Επισκέπτης
Προς το παρόν δεν το χρειάζομαι.
Ευχαριστώ!
Προς το παρόν δεν το χρειάζομαι.
Ευχαριστώ!
Δεκτη η συμπαθεια.με το συμπαθειο ε?
![]()
Λέει κάποιος στο φίλο του.Μην ξεχασεις να παρεις ενα τετοιο..και να εχεις ανοιχτη γραμμη με το εκαβ![]()
τιν τούτο θεέέέέ΄΄εεέέ΄μου. Να μην σηκωθείς ποτέ από το κρεβάτι.Σε λίγο, να ετοιμαστεί.
![]()
[size=16pt]Σόλων ο Αθηναίος[/size]
![]()
«Εσύ, Σόλων, έφτιαξες ένα νόμο κοινής ωφέλειας, καθώς είσαι εσύ εκείνος που πρώτος, θα έλεγε κανείς, κατάλαβε την ανάγκη ύπαρξης ενός τέτοιου δημοκρατικού και αγαθοεργούς ιδρύματος, ας είναι μάρτυράς μου ο Ζευς! Είναι σημαντικό να το πω αυτό. Η πόλη μας έβριθε νεαρών αγοριών τα οποία η φύση εξανάγκαζε με σκληρότητα να παρασύρονται σε λάθος δρόμους. Για εκείνα αγόρασες και κατόπιν εγκατέστησες κορίτσια σε διάφορες συνοικίες, εξοπλισμένες και έτοιμες για τη δουλειά. Στέκονται γυμνές, από φόβο μήπως έσφαλλες, ρίξε μια ματιά στα πάντα. Ίσως δεν νιώθεις στην καλύτερή σου φόρμα, ίσως έχεις κάτι που σε στενοχωρεί. Αλλά η πόρτα τους παραμένει ανοιχτή. Τιμή, ένας οβολός, μπες μέσα! Δεν υπάρχει ίχνος σεμνοτυφίας ή ανοησίας, ούτε τραβιέται μακρυά σου. Αντίθετα θα πάρεις για τα χρήματά σου ό,τι θες και όπως το θες. Βγαίνεις. Πες της να πάει να πνιγεί, είναι ένα τίποτα για σένα».
ο σόλωνας μας άφησε πολιτισμικό έργο
τον θεωρώ πολύ άξιο
καλησπέρα σας![]()
τιν τούτο θεέέέέ΄΄εεέέ΄μου. Να μην σηκωθείς ποτέ από το κρεβάτι.
Στη βαση που το θετετε, εχετε δικιο.
Στη πραγματικοτητα ειναι απλος κ αγνος θαυμασμος.
δεν είναι λίγο μικρή για μας?
έχει μία υβριστική τελειότητα .....
Και επισης... Απο που εκπορευεται η υβρις αυτη και ποιους πρεπει να αποτρεψει.
Γιατι το ομορφο δε μπορει να ειναι και αλλαζονικο ενιοτε;
Μα και εγώ μικρός είμαι φίλε μου. ;)δεν είναι λίγο μικρή για μας?
έχει μία υβριστική τελειότητα .....
Μα και εγώ μικρός είμαι φίλε μου. ;)
Όσον αφορά την τελειότητα νομίζω πως στο αριστερό φρύδι έχει μια ελιά ή κάτι τέλος πάντων που δεν ης επιτρέπει να αγγίζει το τέλειο. Άρα πληροί τις προϋποθέσεις που θέτετε.
κρεββατώθηκα!