astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
ρε να γαμησει θελει αλλα δεν ξερει πως να την πεσει σε μια θειτσα.![]()
καθε μαθημα δεκτον !
Τι να το κάνεις αγαπητέ μου αφου εχεις πούτσαδεν εχω χουμορ κυριε.![]()
Δεν με θελει ρε τύπε, δυο χρονια σπαω τα μουτρα μου.
Μονο δυο; ε να τα πολλαπλασιασουμεΔεν με θελει ρε τύπε, δυο χρονια σπαω τα μουτρα μου.
Ε καλα, δεν σημαινει ότι δεν παμε και για άλλα...πανε για αλλα ρε μλκ...ακου δυο χρονια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιτα εγω ειμαι παραδοσιακος σε αυτα, πρωτα καμω καμακι στις κοπελιες και μετα την βγαζω εξω! Μονο μια φορα την εβγαλα πρωτα εξω και λιποθυμησε η αλλη και στο τελος εμεινα με τηνΤι να το κάνεις αγαπητέ μου αφου εχεις πούτσα![]()
![]()
![]()
![]()
Μια δυο τέτοιες φωτογραφιες να δεις ακομη, θα ξεχασεις και τα ελληνικα μού φαινεται.Που ειναι ο νικ και ο μποκα. Να μιλησουμε επιτοιςτηςουσιας![]()
Κοιτα εγω ειμαι παραδοσιακος σε αυτα, πρωτα καμω καμακι στις κοπελιες και μετα την βγαζω εξω! Μονο μια φορα την εβγαλα πρωτα εξω και λιποθυμησε η αλλη και στο τελος εμεινα με την
ψωλη στα χερια.![]()
Μια δυο τέτοιες φωτογραφιες να δεις ακομη, θα ξεχασεις και τα ελληνικα μού φαινεται.
Δυο χρονια ρε μλκ με δουλευειςΕ καλα, δεν σημαινει ότι δεν παμε και για άλλα...
Όμως δεν σημαινει ότι δεν το κυνηγαω το θεματακι...
δοτικη ρε μαγκα..Μια δυο τέτοιες φωτογραφιες να δεις ακομη, θα ξεχασεις και τα ελληνικα μού φαινεται.
Δυο χρονια ρε μλκ με δουλευειςρε μπας και εισαι παρθενος ακομη.
![]()
χαχαχαχαχαχαχααχαχΚοιτα εγω ειμαι παραδοσιακος σε αυτα, πρωτα καμω καμακι στις κοπελιες και μετα την βγαζω εξω! Μονο μια φορα την εβγαλα πρωτα εξω και λιποθυμησε η αλλη και στο τελος εμεινα με την
ψωλη στα χερια.![]()
Την γκαυλωσαμε την θειτσα μεσημεριατικα αντε τωρα να ησυχαση![]()