Επισκέπτης
Eδω ειστε ;)
Ορισμένα γυναικεία ονόματα θα μείνουν αθάνατα εξαιτίας της μουσικής.
Layla, Rosie, Michelle κλπ
Αλησμόνητες "μούσες" της εποχής των αραβικών "δανείων" του λαικού τραγουδιού. ;)Ζαϊρα, Ζιγκουάλα, Μαντουμπάλα...
Φήμες λένε πως ο κ.Picker αντιμετώπιζε προβλήματα σασμάν.
Μετά την τελευταία "επίσκεψη" του σε γνωστό συνεργείο της συνοικίας του μεταξιού η μόνη που κούμπωνε μ επιτυχία ήταν η όπισθεν.
καλησπερατην καλησπέρα μου...εδω μεσα βρίσκω την ηρεμια μου τελικά!
Διαταραξα την ηρεμία που αποζητούσατε??
όχι,απλά πρόσεξα το σύμβολο της Ρωμαϊκής θεάς Venus πανω απο το avatar σαςΔιαταραξα την ηρεμία που αποζητούσατε??
Φήμες λένε πως ο κ.Picker αντιμετώπιζε προβλήματα σασμάν.
Μετά την τελευταία "επίσκεψη" του σε γνωστό συνεργείο της συνοικίας του μεταξιού η μόνη που κούμπωνε μ επιτυχία ήταν η όπισθεν.
την καλησπέρα μου...εδω μεσα βρίσκω την ηρεμια μου τελικά!
ε ναι!!!όχι,απλά πρόσεξα το σύμβολο της Ρωμαϊκής θεάς Venus πανω απο το avatar σας
Άγιε μου μεγάλη παράληψή σας η περιβόητη και επιτυχημένη εις τα εξωτερικάΖαϊρα, Ζιγκουάλα, Μαντουμπάλα...
είστε να μου επιτραπεί η εκφραση περαστική εδω μέσα?θα μου πείτε όλοι περαστικοί είμαστε,εννοώ αναζητείτε κάτι συγκεκριμένο εδω μέσα,στα σκοτείνα,πρόστυχα forum σαν το δικό μας?ε ναι!!!
είστε να μου επιτραπεί η εκφραση περαστική εδω μέσα?θα μου πείτε όλοι περαστικοί είμαστε,εννοώ αναζητείτε κάτι συγκεκριμένο εδω μέσα,στα σκοτείνα,πρόστυχα forum σαν το δικό μας?
δεν χάνω ποτε τόν καιρό μου,να την χαίρονται...η ερωτηση μου αν ήτο αδιακριτη να διαγραφεί!Αδικως χανεται τον καιρό σας. Καπαρωμενη από τα ανώτερα κλιμάκια.