alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
εμενα καθολου.νικολακη τωρα που εφερες την κουβεντα πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι σας αρεσει η σταση αυτη![]()
εμενα καθολου.νικολακη τωρα που εφερες την κουβεντα πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι σας αρεσει η σταση αυτη![]()
εμ .. αυτο ειναι το ποιντΣυμφωνώ με την έρι, μια μαλακία και μισή είναι.
Αυυό πρεπει να γινεται ξεχωρα για να υπάρχει focos.
μεγαλύτερο σοκ είναι να τη βλέπει, να θέλει να τη φάει και να μην μπορείνικολακη θα σου πω ενα μυστικο δυσκολο να σοκαριστει μια γυναικα απο πουτσα που βλεπει, το σοκ ειναι παντα απο αυτη που τρωει
έριναλ 2014
αχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχααχχαχαχαχαχ αυτο δεν ειναι σοκ νικολακη αυτό ειναι τα βασανιστηρια του τανταλουμεγαλύτερο σοκ είναι να τη βλέπει, να θέλει να τη φάει και να μην μπορεί
Nick Trive 2040
πολύ μπροστά ο πούστικ
μεγαλυτερο ακομα υπαρχει να μην την βλεπει να θελει να την φαει αλλα να μην μπορειμεγαλύτερο σοκ είναι να τη βλέπει, να θέλει να τη φάει και να μην μπορεί
Nick Trive 2040
πολύ μπροστά ο πούστικ
νικολακη τωρα που εφερες την κουβεντα πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι σας αρεσει η σταση αυτη![]()
Συμφωνώ με την έρι, μια μαλακία και μισή είναι.
Αυτό πρεπει να γινεται ξέχωρα για να υπάρχει focus.
εμενα καθολου.
ναιτώρα τι θέλετε να σας περιγράψω φάση να δείτε γιατί?
αυτο πως γινεται ρε μανα μουμεγαλυτερο ακομα υπαρχει να μην την βλεπει να θελει να την φαει αλλα να μην μπορει![]()
είναι ακατάλληλη μωρή για ανήλικα, αμέσως ναι ναι
Λίγη αναμονή ή η "επιβολή" αυτής πάντα βοηθάει εντείνει την επιθυμία.
ελα εχω εισαγγελική εντολή πεείναι ακατάλληλη μωρή για ανήλικα, αμέσως ναι ναι
Υπηρχαν κινητά τότε?τι με θύμησες Ξυπνας μνημες
![]()
![]()
![]()
να πω και ονόματα? ή σκέτοελα εχω εισαγγελική εντολή πε![]()
Ξερω εγω ; αν ειμαι μεσα μην πεις ονοματανα πω και ονόματα? ή σκέτο
θα είναι σαν να γράφω κομμάτι κριτικήςΞερω εγω ; αν ειμαι μεσα μην πεις ονοματα![]()
αντε ρε πες θα μας σκασεις;
Δεν ήταν στις προθέσεις μου αγαπητή μου αλλά αν είναι ευχάριστεςτι με θύμησες Ξυπνας μνημες
![]()
![]()
![]()
Δεν ήταν στις προθέσεις μου αγαπητή μου αλλά αν είναι ευχάριστες![]()
good for you. ;)ευχαριστες ευχαριστες πολυ ευχαριστες![]()