brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.171
- Πόντοι
- 2.606
Μην το αφήσεις πανε βγαλε ακτινογραφια, εγω το ραγισα κ ουτε το καταλαβα κ οταν με ενοχλησε ηταν πλεον αργα ...Εντω μεταξυ πρεπει να εχω στραμπουλιξει το ποδι και δεν το καταλαβαοταν παω να περπατησω με ποναει η πατουσα και σαν να εχει πρηστει λιγο το ποδι.
εμενα με ενοχλη εδω και μερες, εβαλα μια αλοιφη που βρηκα στο σπιτι για κατι τετοια ειναι, νομιζω τι λενε vοltaren emulgel αλλα μεχρι τωρα δεν εκανε τιποτεΜην το αφήσεις πανε βγαλε ακτινογραφια, εγω το ραγισα κ ουτε το καταλαβα κ οταν με ενοχλησε ηταν πλεον αργα ...
Με πεισατε, κυριε.
Εσεις και μια αλλη κυρια.
Ειχα καποιες ενστασεις που δεν ειναι του παροντος. Αυριο θα ψηφισω και εγω για σποχη διαρκειας.
ακυρο νομιζα η μεση ποναγε....παγο και ακτινογραφια που ειπε η ροουζ....και βαλτο ψηλα
Αφήστε τα αυτά. Ποιός γνωρίζει τί σας έταξε η κυρία ....
Αν και νομίζω ότι θα εξελιχθεί όπως όλες οι άλλες αποχές. 3 χιλιάδες αιτήσεις για χορήγηση αδείας. Δεν κακολογώ κανέναν συνάδελφο, απλώς σκέπτομαι ότι είμαστε γτπ.
διπλα στο νικ μας θα εχει τηλεφωνο επικοινωνιας για παραπονα επισκεπτωνΘα κόψουμε Βασιλόπιτα?
Αυτο ακριβως που γραψατε ειναι μια απο τις δυο ενστασεις μου.
Οχι η κυρια δεν μου εταξε κατι.
παπαριές. είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ΑΜΕΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ και ο κλάδος οφείλει να δώσει τη μάχη της αξιοπρέπειας, για λογαριασμό της κοινωνίας.
Ρε μλκ η βολταρεν είναι για δερματικά όχι για στραμπουλίγματαεμενα με ενοχλη εδω και μερες, εβαλα μια αλοιφη που βρηκα στο σπιτι για κατι τετοια ειναι, νομιζω τι λενε vοltaren emulgel αλλα μεχρι τωρα δεν εκανε τιποτε
Με σνεπαρκεστατη συνδικαλιστικη ηγεσια.
Δεν εβγαλε ακομα σκοτωμενο αιμα, μπορει να μην ειναι τοσο σοβαρο. Πριν κανα χρονο που στραμπουλιξα το αλλο με κανανε ακτινογραφια και τελικα δεν ειχε σπασει η ραγισει αλλα οταν το ειχα παθει γονατισα απο τον πονο και μετα πηγαινα κουτσοακυρο νομιζα η μεση ποναγε....παγο και ακτινογραφια που ειπε η ροουζ....και βαλτο ψηλα
Με σνεπαρκεστατη συνδικαλιστικη ηγεσια.
ε αυτη ειχα σπιτι ρε συΡε μλκ η βολταρεν είναι για δερματικά όχι για στραμπουλίγματα![]()
η βάση να τη σπρώξει...
Πήγαινε στο φαρμακείο και ρώτα όλο και κάτι θα σου δόσουν.ε αυτη ειχα σπιτι ρε συοντως δεν εκανε τιποτε.