NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
κάτσε τώρα ήρθε ένα νεούδι που το πάω με χίλιαΚαταγγέλω, την ψηφοφορία ως χειραγωγούμενη απο τον κ. νηματοθέτη.
κάτσε τώρα ήρθε ένα νεούδι που το πάω με χίλιαΚαταγγέλω, την ψηφοφορία ως χειραγωγούμενη απο τον κ. νηματοθέτη.
καλησπέρα φιλοι μουκαλησπερα ;)
Μα της μιλησα. Της ειπα ποσο πολυ αντιπαθω τα ψοφογατα. Τι αλλο να της πω;
Απο την ωρα που εμφανιστηκα, αρνειται να μου μιλησει ...
παιδοφιλος γαρ?.........κάτσε τώρα ήρθε ένα νεούδι που το πάω με χίλια
Καταγγέλω, την ψηφοφορία ως χειραγωγούμενη απο τον κ. νηματοθέτη.
νέο ρεκόρ παραμονής έκανε 30 δεύτερα νομίζωΚαλώς ήρθατε στην παρέα μας.
Ελπίζω να μέινετε μέχρι να φύγετε.![]()
κάτσε τώρα ήρθε ένα νεούδι που το πάω με χίλια
Εφυγε προτου μεινειΟύτε ενα ριφρές δεν πρόλαβε.![]()
Σεις ο μεγας δολοπλοκος ομιλειτε για χειραγωγηση;
Κσποια γεροντικη εμμονη σας θα ειναι.
θα μάθεις και συ.παιδοφιλος γαρ?.........
Προσπαθείτε εσκεμμένα να αλλοιώσετε τα αποτελέσματα και να στιγματήσετε την δίδα Ερινάλια ως ανέραστη. Ντροπή σας. >![]()
εγώ την καταγγέλλω για άλλο λόγο. Αν υπήρχε από την αρχή η επιλογή θα ξέραμε με πόσους έχει πάει. Τώρα χάθηκαν τόσοι ψήφοιΣεις ο μεγας δολοπλοκος ομιλειτε για χειραγωγηση;
Κσποια γεροντικη εμμονη σας θα ειναι.
νέο ρεκόρ παραμονής έκανε 30 δεύτερα νομίζω![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ την καταγγέλλω για άλλο λόγο. Αν υπήρχε από την αρχή η επιλογή θα ξέραμε με πόσους έχει πάει. Τώρα χάθηκαν τόσοι ψήφοι
Δε γνωρίζω το λόγο. Αυτό που με κάνει να γελάω είναι η ευρηματικότητά του και το πείσμα του.Παλαιότερα το έπαιρνα στην πλάκα.
Πλέον όμως, δεν μπορώ να καταλάβω με βάση ποιά κίνητρα και ποιά κριτήρια συνεχίζει να τον εκπαραθυρώνει ο "από μηχανής θεός".
Λές κι έχουν μεταξύ τους τίποτα προσωπικές διαφορές ένα πράμα...![]()
Ηρασθη και δεν το μαθαμε;;;
Άντε πήρες και συ ένα καλό μουνάκι. Μετά την χοντροδάχτυλη Πωλίνα.Το ενδεχομενο να ειναι μονο ο νηματοθετης σας απασχολησε καθολου;
Δε γνωρίζω το λόγο. Αυτό που με κάνει να γελάω είναι η ευρηματικότητά του και το πείσμα του.
Απαξιώ σε κομπλέξικους κακεντρεχείς, που συνουσιάζονται με ασχημοδάκτυλες βλαχομολδαβές χωριάτισσες και το βγαζουν βούκινο.