erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εγω απλα θελω το καλυτερο για σενα χαχαχαχαχαχαχαχαΒρωμομουνακι εσυ ψηφίζεις λιλα μωρή ?![]()
εγω απλα θελω το καλυτερο για σενα χαχαχαχαχαχαχαχαΒρωμομουνακι εσυ ψηφίζεις λιλα μωρή ?![]()
μας υποχρεωσεςεγω απλα θελω το καλυτερο για σενα χαχαχαχαχαχαχαχα
γιατι μπραμπ; τι χαρη μου ζητησες και δεν στην εκανα ;μας υποχρεωσες![]()
μου το παίζεις φίλη κι εγω βλέπω ψηφίζεις λιλα με πούλησες αχάριστηγιατι μπραμπ; τι χαρη μου ζητησες και δεν στην εκανα ;
Ρε τι μου θύμισες. Αγίας Σοφίας ηταν η μεγάλη του γένους σχολή.Η οδός που ξεκινάει από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας και αφότου περνάει από τη γνωστή Διαγώνιο καταλήγει στον Λευκό Πύργο.
Καλησπέρα φίλε House! ;)
Ίσως το καλύτερο κομμάτι του soundtrack![]()
μπορει να μην τα βρηκαμε με την γραμματειακη υποστηριξη αλλα δεν θα σε εριχνα στην αγκαλια κανενος και καμμιαςμου το παίζεις φίλη κι εγω βλέπω ψηφίζεις λιλα με πούλησες αχάριστη
με καταδικάζεις δηλαδη στο χειρογλυκανο, δεν μένει κατι άλλομπορει να μην τα βρηκαμε με την γραμματειακη υποστηριξη αλλα δεν θα σε εριχνα στην αγκαλια κανενος και καμμιας![]()
εγω δεν σε ριχνω εσυ πεσε μονος σου χαχαχαχαχαχχαμε καταδικάζεις δηλαδη στο χειρογλυκανο δεν μένει κατι άλλο![]()
Ρε τι μου θύμισες. Αγίας Σοφίας ηταν η μεγάλη του γένους σχολή.
Και που να τη βρω αυτή ρε μπρο;![]()
NICK,βλέπω πολλές απουσίες φίλε μου από τις κριτικές τελευταία![]()
Να προτείνω μια δεσποινίδα μήπως;![]()
![]()
[instagram]http://instagram.com/p/rsCQLLDy4g/?modal=true[/instagram]
Και που να τη βρω αυτή ρε μπρο;
Μωρέ τα κονε τα εχεις. Που χρόνος να πάω εκει ομως;Το παν είναι να σ᾽αρέσει. ;)
Αφού ξέρεις πως έχω τα κονέ.
Αυτές ειναι του επαγγέλματος Έρη μου.Να βάζεις φωτο στο ινστα κ τσουπ να δεις καμιά μετά την μούρη στου στο μπου.αξία ανεκτίμητη :tt!s2:
Αφού "εργάζεται" κιόλας το κορίτσι.Να βάζεις φωτο στο ινστα κ τσουπ να δεις καμιά μετά την μούρη στου στο μπου.αξία ανεκτίμητη :tt!s2:
Αυτές ειναι του επαγγέλματος Έρη μου.
Αφού "εργάζεται" κιόλας το κορίτσι.
Αλλιώς γιατί να εκθέσουμε μια απλή κοπέλα;
![]()