blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Άμεσα. Προσέξτε μην ερωτευτείτε ξανά όμως![]()
Η Πωλίνα μου ήταν, είναι και θα είναι η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ, κύριε!
Άμεσα. Προσέξτε μην ερωτευτείτε ξανά όμως![]()
Εγώ μίλησα. Το ραδιόφωνο μια φορά τα λέει.Η Πωλίνα μου ήταν, είναι και θα είναι η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ, κύριε!
"Αν θα την ξανάβλεπα; Κοιτάξτε ... Αν ήμουν 18 ετών και ήμουν στους Καταδρομείς και είχα περάσει 4 - 5 μήνες στα βουνά, τότε ίσως την ξανάβλεπα και μόνο εφόσον δεν είχα άλλες επιλογές."[move]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΗΜΑΤΟΣ[/move]
Το νήμα σας ανακοινώνει ότι μόλις αναρτήθηκε κριτική του νηματοθέτη, που αφορά οικτράν εμπειρίαν του μετά ποταπής εργαζομένης.
Το νήμα παρακαλεί τα μέλη του, που θα αναγνώσουν την κριτική αυτή, να φερθούν κόσμια και να συμπαρασταθούν με τα σχόλιά τους σ΄ αυτό τον χειμαζόμενο, ευαίσθητο και τρυφερό νηματοθέτη.
[move]ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ![/move]
At your service Mr.HoFΌταν ξαναπάς θα σου ζητήσω κάτι να κάνεις, πολύ απλό και δεν εχει σχέση με τις κυρίες.
Θα σου δώσω "οδηγίες". Απλά ενημέρωσε με ή στειλε μνμ στο σ κ π απ "έξω".
Εγώ σε καλωσορίζω Αγιε. Το νήμα χωρίς εσένα ειναι φασολάδα χωρίς ρέγκα![]()
εχω ενα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι οπότε αν θέτε απλά πείτε μου τα εξής
6. Ο γιορκι που θα παει το αλλο σκ που εγω απο οσο το κοβω θα κειτομαι στο κρεβατι του πονου μιας και με τριγυρνάει η γριπη (για αντρα ουτε λογος)
Κατ' αρχήν περαστικά σου.Πάντως να ξες πως το καλύτερο γιατρικό για την γρίπη είναι το σεξμε εσάς εδω μέσα θα αποποιηθώ κάθε όρεξη για σεξ![]()
Θα προτιμούσα βέβαια να προβείτε σε κάποια πιο γκουρμέ παρομοίωση, όπως π.χ. φιλετάκια μινιόν με σάλτσα από σανγκουίνι χωρίς ροζ πιπέρι, αλλά δεδομένου του ότι η φασολάδα είναι το εθνικό μας πιάτο, το θεωρώ μέγιστη φιλοφρόνηση, και σας ευχαριστώ πολύ.![]()
Γι΄ αυτό και ο νηματοθέτης θα υπάγει δια να χιονοδρομήσει τα Χριστούγενα.
Δεν είμαι καθόλου περίεργη και αυτό με έχει βοηθήσει πολύ στην ζωή μου. Είμαι περίεργη για πολύ άσχετα πράγματα συνήθως που δεν εχουν και σημασίαΕίσαι περίεργη?
Παρακαλώ. επιασες το νόημαΘα προτιμούσα βέβαια να προβείτε σε κάποια πιο γκουρμέ παρομοίωση, όπως π.χ. φιλετάκια μινιόν με σάλτσα από σανγκουίνι χωρίς ροζ πιπέρι, αλλά δεδομένου του ότι η φασολάδα είναι το εθνικό μας πιάτο, το θεωρώ μέγιστη φιλοφρόνηση, και σας ευχαριστώ πολύ.![]()
Πλάκα σου κάνω. Είναι κάτι άσχετο μ ότι συζητάμε εδώ, πιο προσωπικό.Δεν είμαι καθόλου περίεργη και αυτό με έχει βοηθήσει πολύ στην ζωή μου. Είμαι περίεργη για πολύ άσχετα πράγματα συνήθως που δεν εχουν και σημασία![]()
πω πω η κακομοιρουλα κρυωνει πολυ
Ναι αυτη την κοτσανα με τους πυρετους μου την εχουν πει. Εκανα σεξ επεσε οντως ο πυρετος και μετα ανεβασα πιο πολυΚατ' αρχήν περαστικά σου.Πάντως να ξες πως το καλύτερο γιατρικό για την γρίπη είναι το σεξ![]()
Διάβασε την κριτική μου για μια πορνοστάρ που συνάντησα στο Μιλάνο πριν ένα μήνα η οποία είχε πυρετό.
Αυτό π λέμε άρρωστο γαμήσι![]()
www.bourdela.com/city-tours/girls/alysa/]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/alysa/[/url]
Στοπούτσοοφίκιό μου, κύριε.![]()