι αντικοινωνικος οτι δεν τα πηγαινεις καλα στις σχέσεις τις κοινωνικες αρα πως θα τα πας καλα μαζι της? και αυτη κοινωνικη σχέση ειναι."

Ο Χριστός και η Παναγία.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Το "άκυρος-η-ο" να μπει πάραυτα στην ίδια κατηγορία με τις λέξεις "τύπε-ισσα", ¨κοπελιά" κλπ δλδ αν τις ξανακούσω θα σου σπάσω το κεφάλι που έλεγε και η Πέγκυ η Ζήνα  :grin:

κοπελιά, άκυρο, τύπισσα..... :dancing:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
ΔΙΔΑΧΕΣ ΜΠΟΛ
Δεν θέλω να πικρανω τους pua και οσους εξασκουν το σπορ αλλα οι γυναικες (οχι ολες) αμα δουν καλοντυμενο τυπο ή ενστολο του την πεφτουν μονες τους. Βλέπεις χαμογελα αφορμες να πιάσουν συζητηση σχολιάζοντας κάτι στο χωρο ενω ειναι διπλα σου κτλπ κτλπ

il fascino della divisa

divi.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
 Εμ εσυ εισαι ομορφαντρας και στην πεφτουνε που να σε φτασει ο καθε ενας μπολ με τους χορους  :jerking:

Κάθε άλλο...

Δεν μου την πέφτουν για την ομορφιά μου, πολλώ δε μάλλω, για τα νιάτα μου και για το μέγεθος του μορίου μου (όπως στον κ. Νικοτρίβη).

Μου την πέφτουν για να κληρονομήσουν κομμάτι από την περιουσία μου.  :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βάλε και το άλλο που μαρτυράει στις γκόμενες των κολλητών του φίλων πως ξενοκοιτάνε , αν το βρεις. :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.184
Πόντοι
2.606
Κάθε άλλο...

Δεν μου την πέφτουν για την ομορφιά μου, πολλώ δε μάλλω, για τα νιάτα μου και για το μέγεθος του μορίου μου (όπως στον κ. Νικοτρίβη).

Μου την πέφτουν για να κληρονομήσουν κομμάτι από την περιουσία μου.  :)
πριν γκαμησει ο αγιος οι γκομενες κανουν αποδοχη κληρονομιας  :tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
καλα ρε μαλακες τι κανετε εδω περα????στο θρεντ του πεσιματος ο μεγαλος ΜΠΟΛ μοιραζει απλοχερα τις γνωσεις του.....κρατηστε καμμια σημειωση ρε γατια μπας και πηδηξετε.....
1tumblr_lgp6q5NhE21qcjtu8o1_500.gif

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κάθε άλλο...

Μου την πέφτουν για να κληρονομήσουν κομμάτι από την περιουσία μου.  :)
  Δεν στην πεφτουν για τα οκτω σου εκατοστα δηλαδη; :think: θα ξαναπεσω απο τα σύννεφα  :o

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ΔΙΔΑΧΕΣ ΜΠΟΛ

Καταρχην το πεσιμο δεν μου αρεσει σαν εκφραση. Ριχνει το επιπεδο.

Εισαι και φαντασιοπληκτος  2funny 2funny εσυ γ@@μησες κοπελα της δικης μου παρέας και εγω κοιτουσα τη σερβιτορα? καταρχην οταν συνοδευω κοπελα δεν κοιτάω αλλες ειναι αγένεια. Το περιμενα βεβαια οταν σου αρεσουν αρθρα φαντασιοπληκτων οτι και εσυ ετσι θα εισαι αφου εχεις τέτοια προτυπα.

Επισης απο οτι καταλαβαινω οσοι την πέφτετε στο ΄λετσι μαλλον το μονο που θέλετε ειναι πηδημα και γεια σας μετά δηλαδη συμφεροντολογια φουλ για αυτο και δεν μπορεις να κολλησεις σε παρέα ευκολα και πας να το παρουσιασεις διαφορετικα. Τα τσακάλια της παρέας θα σε πάρουν χαμπαρι συντομα και δεν το θές αυτο γιατι σου χαλανε το σκηνικο. Οποτε οι περισσοτερες ειναι ψιλιασμένες και ριχνουν τα ακυρα αβέρτα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Στο παρον νημα τι μας εμποδιζει ακριβως?

Το θεμα εχει ληξει οριστικα.
Δεν επανερχομαστε.
Συνεχιζουμε εμεις και σεις υπαγετε εις ακολουθιαν του εραστου σας.
Δεν προκειται το νημα να σας ξαναπαντησει επι του θεματος αυτου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom