Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
κ. HoF ευχαριστώ για την ενημέρωση!
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.815
Πόντοι
35.668
[move]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΗΜΑΤΟΣ[/move]

Το νήμα σας ανακοινώνει ότι μόλις αναρτήθηκε κριτική του νηματοθέτη, που αφορά οικτράν εμπειρίαν του μετά ποταπής εργαζομένης.
Το νήμα παρακαλεί τα μέλη του, που θα αναγνώσουν την κριτική αυτή, να φερθούν κόσμια και να συμπαρασταθούν με τα σχόλιά τους σ΄ αυτό τον χειμαζόμενο, ευαίσθητο και τρυφερό νηματοθέτη.

[move]ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ![/move]
"Αν θα την ξανάβλεπα; Κοιτάξτε ... Αν ήμουν 18 ετών και ήμουν στους Καταδρομείς και είχα περάσει 4 - 5 μήνες στα βουνά, τότε ίσως την ξανάβλεπα και μόνο εφόσον δεν είχα άλλες επιλογές."  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θεόςςςς!!!!!!  :rockon: Respect!!!

Όταν ξαναπάς θα σου ζητήσω κάτι να κάνεις, πολύ απλό και δεν εχει σχέση με τις κυρίες.
Θα σου δώσω "οδηγίες". Απλά ενημέρωσε με ή στειλε μνμ στο σ κ π απ "έξω".
At your service Mr.HoF  :cool2:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δες πμ αλλά δεν είναι αυτό που θέλω.
Αυτό είναι κάτι διαφορετικό.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
Εγώ σε καλωσορίζω Αγιε. Το νήμα χωρίς εσένα ειναι φασολάδα χωρίς ρέγκα  :2funny:

Θα προτιμούσα βέβαια να προβείτε σε κάποια πιο γκουρμέ παρομοίωση, όπως π.χ. φιλετάκια μινιόν με σάλτσα από σανγκουίνι χωρίς ροζ πιπέρι, αλλά δεδομένου του ότι η φασολάδα είναι το εθνικό μας πιάτο, το θεωρώ μέγιστη φιλοφρόνηση, και σας ευχαριστώ πολύ.  :)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.815
Πόντοι
35.668
εχω ενα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι οπότε αν θέτε απλά πείτε μου τα εξής
6. Ο γιορκι που θα παει το αλλο σκ που εγω απο οσο το κοβω θα κειτομαι στο κρεβατι του πονου μιας και με τριγυρνάει η γριπη (για αντρα ουτε λογος)

με εσάς εδω μέσα θα αποποιηθώ κάθε όρεξη για σεξ  :2funny:
 Κατ' αρχήν περαστικά σου.Πάντως να ξες πως το καλύτερο γιατρικό για την γρίπη είναι το σεξ  :P
Διάβασε την κριτική μου για μια πορνοστάρ που συνάντησα στο Μιλάνο πριν ένα μήνα η οποία είχε πυρετό.
Αυτό π λέμε άρρωστο γαμήσι  :2funny:
www.bourdela.com/city-tours/girls/alysa/]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/alysa/[/url]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Θα προτιμούσα βέβαια να προβείτε σε κάποια πιο γκουρμέ παρομοίωση, όπως π.χ. φιλετάκια μινιόν με σάλτσα από σανγκουίνι χωρίς ροζ πιπέρι, αλλά δεδομένου του ότι η φασολάδα είναι το εθνικό μας πιάτο, το θεωρώ μέγιστη φιλοφρόνηση, και σας ευχαριστώ πολύ.  :)

Μια χαρά είσθε με την φασολάδα. Πανάρχαιο φαγητό όπως και εσείς άλλωστε!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.090
Πόντοι
2.606
cute-snow-bunny-flashing-in-a-winter-wonderland.gif

sweater.gif

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν είμαι καθόλου περίεργη και αυτό με έχει βοηθήσει πολύ στην ζωή μου. Είμαι περίεργη για πολύ άσχετα πράγματα συνήθως που δεν εχουν και σημασία  :tits2:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Θα προτιμούσα βέβαια να προβείτε σε κάποια πιο γκουρμέ παρομοίωση, όπως π.χ. φιλετάκια μινιόν με σάλτσα από σανγκουίνι χωρίς ροζ πιπέρι, αλλά δεδομένου του ότι η φασολάδα είναι το εθνικό μας πιάτο, το θεωρώ μέγιστη φιλοφρόνηση, και σας ευχαριστώ πολύ.  :)
Παρακαλώ. επιασες το νόημα  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν είμαι καθόλου περίεργη και αυτό με έχει βοηθήσει πολύ στην ζωή μου. Είμαι περίεργη για πολύ άσχετα πράγματα συνήθως που δεν εχουν και σημασία  :tits2:
Πλάκα σου κάνω. Είναι κάτι άσχετο μ ότι συζητάμε εδώ, πιο προσωπικό.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
 Κατ' αρχήν περαστικά σου.Πάντως να ξες πως το καλύτερο γιατρικό για την γρίπη είναι το σεξ  :P
Διάβασε την κριτική μου για μια πορνοστάρ που συνάντησα στο Μιλάνο πριν ένα μήνα η οποία είχε πυρετό.
Αυτό π λέμε άρρωστο γαμήσι  :2funny:
www.bourdela.com/city-tours/girls/alysa/]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/alysa/[/url]
Ναι αυτη την κοτσανα με τους πυρετους μου την εχουν πει. Εκανα σεξ επεσε οντως ο πυρετος και μετα ανεβασα πιο πολυ  :2funny: :2funny:

Υ.Γ επι χουντας για οποιον αναρωτιέται εποχη που εκανα σεξ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom