wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Εγω γι' αυτόν που ηξερα :-* το είπα μονη μου, δεν χρησιμοποιησα διαμεσολαβητη!!!Για την ακριβεια, ειπωθηκε οτι ΕΣΥ ενημερωσες.
Εγω γι' αυτόν που ηξερα :-* το είπα μονη μου, δεν χρησιμοποιησα διαμεσολαβητη!!!Για την ακριβεια, ειπωθηκε οτι ΕΣΥ ενημερωσες.
Για την ακριβεια, ειπωθηκε οτι ΕΣΥ ενημερωσες.
Ναι. Λοιπον?αγαπητέ, συγγνώμη για την αυτογνώμονη παρέμβαση, αλλά κάπου έχω διαβάσει ότι η καψούρα γράφεται με εννέα γράμματα.
παιδια χαλαρώστε χασατε και το χιουμορ σαςΕγω γι' αυτόν που ηξερα :-* το είπα μονη μου, δεν χρησιμοποιησα διαμεσολαβητη!!!
N' ανέβουμε λίγο. ;)
![]()
τι λοιπον? ο ελσος την εχει 20 ποντους δεν το ξερεις?Ναι. Λοιπον?
Φωτογραφικά? Παραγγελιά?κ. ΗοF εμεις πως θα ανεβουμε???![]()
Οταν γελασες με το "σοβαροι" επιστημονες, ηταν επισης χιουμορ?παιδια χαλαρώστε χασατε και το χιουμορ σας![]()
Με πμ.εξαιρετικό φωτιστικό, πληροφορίες?
αγαπητέ, συγγνώμη για την αυτογνώμονη παρέμβαση, αλλά κάπου έχω διαβάσει ότι η καψούρα γράφεται με εννέα γράμματα.
Ποιος ειναι ο Ελσος χριστιανε μου?τι λοιπον? ο ελσος την εχει 20 ποντους δεν το ξερεις?![]()
Παραγγελια στον απόλυτο του είδους!!!Φωτογραφικά? Παραγγελιά?
ο τελευταιος που πιρφορισες πριν 10 λεπτα ρε ασχετεΠοιος ειναι ο Ελσος χριστιανε μου?
Με πμ.![]()
Οταν γελασες με το "σοβαροι" επιστημονες, ηταν επισης χιουμορ?
Α τωρα καταλαβα. Την μπάρμπι εννοεις?ο τελευταιος που πιρφορισες πριν 10 λεπτα ρε ασχετε![]()
εγω φταιω ρε που ειμαι καλοψυχος, επρεπε να σε αφησω να αποκτησεις την πρωτη σου τραβελοφιλικη εμπειρια σα τον σταμουληΑ τωρα καταλαβα. Την μπάρμπι εννοεις?