erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
μπα; επεσαν τα καράβια οξω η σας εφαγε την ροζυ ο αλεξ;εχουμε σεκλετια![]()
μπα; επεσαν τα καράβια οξω η σας εφαγε την ροζυ ο αλεξ;εχουμε σεκλετια![]()
11.00 κλείνει η κουζίνα... είπα να συνεχίσω αλλά Σάββατο σήμερα γίνεται το αδιαχώρητο... δεν πειράζει Δευτέρα ;)10:30 κλεινουν οι ξενέρωτοι????
Μποθ.μπα; επεσαν τα καράβια οξω η σας εφαγε την ροζυ ο αλεξ;![]()
ναι, ο κουρσαρος τραμμυ , ο σαϊντ ο μαυρογεννης και ο παπαγαλος αλεξτου καπτεν τζιμυ ;![]()
να σου πω τραμυ ελπιζω να περιοριστείς στο οθωμανικό δίκαιο στη σύνοδο σου και να μην της ζητήσεις να την απαθανατισεις γιατι θα περάσω την σούβλα του κεμπάπ στο μάτι μουρακί Τούρκικο... μόλις γύρισα από εδώ
όπου μεταξύ των άλλων ανάλωσα και μία φιάλη από αυτό...
να σου πω τραμυ ελπιζω να περιοριστείς στο οθωμανικό δίκαιο στη σύνοδο σου και να μην της ζητήσεις να την απαθανατισεις γιατι θα περάσω την σούβλα του κεμπάπ στο μάτι μου![]()
θα πηγε να κανει παλι κανα παζαρι στο λογαριασμο και τον πεταξαν εξω τον φτωχομπινε10:30 κλεινουν οι ξενέρωτοι????
εσυ μεμο δεν πινεις κατι;ναι, ο κουρσαρος τραμμυ , ο σαϊντ ο μαυρογεννης και ο παπαγαλος αλεξ![]()
χαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχθα πηγε να κανει παλι κανα παζαρι στο λογαριασμο και τον πεταξαν εξω τον φτωχομπινε![]()
μποθ ε; θα του βγαλω τα ματια
σμουδι με μοσχαρι, τσιλι,ταμπασκο και τσιμεντο χτυπημενο σε μπλεντερ V8εσυ μεμο δεν πινεις κατι;
Δεν εχεις αντιληφθεί ότι η Ροζυ ηταν μεγαλο τροπαιο εδώ μεσα?μποθ ε; θα του βγαλω τα ματια(το ενα θα βγει απο οσο βλεπω μονο του οποτε θα φροντισω για το αλλο..
)
και εγω σαφραν απο παπαρουνα με τηλιοσμουδι με μοσχαρι, τσιλι,ταμπασκο και τσιμεντο χτυπημενο σε μπλεντερ V8![]()
ναι βεβαιως και ειμαι πολυ περηφανηΔεν εχεις αντιληφθεί ότι η Ροζυ ηταν μεγαλο τροπαιο εδώ μεσα?
τεραστιο, οχι απλα μεγαλοΔεν εχεις αντιληφθεί ότι η Ροζυ ηταν μεγαλο τροπαιο εδώ μεσα?
ητανε με χρησιδάνειο , απλα επιστράφηκε ως ελαττωματικήμπα; επεσαν τα καράβια οξω η σας εφαγε την ροζυ ο αλεξ;![]()
Για μενα? Ευχαριστω.ναι βεβαιως και ειμαι πολυ περηφανη![]()
για την ροζυ που ηταν μεγαλο τροπαιο ειναι μεγιστο κατορθωμα. αυτο και τα βραβεια νομπελΓια μενα? Ευχαριστω.![]()
τι μας λες...ητανε με χρησιδάνειο , απλα επιστράφηκε ως ελαττωματική![]()