brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.189
- Πόντοι
- 2.606
επρεπε να σ ειχα κοντα μου ψες να πλερωνες τα σπασμεναδεν φτανει που τον φαγανε χθε απο την ΠΑΟΚΑΡΑ θελει και να μιλήκει![]()
επρεπε να σ ειχα κοντα μου ψες να πλερωνες τα σπασμεναδεν φτανει που τον φαγανε χθε απο την ΠΑΟΚΑΡΑ θελει και να μιλήκει![]()
Θα με εγδερνε και θα έριχνε αλατι μετα και θα με αναγκαζε να διαβάσω σελιν :oτι θα της εκανες?
ελα γραψε μας κατι μυθηστορηματικο να γουσταρουμε
τι θα της εκανες?
ελα γραψε μας κατι μυθηστορηματικο να γουσταρουμε
θα μπλαβιαζες βρωμομουνακιΘα με εγδερνε και θα έριχνε αλατι μετα και θα με αναγκαζε να διαβάσω σελιν :o
Τόσο άσχημος είσαι; Θα πάθαινα εγκεφαλικο;θα μπλαβιαζες βρωμομουνακι![]()
εσυ εισαι μναρα ομως και τα ετερωνυμα ελκονταιΤόσο άσχημος είσαι; Θα πάθαινα εγκεφαλικο;![]()
εσυ εισαι μναρα ομως και τα ετερωνυμα ελκονται![]()
δεν χρειαζεται να με χωνευεις απλα θα στηκεις κωλοεγω δεν χωνέυω τα συκωτια μου εσενα θα χωνεψω;
θες να ξεκινηκομεν με τηλεφωνικο σεξι?γελας και συ ; :o πουτανακια και τα δυο σας![]()
αμεθες να ξεκινηκομεν με τηλεφωνικο σεξι?μου χουν πει απ το τηλεφωνο ειμαι φοβερος εραστης
![]()
ξαπλωσε ανοιξε τα ποδαρια πα να φερω το λιπαντικο και το ακουστικο κι ερχομαι
τρομερος εραστης οντως...ξαπλωσε ανοιξε τα ποδαρια πα να φερω το λιπαντικο και το ακουστικο κι ερχομαι![]()
ξαπλωσε ανοιξε τα ποδαρια πα να φερω το λιπαντικο και το ακουστικο κι ερχομαι![]()
τρομερος εραστης οντως...![]()
ε μα το βλαμμενο