brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
εγω ειμαι κυκλοθυμικος μην ασχολεισαιΘεός ο πασχαλης ρε μπραμπ. Αλλα γιατι τόση μελαγχολία πρωί πρωι;
εγω ειμαι κυκλοθυμικος μην ασχολεισαιΘεός ο πασχαλης ρε μπραμπ. Αλλα γιατι τόση μελαγχολία πρωί πρωι;
πωπω ! σσσσσσσστ.............θα ξυπνησουν τα μωρα !!!
Καλημέρα.
Δεν το χάσατε, κυρία. Έφυγε επειδή οι γάτες είναι αχάριστα ζώα.
Το ευτυχές σενάριο να το πάτησε αυτοκίνητο δυστυχώς δεν έχει πολλές πιθανότητες.
επίσης τον παίρνεις και γέρνεις[move]ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ[/move]
Η ψηφοφορία μας εξελίσσεται συναρπαστικά. Οι τρεις επιλογές που έχουν ξεχωρίσει πάνε μαζί και γι΄ αυτό η ψηφοφορία παρατείνεται έως την Δευτέρα.
Θα ήταν άδικο να την λήξουμε σήμερα, να απονείμουμε τον δράπανο στην κα. Εριναλ και τόσοι συναγωνιστές, που προσδοκούν μία ακόλαστη νύχτα μαζί της, να μείνουν με το πέος τους ανά χείρας.
[move]Φωνάξτε και τους γείτονές σας να ψηφίσουν. [/move]
Μία ψήφος μπορεί να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα!
Η γάτα έφυγε να βρει τον ερωτα της με ενα κεραμιδογατο - βιολιτζή στην στέγη. Μόλις έλαβα γράμμα της απο Παρίσι
Ψηφίζεις τον μπραμπ, την πέφτεις στην ροδο και θες να σου κάτσω; θα σου φάω τα αυτιάΜόνο εγώ ξεραΐλα χθες? Δε μου κάθεται και η Έρη.
επίσης τον παίρνεις και γέρνεις
η ερη ειναι για μπουγάτσες τωρα...αδικα περιμενεις,τετραπαχη θα την κανει ο Γαβριηλ
ελπιζουμε κι η οικοσιτη να βρει τον ερωτα της στο κορδελιοΗ γάτα έφυγε να βρει τον ερωτα της με ενα κεραμιδογατο - βιολιτζή στην στέγη. Μόλις έλαβα γράμμα της απο Παρίσι
ελπιζουμε κι η οικοσιτη να βρει τον ερωτα της στο κορδελιο
Κάντε και λίγη "αγρανάπαυση". Εν ανάγκη χρησιμοποιείστε το και για να ουρήσετε... δεν κάνει κακό...
μουναρα η γκόμενα ρε πουστικελπιζουμε κι η οικοσιτη να βρει τον ερωτα της στο κορδελιο
Τα αυτά μη μου φας μονο.Ψηφίζεις τον μπραμπ, την πέφτεις στην ροδο και θες να σου κάτσω; θα σου φάω τα αυτιά
Α έτσι ε;Εσύ τελικά έχεις πολύ καλό γούστο.
Συγνώμη λοιπόν που σε ψήφισα.
Την καλημέρα μου.
Τα αυτά μη μου φας μονο.