Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
 ενα βιβλιο, λουλουδια, ενα  κρασι, μια καρτα με ευχες, ενα σιντι, ενα προσωπικο δωρο απο κατι που ξερεις οτι της αρεσει.

έναν δονητή ίσως...? :grin:
δεν ξέρεις βέβαια αν θα της αρέσει την στιγμή που θα το δει αλλά αργότερα ποτέ δεν ξέρεις!

λουλούδια... σου έχουν στείλει ποτέ τόσα λουλούδια, όσα και τα χρόνια που κλείνεις?
το έκανα και την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο ... προ πολλών ετών.
δεν έχω ξαναστείλει πότε ξανά.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406

Επισκέπτης
εισαι χαζο. Εγω δεν θα περιμενα καν δωρο
Δεν ξερω σε λεω απο αυτα, ρωτησα εχθες γιατι δεν ηθελα να παω με αδεια χερια.  :grin: τωρα στα κοντα που εχει ενα καρνταση μου θα του παω τουμπα λιμπρε και αυτο θα το εκτημηση γιατι νιωθει το ατομο  :grin: οχι σαν τα  χαζογκομενακια!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Δεν ξερω σε λεω απο αυτα, ρωτησα εχθες γιατι δεν ηθελα να παω με αδεια χερια.  :grin: τωρα στα κοντα που εχει ενα καρνταση μου θα του παω τουμπα λιμπρε και αυτο θα το εκτημηση γιατι νιωθει το ατομο  :grin: οχι σαν τα  χαζογκομενακια!
Που ξερεις ρε συ μπορει μολις ακουγε Τουμπα Λιμπρε να ψαρωνε να το περναγε για τιποτα εξωτικο  :grin:

Επισκέπτης
έναν δονητή ίσως...? :grin:
δεν ξέρεις βέβαια αν θα της αρέσει την στιγμή που θα το δει αλλά αργότερα ποτέ δεν ξέρεις!

λουλούδια... σου έχουν στείλει ποτέ τόσα λουλούδια, όσα και τα χρόνια που κλείνεις?
το έκανα και την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο ... προ πολλών ετών.
δεν έχω ξαναστείλει πότε ξανά.
Ειχα παει προφυλακτικα  σε ενα φιλο παλιοτερα σε συσκευασια δωρου.  :grin:

Επισκέπτης
Ειχε και μπουφε το κοριτσι  :grin: πιτσα που την εκανε αυτη,πατατα με κατι ασπρο απο πανω,σπανακοπιτα η κατι τετιο  :grin: κατι τυλιχτα με σαλαμια πιπερια και ντοματα νομιζω και αλλα πολλα. Μπραβο στο κοριτσι το παλεψε αρκετα παντως, αλλα μαλλον πηγαμε περισσοτεροι απο τι περιμενε  :grin:

Επισκέπτης
χαχαχα τι εγινε ρε σεις, περασε η ωρα και εκλεισε το καπη  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.431
Πόντοι
25.467
χαχαχα τι εγινε ρε σεις, περασε η ωρα και εκλεισε το καπη  :grin:

Κοιμόμαστε νωρίς, κύριε. >:(

Πως θα σηκωθούμε στις 5 να πιάσουμε σειρά στον ΕΟΠΥ για να γράψουμε τα φάρμακα;  :huh:

Επισκέπτης

Πως θα σηκωθούμε στις 5 να πιάσουμε σειρά στον ΕΟΠΥ για να γράψουμε τα φάρμακα;  :huh:
Δεν ξερω απο αυτα εγω, και δεν με ενδιαφερουν γιατι δεν προκειται να γερασω ποτε.  :grin:

Η ερη καταλαβα τι ρολο βαραει εδω μεσα  :grin: ειναι η αποκλειστικη σας η γυναικα που σας προσεχει  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.431
Πόντοι
25.467
Δεν ξερω απο αυτα εγω, και δεν με ενδιαφερουν γιατι δεν προκειται να γερασω ποτε.  :grin:

Η ερη καταλαβα τι ρολο βαραει εδω μεσα  :grin: ειναι η αποκλειστικη σας η γυναικα που σας προσεχει  :2funny:

Θα έπρεπε να δέιχνετε περισσότερο σεβασμό στην διευθύντρια του γηροκομείου...

Ακούς εκεί αποκλειστική!!!  >:(

Επισκέπτης
Θα έπρεπε να δέιχνετε περισσότερο σεβασμό στην διευθύντρια του γηροκομείου...

Ακούς εκεί αποκλειστική!!!  >:(
Σιγα μην ειναι γκοτζαμ διευθυντρια η θειτσα να ουμε  :grin: απο καθαριστρια που ηταν παλια την προβιβασανε σε αποκλειστικη  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

Καλημερα.
Σεις χρειαζεσθε φαρμακαποθηκη για την συνεχιση της παραμονης σας εντος του κυκλου των εμβιων οντων!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Δεν ξερω απο αυτα εγω, και δεν με ενδιαφερουν γιατι δεν προκειται να γερασω
Η ερη καταλαβα τι ρολο βαραει εδω μεσα  :grin: ειναι η αποκλειστικη σας η γυναικα που σας προσεχ

Hope i die before i get old... My generation / The Who.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Παντα χαιρομαι  :cheesy: βρηκα και καινουργιο γκομενακι εχθες, η δικια μου θα φαει κερατο εντος ολιγων ημερων,δεν το γλιτωνει  :grin:

Και εκει ακριβως ειναι η ειδοποιος διαφορα!
Ολοι εμεις που εχουμε προσωπο στην αγορα, οπως λεω συχνα, δεν πληγωνουμε καποιον αλλο και μαλιστα για ενα καπριτσιο της στιγμης.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Και ειναι πολυ σημαντικο οτι η ικανοποιηση μας ειναι αποτελεσμα συμβατικης / συναλλακτικης συμπεριφορας και οχι  ψευδους διαπροσωπικης δεσμευσης.
Ειναι πολυ σημαντικο το να ικανοποιεισαι χωρις να πληγωνεις καποιον αλλο.
Και σιγουρα δεν ειναι εγωιστικο και ιδιοτελες.
Αλλα ειναι πρωι για τετοιες συζητησεις ... και πρεπει να φυγω.
Καλημερα!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529