διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Άγνωστοι αι βουλαί του Αγίου!!!Καλησπέρα ;)
Πάμε για ποιοτική, πάντα, νίκη το βράδυ(λέμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα)
Άγνωστοι αι βουλαί του Αγίου!!!Καλησπέρα ;)
Πάμε για ποιοτική, πάντα, νίκη το βράδυ(λέμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα)
βαζελας ειναιΑλήθεια γνωρίζει κάποιος την ποδοσφαιρική ομάδα, που υποστηρίζει ο κ. The Saint;;;
Φαντάζομαι ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να μας το αποκαλύψει.
ΠρέσβηςΑλήθεια γνωρίζει κάποιος την ποδοσφαιρική ομάδα, που υποστηρίζει ο κ. The Saint;;;
Φαντάζομαι ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να μας το αποκαλύψει.
Always and forever.Et tu filioque Brutus?
το έγραψα νωρίτερα. Θα χρειασθώ εξορκιστή εδώ μέσα.Always and forever.
Για την πολιτική ένταξή του νομίζω συμπεραίνετε λίγο αυθαίρετα, είναι αρκετά πιο περίπλοκο.Αχα, πουλάκια μου αμέσως ανοίξατε τα στόματά σας.
Λοιπόν κανόνας του νήματος:
Όποιος νιώσει την ανάγκη νακαταδώσεινα μοιρασθεί πληροφορίες για τον κ. The Saint, να γνωρίζει ότι το ευήκουο ούς του νηματοθέτου είναι στη διάθεσή του.
Ανακεφαλαίωση: Αναρχοαυτόνομος, αριστοκράτης, οπαδός του Παναθγηναϊκού.
Γι΄ αυτά τα 3 χρειασθήκαμε 116 σελίδες έως σήμερα!
Ήταν απο πληροφορία, που με πολύ κόπο είχα συλλέξει.Για την πολιτική ένταξή του νομίζω συμπεραίνετε λίγο αυθαίρετα, είναι αρκετά πιο περίπλοκο.
Θα είκαζα πιο κοντά σε μια μη εκπροσωπούμενη κοινοβουλευτικά,πατριωτική αλλά μη αγκυλωμένη "αριστερά". Ή εστω στις παρυφές αυτής.Σίγουρα έχει μια μποέμ άποψη για τα κοινά.Ας πούμε μια "Ενωση Κέντρου" του 60 with a twist.
Eπειδή με τις ξένες γλώσσες δεν τα πάω καλά και δεν κατάλαβα τί λέτε.το έγραψα νωρίτερα. Θα χρειασθώ εξορκιστή εδώ μέσα.
Φωτεινή εξαίρεση αποτελούν οι κ.κ. brabus67 και Διομήδης.
Eπειδή με τις ξένες γλώσσες δεν τα πάω καλά και δεν κατάλαβα τί λέτε.
Αν περιμένεις να ρουφιανέψω φίλο σε λάθος πόρτα έκανες τουκ τουκ.
Για την πολιτική ένταξή του νομίζω συμπεραίνετε λίγο αυθαίρετα, είναι αρκετά πιο περίπλοκο.
Θα είκαζα πιο κοντά σε μια μη εκπροσωπούμενη κοινοβουλευτικά,πατριωτική αλλά μη αγκυλωμένη "αριστερά". Ή εστω στις παρυφές αυτής.Σίγουρα έχει μια μποέμ άποψη για τα κοινά.Ας πούμε μια "Ενωση Κέντρου" του 60 with a twist.
http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/expressifs/innocents/vil-denonce.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Μοίρασμα πληροφοριών αποκαλείται επίσης, κ. διομήδη.
1) δημαρ μεταμεληθείσα
2) ελιά πριν το τίναγμα
3) ποταμι πριν τον καταρράκτη
4) δραση για δημιουργά ξανά μανά
5) καραμπελιάς και ξερό ψωμί
6) οικολόγοι (κατα)πράσινοι
7) συριζα εν ευρεία εννοία
τόσες επιλογές πια....
Κατέληξες σε κάποιο απ όλα πως "ανήκει"? Θα μπορούσε στα 1,5,7 με την ευρεία ένοια πάντα1) δημαρ μεταμεληθείσα
2) ελιά πριν το τίναγμα
3) ποταμι πριν τον καταρράκτη
4) δραση για δημιουργά ξανά μανά
5) καραμπελιάς και ξερό ψωμί
6) οικολόγοι (κατα)πράσινοι
7) συριζα εν ευρεία εννοία
τόσες επιλογές πια....