raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.563
- Πόντοι
- 5.006
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε... :S :S :Sχέστηκε η φοράδα στο αλώνι!
εδω δεν αποχωρούν οι κλώνοι και αυτοι που τους επιτρέπουν να υπάρχουν!
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε... :S :S :Sχέστηκε η φοράδα στο αλώνι!
εδω δεν αποχωρούν οι κλώνοι και αυτοι που τους επιτρέπουν να υπάρχουν!
είπαμε, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Παιχνίδια εξουσίας, αστεράτων.Γιορτινό το κλίμα στην "ημερήσια ενημέρωση"
;)Γιορτινό το κλίμα στο "Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων"
Και λίγο παραπέρα κι "ανάμεσα απ τις γραμμές", όχι μόνο παιχνίδια εξουσίας ενός μικρόκοσμου αλλά κι άλλα πολλά.είπαμε, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Παιχνίδια εξουσίας, αστεράτων.
εγώ δεν φοβάμαι να τα πω με το όνομά τους, μοίρασμα μπουρδέλων και πουτάνων και δεν βγαίνει η μοιρασιά.Και λίγο παραπέρα κι "ανάμεσα απ τις γραμμές", όχι μόνο παιχνίδια εξουσίας ενός μικρόκοσμου αλλά κι άλλα πολλά.
Τα ίδια παντού γίνονται και στα cg και στα ct, παντού.εγώ δεν φοβάμαι να τα πω με το όνομά τους, μοίρασμα μπουρδέλων και πουτάνων και δεν βγαίνει η μοιρασιά.
γνωρίζω μαν. Παρακολουθώ χρόνια και ας γράφτηκα τελευταία. Δεν το μετάνιωσα βέβαια γιατί είχα ξεχωρίσει τα νικ που μπορούσα να εμπιστευτώ (ως πληροφορίες) και έκανα και μερικούς διαδικτυακούς φίλους.Τα ίδια παντού γίνονται και στα cg και στα ct, παντού.
Ξέρεις και ξέρω όπως πολλοί. Σιγά το νέο. Απλά καμιά φορά δίνεται η αφορμή να τα πάρει κάποιος και να βγάλει και λίγα(πάντα) στη φόρα. Δεν ιδρώνει τ αυτάκι κανενος.
Συμφωνώ.γνωρίζω μαν. Παρακολουθώ χρόνια και ας γράφτηκα τελευταία. Δεν το μετάνιωσα βέβαια γιατί είχα ξεχωρίσει τα νικ που μπορούσα να εμπιστευτώ (ως πληροφορίες) και έκανα και μερικούς διαδικτυακούς φίλους.
πόσο πάει αυτή ρε Μπραμπ?και λιγο ακομα ελενη σιακαλη![]()
![]()
σ αρεκει ε?
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.com.cy/files/Image/2013/April/3/resized/croped/siakalli_607_421_577_324.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τώρα που έχω και 3 μέρες να γαμήκω, θα του ριχνα μια ζεμπεκιά. και δυο :tooth: