eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
όμορφα ζώα.σαν σκυλια ειναι![]()
όμορφα ζώα.σαν σκυλια ειναι![]()
στο καλό καλό βραδυΚαι κάπου θα εδώ θα κλείσω, στ' αλήθεια πλέον.
ελπίζω να γλυτώσαμε τον ψυχολόγο...
Καλό βράδυ!
Για πες τωρα που μειναμε οι γυναικες της παρεας, ο μπραμπους την εχει αλογισια??
ποιος πιστευεις οτι εχει τις περισσοτερες κατακτησεις??γαιδουρινη θα την χαρακτηριζα.. την συμπεριφορα![]()
Ας παρουμε τα γνωστα μελη του θρεντ:απο ποιους; πες μου ονοματα να σε πω γιατι δεν ειμεθα και λίγοι
και να μου πεις και τι εννοας με το περισσοτερες; σε ποιότητα ποσοτητα η συχνοτητα![]()
Ναι φυσικα ;)Αγιος και χαουζ περισσοτερη πέραση σε γενικο πληθυσμό οχι απαραίτητα να τους αρεσουν ε...![]()
Εχεις εικονα γ' αυτους??Από αυτούς που εγραψες πιο ωραίος ειναι ο Νικ και ο αλπουλα. Δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για τον γιορκι![]()
Τοσα χρονια εδω μεσα, τπτ μαρη, ουτε καν κατα τυχη???δεν εχω εικονα για κανενα![]()
με ρωτησες για συγκεκριμενα ατομα μανα μου..Τοσα χρονια εδω μεσα, τπτ μαρη, ουτε καν κατα τυχη???![]()
Νομιζα οτι πανω κατω αυτα ηταν τα γνωστα μελη κ πριν...οκμε ρωτησες για συγκεκριμενα ατομα μανα μου..
επ!Από αυτούς που εγραψες πιο ωραίος ειναι ο Νικ και ο αλπουλα. Δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για τον γιορκι![]()