blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.875
- Πόντοι
- 26.096
Μην ανησυχείς
Ξερω ποιος με νουθετει.
Αρα δεν ανησυχω. Ανυπομονω.
Καληνυχτα. Τα λεμε αυριο.
Μην ανησυχείς
Πολύ καλή η κριτική του φίλου NICK και μπράβο τουΈχω να σχολιάσω τα εξής τι κακό έχουν τα ροζ εσώρουχα;Αυτά που κάνατε κ περιγράφεις τα λες σεξ με πορνοστάρ;ίσως κάτι δεν αντιλαμβάνομαι η με έχουν κοροϊδέψει και πρέπει να κόψω τα πολλά πολλά Η να βάζω κάνα έξτρα ταμπλετ με ελληνικά χαχαχαχα. Αυτά Προς το παρόν δεν με εντυπωσίασε κάτι παρά μόνο ότι ο Νικ θέλει τρυφεροτητες. Το πρώτο χρέος δεν το αποδέχομαι οθ συμβουλές ήταν πολύ απλες και βαριεστημένες.
ς
Πηγες να προβοκάρεις και σε αγνοησαν, εδώ είναι ποιοτητα...δεν ξέρω, εσύ μετράς θερμίδες,
εγώ απλώς επισημαίνω την καλή πιγιότητα των μακεδονικών προϊόντων και την ασύγκριτα καλύτερη τιμή σε σχέση με τα ελληνικά...
Θα εισαι τρυφερή μαζί μου; Και φορα και ροζ, μου αρέσουν.Έχω να σχολιάσω τα εξής τι κακό έχουν τα ροζ εσώρουχα;Αυτά που κάνατε κ περιγράφεις τα λες σεξ με πορνοστάρ;ίσως κάτι δεν αντιλαμβάνομαι η με έχουν κοροϊδέψει και πρέπει να κόψω τα πολλά πολλά Η να βάζω κάνα έξτρα ταμπλετ με ελληνικά χαχαχαχα. Αυτά Προς το παρόν δεν με εντυπωσίασε κάτι παρά μόνο ότι ο Νικ θέλει τρυφεροτητες. Το πρώτο χρέος δεν το αποδέχομαι οθ συμβουλές ήταν πολύ απλες και βαριεστημένες.
ς
Άρχισα..
Σ᾽ευχαριστώ Πἀντοτε μ᾽αρέσει να λέω όλη την ιστορία κ όχι μόνο το κομμάτι του σεξ.Περιγράφεις καλά και θέματα άσχετα με το κυρίως θέμα επομένως ο απλός σαν κ μένα αναγνώστης έχει να μάθει κ κάτι.επίσης μάθαμε ότι σου αρέσουν οι κωλοι τα γυμνασμένο κορμιά κ οι Μαραθώνιοι σεξ.αυτή είναι η αίσθηση η δική μου Πανω κάτω
Κ πάλι ευχαριστώ αν κ η κοινή γνώμη(και εγώ μαζί) διαφωνεί.Γιορκι δεν το βρήκα ενδιαφέρον τα δικά. Σας
Είναι πολύ καλύτερα