erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν μιλάω για την συζυγικη μας σκεσηδεν γαμιεσαι μαναμ;
δεν μιλάω για την συζυγικη μας σκεσηδεν γαμιεσαι μαναμ;
αφου εχετε χασει την ουσια οι πιρφοροι του αλεξισμουΡε μεμο μιλά βρε άνθρωπε ,μπορούσα να γαμησω με μια πάστα σοκολατίνα και εγω έτρεχα για τζιμυ τσου?
Σε οσους μου στελνουν πμ αν γαμιέμαι, για ακόμα μια φορά σας ενημερώνω πως οχι και ευχαριστώ για τις προσφορές.![]()
μωρή κανόνισε να μυρίζει το πουλί μου ροκφόρδεν μιλάω για την συζυγικη μας σκεση![]()
μαλλον νομιζουν ειμαι κολ γκιρλΠες μου ότι σου στέλνουν π.μ...![]()
πεσαμε θύματα παραπλάνησης απο τον πνευματικό μας ηγέτη μου φένεταιαφου εχετε χασει την ουσια οι πιρφοροι του αλεξισμουκανονικα μια ελλεηνιδα θα επρεπε να σου αγοραζει αμαξι για να της κανεις τη χαρη να την πηδας
![]()
μωρή κανόνισε να μυρίζει το πουλί μου ροκφόρ![]()
![]()
Oι αλεξότυποι δεν ειμαστε καρμιρηδες ούτε εκμεταλλευτές τύπε. Ειμαστε αρχοντες.πεσαμε θύματα παραπλάνησης απο τον πνευματικό μας ηγέτη μου φένεται![]()
κολ γκριλ εισαι εσυμαλλον νομιζουν ειμαι κολ γκιρλ![]()
![]()
σας τρωει τα λεφτα ο τσαρλατανοςπεσαμε θύματα παραπλάνησης απο τον πνευματικό μας ηγέτη μου φένεται![]()
Σε οσους μου στελνουν πμ αν γαμιέμαι, για ακόμα μια φορά σας ενημερώνω πως οχι και ευχαριστώ για τις προσφορές.![]()
κολ γκριλ εισαι εσυ![]()
μια ασχημομουρα ειμαι δεν ειναι δα να ασχοληθει κανεις. απλα δεν υπαρχει η σωστη ενημερωση![]()
Χάνεις το νοημα. Δεν εχει τοση σημασια η εμφανιση, οσο το εξιταρισμα ότι πηγαίνεις με την κατοχο ενός ιστορικου νικ στο μπουρδελα κομμια ασχημομουρα ειμαι δεν ειναι δα να ασχοληθει κανεις. απλα δεν υπαρχει η σωστη ενημερωση![]()
Εγω τουλάχιστον είμαι εδώ τύπε, δεν εγινα καλογερος στο Θιβετ.σας τρωει τα λεφτα ο τσαρλατανοςγινε νωντοτυπος για να γουσταρεις
![]()
οι αποστολοι του νωντισμου και η νωντοθεωρια, η νωντοβιβλος, η νωντοαποκαλυψη ειναι ομως ολα εδω και δινουν λυσεις ζωης στους χιστεςΕγω τουλάχιστον είμαι εδώ τύπε, δεν εγινα καλογερος στο Θιβετ.
εδω μαν τα ιδια....εσυ ,τα νεα σουγεια σου τζιελ
τι κανεις?
εσυ δλδ θα σκοτωνες να πας με τον αντισθενηΧάνεις το νοημα. Δεν εχει τοση σημασια η εμφανιση, οσο το εξιταρισμα ότι πηγαίνεις με την κατοχο ενός ιστορικου νικ στο μπουρδελα κομ![]()