Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έχω να σχολιάσω τα εξής τι κακό έχουν τα ροζ εσώρουχα;Αυτά που κάνατε κ περιγράφεις τα λες σεξ με πορνοστάρ;ίσως κάτι δεν αντιλαμβάνομαι η με έχουν κοροϊδέψει και πρέπει να κόψω τα πολλά πολλά Η να βάζω κάνα έξτρα ταμπλετ με ελληνικά χαχαχαχα. Αυτά Προς το παρόν δεν με εντυπωσίασε κάτι παρά μόνο ότι ο Νικ θέλει τρυφεροτητες. Το πρώτο χρέος δεν το αποδέχομαι οθ συμβουλές ήταν πολύ απλες και βαριεστημένες.
ς

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Έχω να σχολιάσω τα εξής τι κακό έχουν τα ροζ εσώρουχα;Αυτά που κάνατε κ περιγράφεις τα λες σεξ με πορνοστάρ;ίσως κάτι δεν αντιλαμβάνομαι η με έχουν κοροϊδέψει και πρέπει να κόψω τα πολλά πολλά Η να βάζω κάνα έξτρα ταμπλετ με ελληνικά χαχαχαχα. Αυτά Προς το παρόν δεν με εντυπωσίασε κάτι παρά μόνο ότι ο Νικ θέλει τρυφεροτητες. Το πρώτο χρέος δεν το αποδέχομαι οθ συμβουλές ήταν πολύ απλες και βαριεστημένες.
ς
Πολύ καλή η κριτική του φίλου NICK και μπράβο του  :thumbsup:

Για την δικιά μου τι έχετε να πείτε?  :P
www.bourdela.com/city-tours/girls/mila-amour-russ/]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/mila-amour-russ/[/url]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
δεν ξέρω, εσύ μετράς θερμίδες,
εγώ απλώς επισημαίνω την καλή πιγιότητα των μακεδονικών προϊόντων και την ασύγκριτα καλύτερη τιμή σε σχέση με τα ελληνικά...  :grin:
Πηγες να προβοκάρεις και σε αγνοησαν, εδώ είναι ποιοτητα...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ς
Θα εισαι τρυφερή μαζί μου; Και φορα και ροζ, μου αρέσουν. :cheesy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Περιγράφεις καλά και θέματα άσχετα με το κυρίως θέμα επομένως ο απλός σαν κ μένα αναγνώστης έχει να μάθει κ κάτι.επίσης μάθαμε ότι σου αρέσουν οι κωλοι τα γυμνασμένο κορμιά κ οι Μαραθώνιοι σεξ.αυτή είναι η αίσθηση η δική μου Πανω κάτω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οκ Νικ θα τα βρούμε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι έχεις μποκα γιατί ένα ξερό Γεια;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σίγουρα;Μήπως μπορώ να βοηθήσω;

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
δε ξέρω αν αφορά το νήμα, αλλά πως ήταν το 14 για σας και τι ελπίζετε/εύχεστε για την επόμενη χρονιά?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Περιγράφεις καλά και θέματα άσχετα με το κυρίως θέμα επομένως ο απλός σαν κ μένα αναγνώστης έχει να μάθει κ κάτι.επίσης μάθαμε ότι σου αρέσουν οι κωλοι τα γυμνασμένο κορμιά κ οι Μαραθώνιοι σεξ.αυτή είναι η αίσθηση η δική μου Πανω κάτω
Σ᾽ευχαριστώ  :) Πἀντοτε μ᾽αρέσει να λέω όλη την ιστορία κ όχι μόνο το κομμάτι του σεξ.
Καμιά φορά έχει κ πιό πολύ ενδιαφέρον(αν κ αυτό δεν θεωρείται καλό στην περίπτωση μας που το ζητούμενο είναι οι σεξουαλικές υπηρεσίες  :P )
Αν θες κἀνε τον κόπο κ διάβασε την παρακάτω κριτική του τύπου κ θα καταλάβεις τι εννοώ(την πρώτη,αν κ όλες αξίζουνε).
Αξίζει και με το παραπάνω.Μιλάμε για ποιητή  :woldman:
Ο τύπος είναι έμπνευση.
www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:14005/]http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:14005/[/url]

Υ.Γ Επίσης ευχαριστώ τον bliz για το σχόλιο  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μποκα έλα να τραγουδήσουμε λαστ κριστμας αι γκειβ γιου μαι χαρτ

erinal

Ενεργό Μέλος