blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
γιατι εσεις μου λετε δηλαδη τα δικα σας;;... μην τα παρω μπιζ...![]()
Εγω δεν εχω μυστικα, κυρια.
γιατι εσεις μου λετε δηλαδη τα δικα σας;;... μην τα παρω μπιζ...![]()
Ο μπιζ λεει των αλλονων![]()
Εγω δεν εχω μυστικα, κυρια.
ξέρεις τιΕξαρταται γιατι τον θέλεις.
Εχεις αυλή?
Τον θέλεις εξω απο το σπιτι?
Θέλεις να τον βγάζεις βολτα ή απλά να τον εχεις παρατημένο και καλά για φυλαξη...
Επισης τα εξοδα ειναι πολυ περισσότερα!!!
Δεν θετετε απλα ερωτηματα. Παρακινειτε τα μέλη να γινουν σπιουνοι κ τους κανετε μεχρι πλυση εγκεφαλου για να πετυχετε το σκοπο σας, μεταθετοντας μαλιστα τις ευθυνες ως ταπεινος, καημενος κ κατατρεγμενος νηματοθέτης, στην υπηρεσία μας κιολας, και γλειφτης λοιπον!!!Θετω ερωτηματα κ τα μελη απαντουν.
Ειμαι ενας ταπεινος νηματοθετης στην υπηρεσια σας.
Eπέστρεψα με αποκλειστικές φωτό από το "ρεπορτάζ"
![]()
ειναι θρεντ ποιοτητας...σε λιγο θα ποσταρουμε και ξυλογλυπτα ;)Τι στο διάτανο εξυπηρετεί αυτό το θρεντ; Δεν καταλαβαίνω λέξη απ' όσα γράφονται... επίσης, σιγά το αρχιδόμπαλο τον The Saint που έχει και δικό του θέμα.
Τι στο διάτανο εξυπηρετεί αυτό το θρεντ; Δεν καταλαβαίνω λέξη απ' όσα γράφονται... επίσης, σιγά το αρχιδόμπαλο τον The Saint που έχει και δικό του θέμα.
Δεν θετετε απλα ερωτηματα. Παρακινειτε τα μέλη να γινουν σπιουνοι κ τους κανετε μεχρι πλυση εγκεφαλου για να πετυχετε το σκοπο σας, μεταθετοντας μαλιστα τις ευθυνες ως ταπεινος, καημενος κ κατατρεγμενος νηματοθέτης, στην υπηρεσία μας κιολας, και γλειφτης λοιπον!!!
Σατανικο...υποκλινομαι!!!![]()