διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.437
- Πόντοι
- 5.006
Ετσι ρώτησα.Για να ειμαι ειλικρινης οχι ! γιατι ?
Μήπως είχες κάποια εξήγηση εσυ.
Ετσι ρώτησα.Για να ειμαι ειλικρινης οχι ! γιατι ?
Για να ειμαι ειλικρινης οχι ! γιατι ?
σοβαρα; θα αλλαξω νικ θα με πω μουνεριΓια να τις θεωρούν καινούριες οι πελάτες και να πηγαίνουν να τις δουν...
Αϊντε... Εμείς δεν πηγαίνουμε στα συνουσιαστήρια, που πηγαίνετε εσείς και τα ξέρουμε...
Χμμμ!!! good pointΓια να τις θεωρούν καινούριες οι πελάτες και να πηγαίνουν να τις δουν...
Αϊντε... Εμείς δεν πηγαίνουμε στα συνουσιαστήρια, που πηγαίνετε εσείς και τα ξέρουμε...
σοβαρα; θα αλλαξω νικ θα με πω μουνερι
Καλώς!
Μαζέψτε τον τώρα, μη σκοντάψουμε.
Ορθό κατ΄ αρχήν. Σας εκφεύγει όμως μία προϋπόθεση.
Για να τις θεωρούν καινούριες οι πελάτες και να πηγαίνουν να τις δουν...
Xμμμμ!!! good pointΕ εσαι ασχετος πραγματικα απο μπουρδελα !! οι πελατες πανε ετσι και αλλιως ! για βρες κατι αλλο !!
νατα νατα ! αρχισαμε παλι τα ειρωνικα και δε με αρεσει !!! Ασχοληθειτε εσεις με την ξυλουργικη και αφηστε εμας τους ταπεινους !![]()
![]()
μποκα με λενε επιπλοΚαλησπερα νεολαιοι!![]()
Ε εσαι ασχετος πραγματικα απο μπουρδελα !! οι πελατες πανε ετσι και αλλιως ! για βρες κατι αλλο !!
Λοιπον ειναι σαν τον τυπο που ναυγαγησε με την Σκλεναρικοβα !! Καποια στιγμη βαρεθηκε και ηθελε να την λεει Μητσο ( ο κολλητος του) .....για να μπορει να πει και αυτος καπου οτι - αυτο το διαστημα ρε Μητσο γαμαω ενα μουνι !!!![]()
αλλο πραμα !!!.....οποτε η αλλαγη ονοματων εχει να κανει με την ψυχοσυνθεση των πελατων .....δε γινεται να γαμανε το ιδιο "μουνι" συνεχεια ..............
Σταμποκα με λενε επιπλο![]()
Στατετοια μουα τους αλητες δεν ντρεπονται λιγο.![]()
Περίπου το ίδιο πράγμα λέμε.
θειά του ειμαι ... που να παει το παιδι να παρει χαρτζιλίκι;Κάθε μεσημέρι όμως στη κα. 'Εριναλ τρέχετε.