NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
δεν το κάνεις χουνέρι καλυτερα με τέτοιο χουνερι που μου φτιαξες?σοβαρα; θα αλλαξω νικ θα με πω μουνερι
δεν το κάνεις χουνέρι καλυτερα με τέτοιο χουνερι που μου φτιαξες?σοβαρα; θα αλλαξω νικ θα με πω μουνερι
Ειχα αδυναμια στης γατες μικρος, ειχα μια 7 χρονια το ειχα βρει πολυ μικρο και το μαζεψα σπιτι. τελικα το φολαραν το καημενο και απο τοτε δεν ξανα ειχα γατι.Θα βαλω το γατι μου να κλαιει
Εγω πειναω τοσο που το μοναδικο που σκεφτομαι ειναιΤα είπαμε αυτά και χθες.
Αλλά εδώ είναι θέμα αντρικής αλληλεγγύης. Θα τον βοηθήσουμε τον φίλο μας να υλοποιήσει την ερωτική φαντασίωσή του. Σεις νομίζετε ότι η κα. Έριναλ είναι αδιάφορη για τον κ. Boca?
ειναι υπεροχα ζωάκια και ειδικα αν γουργουριζουν μποκα. ακομα και τα αλητογατακια μου αρεσουνΕιχα αδυναμια στης γατες μικρος, ειχα μια 7 χρονια το ειχα βρει πολυ μικρο και το μαζεψα σπιτι. τελικα το φολαραν το καημενο και απο τοτε δεν ξανα ειχα γατι.
ειναι υπεροχα ζωάκια και ειδικα αν γουργουριζουν μποκα. ακομα και τα αλητογατακια μου αρεσουν
α νομιζα γαμιουνται
Και τα ζευγαράκια γουργουρίζουν ...
α νομιζα γαμιουνται
καλα ειναι μορε αλλα πολυ τριχα, ασε που γενουσε συνεχεια, οι γειτονια μου γεμισε γατακια και οι συγγενεις στην επαρχια κανανε κοπαδι απο δαυταειναι υπεροχα ζωάκια και ειδικα αν γουργουριζουν μποκα. ακομα και τα αλητογατακια μου αρεσουν
τι βημα βημα καλε τι ειμαστε 15?Βήμα, βήμα πάει αυτό, κυρία.
παλι καλα που τα εδινες μερικοι τα σκοτωνουνκαλα ειναι μορε αλλα πολυ τριχα, ασε που γενουσε συνεχεια, οι γειτονια μου γεμισε γατακια και οι συγγενεις στην επαρχια κανανε κοπαδι απο δαυτα
τι βημα βημα καλε τι ειμαστε 15?
μια φρουτοσαλαταΞεκούραστος είμαι, φαγωμένος είμαι......τι μου λείπει, τι μου λείπει......
γλυκο;Ξεκούραστος είμαι, φαγωμένος είμαι......τι μου λείπει, τι μου λείπει......
Ξεκούραστος είμαι, φαγωμένος είμαι......τι μου λείπει, τι μου λείπει......
συνήθως τα πατανε οδηγοί σαν τον κοσνικπαλι καλα που τα εδινες μερικοι τα σκοτωνουν
οχι ρε...συνήθως τα πατανε οδηγοί σαν τον κοσνικ