brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.137
- Πόντοι
- 2.606
ναι κομπλε όλα περνάνε είχα και εσάς παρέαΒοήθησε ?
ναι κομπλε όλα περνάνε είχα και εσάς παρέαΒοήθησε ?
τον εχεις ξεπατωσει στο γαμησι;σταφιδιασε και επαθε αφυδατωση ο πουτσος του;Το αντίθετο συμβαινει![]()
![]()
![]()
Το σεξ δεν γινεται με αναγωγεsμιλω γιατι εχω δει αδυνατα σωματα και γυμνασμενα που δνε μπορουν να κανουν κινησεις λογω σωματοτυπου δυσκαμπτου ε και κάνω τις αναγωγες μου![]()
;)ναι κομπλε όλα περνάνε
Για τρεις μερες ποναγα ακομη και στο κατούρημα τύπετον εχεις ξεπατωσει στο γαμησι;σταφιδιασε και επαθε αφυδατωση ο πουτσος του;
Το ξερεις ματια μου, μπορει να μην εχω αναφερει το συγκεκριμενο σκηνικο, αλλα σου εχω πει πολλα αντιστοιχα για τον ιδιο ανθρωποΓιατι δεν το ξερω αυτό???
σε δουλευουν και τα τσιμενταΔεν λες τιποτα![]()
αμα τελειωσεις μαζι της να μου την κανεις πασαΔεν λες τιποτα![]()
Δεν είναι θέμα προβλημάτων ειναι θεμα κατασκευης. Μπορει να κάνεις γυμναστική και να βελτιωθει κατα πολυ η ευλυγυσία αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι θα κάνεις τις ιδιες κινησεις με ενα ατομο ευλύγιστο. Οποιος εχει κανει μπαλετο καταλαβαινει τι λεωΤρόπο κι όχι κόπο θέλει εκτός αν μιλάμε για προβλήματα ιατρικα, αρθρώσεων, σπονδύλων κλπ.
Α οκ καταλαβα.Το ξερεις ματια μου, μπορει να μην εχω αναφερει το συγκεκριμενο σκηνικο, αλλα σου εχω πει πολλα αντιστοιχα για τον ιδιο ανθρωπο
Σε καμια σαρανταρια χρονια τα λεμε.αμα τελειωσεις μαζι της να μου την κανεις πασα
γουτσου γουτσουΤο ξερεις ματια μου, μπορει να μην εχω αναφερει το συγκεκριμενο σκηνικο, αλλα σου εχω πει πολλα αντιστοιχα για τον ιδιο ανθρωπο
Χεστηκα. Εγω γαμαω όμως.σε δουλευουν και τα τσιμεντα
ναι κομπλε όλα περνάνε είχα και εσάς παρέα
και μπαλαρίνα το μωρό?Δεν είναι θέμα προβλημάτων ειναι θεμα κατασκευης. Μπορει να κάνει σγυμναστική και να βλεπτιωθει κατ απολυ η ευλυγυσια αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι θα κάνεις τις ιδιες κινησεις με ενα ατομο ευλύγιστο. Οποιος εχει κανει μπαλετο καταλαβαινει τι λεω![]()
Θα με βαρεθεις τοσο συντομα???Σε καμια σαρανταρια χρονια τα λεμε.
Οποιος εχει κανει μπαλετο να σηκωσει το χερι τουΔεν είναι θέμα προβλημάτων ειναι θεμα κατασκευης. Μπορει να κάνεις γυμναστική και να βελτιωθει κατα πολυ η ευλυγυσία αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι θα κάνεις τις ιδιες κινησεις με ενα ατομο ευλύγιστο. Οποιος εχει κανει μπαλετο καταλαβαινει τι λεω![]()
αυτες έχουμε αυτές εμπιστευόμαστεΤο σεξ δεν γινεται με αναγωγεs
Δε διαφωνώ αλλά δε μιλάμε να κάνεις και την τσίτα. Με καλή θέληση κι αν δεν εχεις κάτι να σε ταλαιπωρεί όλα γίνονται.Δεν είναι θέμα προβλημάτων ειναι θεμα κατασκευης. Μπορει να κάνει σγυμναστική και να βλεπτιωθει κατ απολυ η ευλυγυσια αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι θα κάνεις τις ιδιες κινησεις με ενα ατομο ευλύγιστο. Οποιος εχει κανει μπαλετο καταλαβαινει τι λεω![]()