House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Γελάσαμε πάλι κι απόψε.Επομενος για συνεντευξη θα ειναι ο κ. HoF.
Γελάσαμε πάλι κι απόψε.Επομενος για συνεντευξη θα ειναι ο κ. HoF.
Mε ειπε μαλακα μεσα στα μουτρα σου και δεν αντεδρασες. Δηλωνω δυσαρεστημένος. Θα πω στην Μπαρμπι να μου αφιερωσει βιντεακι στο youtube όπως εκανε με τον billy13 για να παρηγορηθω.Ετσι νομιζω μου διαφευγει κατι??![]()
Mε ειπε μαλακα μεσα στα μουτρα σου και δεν αντεδρασες. Δηλωνω δυσαρεστημένος. Θα πω στην Μπαρμπι να μου αφιερωσει βιντεακι στο youtube όπως εκανε με τον billy13 για να παρηγορηθω.
Mε ειπε μαλακα μεσα στα μουτρα σου και δεν αντεδρασες. Δηλωνω δυσαρεστημένος. Θα πω στην Μπαρμπι να μου αφιερωσει βιντεακι στο youtube όπως εκανε με τον billy13 για να παρηγορηθω.
Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα με ... τραβεστι; ... Μπαρμπι;;;;
Όχι μωρε, δεν αφορουσε εμενα, πώς το σκεφτηκα απορω...![]()
![]()
![]()
Τωρα κανονικα θα επρεπε να συμφωνήσω με την Ερηπαρόλο που επιμενω δεν αφορουσε εσενα ειδικα το σχολιο της!!!
Το σχολιο ηταν οτι ολο με μαλακες γαμιομαστε!!Όχι μωρε, δεν αφορουσε εμενα, πώς το σκεφτηκα απορω...
Το σχολιο ηταν οτι ολο με μαλακες γαμιομαστε!!
Σε πληθυντικο!!!
Γτ θα επρεπε να το παρω τοσο πατριωτικα???
και στο κατω κατω δε σε ειπε κ κουτσο, αν υποθεσουμε οτι αναφεροταν σε σενα![]()
ναι εξαλλου ειναι γνωστο οτι γαμιεμαι με καθε μαλακα οπως και συ
Αδικα περιμενεις, δεν υπαρχει τετοια περίπτωση!!!ροζυ αμα χωρισες με τον μαλακα αυριο παμε μαζι για καφε
Τωρα θα κάνω και εγώ ΜΠΛΙΑΧΧΧΑδικα περιμενεις, δεν υπαρχει τετοια περίπτωση!!!
Οπως και πριν δηλώνω τρελα ερωτευμενη!!!!
ειμαι επιμονος στην κατακτηση σαν τους ρωμαιους προγονους μου.....Μου αρέσει που δεν απογοητεύσαι με τιποτα
Την αλήθεια λεω πάνταΤωρα θα κάνω και εγώ ΜΠΛΙΑΧΧΧ
Για ρωτα γτ εγω εχω μεινει με την περιεργειαΤσοπάνη να ρωτήσω κατι; Επειδή δεν πάω χρονια σε μπουρδελα και δεν ξερω;