διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Μπήκατε φουριόζος.Συγγνωμη... Λησμόνησα να καλημερίσω.
Καλή σας ημέρα δεσποινίς και κύριοι.![]()
Καλημέρα σας.
Μπήκατε φουριόζος.Συγγνωμη... Λησμόνησα να καλημερίσω.
Καλή σας ημέρα δεσποινίς και κύριοι.![]()
Θα πρέπει στον πιο ψηλό τούρκο να του έριχνες τουλάχιστον ένα κεφάλιναι οντως, μου είχε κανει πολυ εντυπωση αυτό. Αφου να φανταστείς μερικοι μου ζητούσαν να βγαλουμε φωτογραφια και μετα πηγαιναν στους φιλους και την εδειχναν λες και πηραν τροπαιο
Υ.Γ ουτε εσυ που εχεις χρονια να γαμησεις δεν θα εκανες ετσι![]()
εύκολη απάντηση για τους περισσότερους εδώπρεπει να ανοιξουμε θρεντ για τα πιο εξωφρενικα χρηματα που εχουμε πληρωσει για κατι
οχι ρε για μουνιαεύκολη απάντηση για τους περισσότερους εδώ
θα ερθει ο μποκα να σου πει πηρα ενα κρασι 8 ευρω και θα πάθει ο Αγιος κανένα εγκεφαλικοπρεπει να ανοιξουμε θρεντ για τα πιο εξωφρενικα χρηματα που εχουμε πληρωσει για κατι
θα ερθει ο μποκα να σου πει πηρα ενα κρασι 8 ευρω και θα πάθει ο Αγιος κανένα εγκεφαλικο![]()
μερικοι μου αρεσαν. Η απλα ειχα πολυ καιρο να γαμησωΘα πρέπει στον πιο ψηλό τούρκο να του έριχνες τουλάχιστον ένα κεφάλι![]()
πρεπει να ανοιξουμε θρεντ για τα πιο εξωφρενικα χρηματα που εχουμε πληρωσει για κατι
Καλημέρα.Καλημέρα στην εκλεκτή παρέα ;)
γιατι μωρη?παντως αυτο το θρεντ που προτείνεις ειναι ηλίθιο μπραμπ.
θα ερθει ο μποκα να σου πει πηρα ενα κρασι 8 ευρω και θα πάθει ο Αγιος κανένα εγκεφαλικο![]()
στην ιταλια παρκινγκ για 1.5 ωρα ισα για φαγητο 35 ευρωΕυκολάκι. Στην Νορβηγία, και λόγω ιστοτιμίας νοσμίσματος, ένα μπέργκερ και μια μπύρα (σε γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων) γύρω στα 18 ευρώ Ευρω αν θυμάμαι καλά.
στην ιταλια παρκινγκ για 1.5 ωρα ισα για φαγητο 35 ευρω![]()
Μια χαρά τιμή είναι για ένα αυτοκίνητο που δεν θα το έβρισκες ξανά εαν το άφηνες κάπου στο δρόμο. ;)στην ιταλια παρκινγκ για 1.5 ωρα ισα για φαγητο 35 ευρω![]()
Καλημέρα φίλε Διομήδη. Το σλιπάκι λίγο μεγάλο όμως. Προτιμώ αυτά που στο κατέβασμα προβάλλει η ετικέτα.Καλημέρα.
Σας περίμενα.
Μια χαρά τιμή είναι για ένα αυτοκίνητο που δεν θα το έβρισκες ξανά εαν το άφηνες κάπου στο δρόμο. ;)
Για 4 ζαντολάστιχα ( που θα έλειπαν ) μια χαρά τιμή είναι. Συμφωνώ.Μια χαρά τιμή είναι για ένα αυτοκίνητο που δεν θα το έβρισκες ξανά εαν το άφηνες κάπου στο δρόμο. ;)