blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Θέλω να μιλήσω στον κ. HoF!!!
για να δεσει η ιστορια και να γινει πιστευτη στο μπου θα βγαλω και βρωμα οτι κολλησα και αφροδισιο δεν μπλοκαρε το φαιργουολ ενα μολυσμενο με ιο πι εμΟυδέν παραμένει κρυφό εις το νήμα.
Αργά ή γρήγορα όλα αποκαλύπτονται.
Έτσι καταρρέει και η ψηφοφορία μας.
Γαμεί τελικά και μας παραμύθιαζε και εμείς τον λυπόμασταν!
wtf?Θέλω να μιλήσω στον κ. HoF!!!
για να δεσει η ιστορια και να γινει πιστευτη στο μπου θα βγαλω και βρωμα οτι κολλησα και αφροδισιο δεν μπλοκαρε το φαιργουολ ενα μολυσμενο με ιο πι εμ![]()
Ουδέν παραμένει κρυφό εις το νήμα.
Αργά ή γρήγορα όλα αποκαλύπτονται.
Έτσι καταρρέει και η ψηφοφορία μας.
Γαμεί τελικά και μας παραμύθιαζε και εμείς τον λυπόμασταν!
Γερομπισμπίκη!!!
για να δεσει η ιστορια και να γινει πιστευτη στο μπου θα βγαλω και βρωμα οτι κολλησα και αφροδισιο δεν μπλοκαρε το φαιργουολ ενα μολυσμενο με ιο πι εμ![]()
αναβολη καλε..
Απο τον παπαρα τον τραμου και τον λακη και κατι αλλους αηδιες που μου προσαπτανε ΠΟΛΥ καλυτερος ο μπραμπ![]()
Πες ποια και θα σου πω αν μπήκαν. Για το σχολιασμό αν είναι μέσα στις λίγες γνώσεις μου ευχαρίστως.Θέλω να αναρτήσω δύο ιστορικά άλμπουμ στο νήμα σας [ whole albums ] αλλά δεν γνωρίζω αν τα έχει αναρτήσει άλλος.
Επίσης αν θέλετε μπορείτε να τα σχολιάσετε και μάλλον καλό θα ήταν ένας μικρός σχολιασμός!
τωρα με ανεβασεςαναβολη καλε..
Απο τον παπαρα τον τραμου και τον λακη και κατι αλλους αηδιες που μου προσαπτανε ΠΟΛΥ καλυτερος ο μπραμπ![]()
θεουλι μου τι μπουρδες ακους;παρε μωρη κι ενα καψουροτραγουδο να το κανουμε σωστα
Για το οτι ζηλεύεις θανάτου ναι..Εχουμε και γραπτή ομολογία πλέον.![]()
Πες ποια και θα σου πω αν μπήκαν. Για το σχολιασμό αν είναι μέσα στις λίγες γνώσεις μου ευχαρίστως.
Οκ ρίχτα τότε.Φαντάζομαι πως είναι εντός των δυνατοτήτων σας. Αν ήταν για Boney M θα απευθυνόμουν στον κ. The Saint!
θελεις να σου αφιερωσω επτα νωμα σε να δωμα πως να ξαπλω να κλεισεις μα, να νομιζουν οτι καναμε παρτουζα?θεουλι μου τι μπουρδες ακους;![]()
έχω μείνει λίγο πίσω αλλά έχετε φάει, εσείς οι πολίτες εννοώ, τέτοια στο παλιό Ίμβρος νυν Γαρμπή στο Καβούρι?Πώς τα έφτιαξες;
Tηγανητά με κουρκούτι και σκορδαλιά
Αχνιστα
Με πιλάφι