alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ο λογος της εκπληξεως????Μερικές φορές δικαιούμεθα να είμεθα και εμείς μοναχοφάηδες, κ. συνάδελφε!
Με εκπλήσσετε όμως ... !!!
Ο λογος της εκπληξεως????Μερικές φορές δικαιούμεθα να είμεθα και εμείς μοναχοφάηδες, κ. συνάδελφε!
Με εκπλήσσετε όμως ... !!!
Ο λογος της εκπληξεως????
Ιδωμεν.Σωστά. Γιατί να εκπλήσσομαι άλλωστε.
Η Δευτέρα έρχεται ...![]()
![]()
![]()
μεσημεριανη επισκεψη στον εν λογω οικο..χωρις να εχω ξαναεπισκευτει την πωλινα
2 ατομα μονο αναμονη....που βρισκονταν ηδη στα δωματια οποτε αρκετα χαλαρα βασει αυτων
που εχω διαβασει ...την πετυχα ακριβως πριν μπει σε δωματιο και για να πω την αληθεια δεν
θα περναγα σε δωματιο αν δεν ειχα διαβασει ολα τα καλα που εχετε γραψει...ειδικα ο blizardeye .....
μετα απο σενα το χαος .....εκει καταντησε το Πωλινακι μετα πο σενα ! ΑΞΙΟΣ !!![]()
![]()
Αίσχος και ψεύδη.
Ομιλείτε περί διαφορετικής Πωλίνας. Η Πωλίνα της κριτικής μου δεν εργάζεται εις τα χαμαιτυπεία εις τα οποία σεις συχνάζετε.
Σας καλώ να επανορθώσετε!
Ε, τώρα θα πω αυτό που είπε η κα. Έριναλ νωρίτερα για τη βουβαμάρα σας ...
Με πιο κομψό τρόπο βέβαια!
Αυνανίζεσθε όλοι σας την ίδια στιγμή και κανείς δεν ομιλεί;;;
Ε, τώρα θα πω αυτό που είπε η κα. Έριναλ νωρίτερα για τη βουβαμάρα σας ...
Με πιο κομψό τρόπο βέβαια!
Αυνανίζεσθε όλοι σας την ίδια στιγμή και κανείς δεν ομιλεί;;;
Τι εχουμε πει ? ε τι εχουμε πει ? αν πετυχει........!
Ο νηματοθέτης έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος πλην όμως σέβεται απόλυτα την ιδικήν σας.
Ειναι και ιατρικος επιβεβαιωμενο κυρις Μπλιζ....επισης και οι ψυχολογοι συμφωνουν ! ...μη ντρεπεστε ! δοκιμαστε το ! θυμηθειτε τοτε που εισασταν νεαρος ( αν και ηλικιακα ειστε κοντα στον the saint ..οποτε οτι τελος παντων μπορειτε να ανασυρεται απο τα βαθυ του υπεργηρου μυαλου σας )και αναπολυστε τις υπεροχες εκεινες ηδονικες στιγμες !...
μαζί? :SΔουλευε νικολακη να βγαλεις κανα φραγκο μπας και παρουμε των οματιών μας και φύγουμε απο εδω γιατι δεν την παλευω
τελικά βρήκες γιατί έχω κάτι Γαλλικά να σου προτείνω.............εξαίσια.κανα καλό κρασί έχετε να προτείνετε για να γινω ντιρλα;
εσυ κοντα στην ηλικια του αγιου πρεπει να εισαι!............![]()