Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
χάλια το συκώτι του
χάλια το συκώτι του
Πούσι μην πας! Είναι παγίδαεγω ο Πριγκηψ ο Σινς Αγιος
Έχω δικαίωμα να κάνω like σε φωτογραφίες, όχι να γράφω. Είμαι, αυτό που λένε κάπως Περσόνα Ογκρατέν
κοκκινησα τωρα
έχεις δικαίωμα να ρωτάς αν έχεις δικαίωμα. Πολλά λεςΈχω δικαίωμα να κάνω like σε φωτογραφίες, όχι να γράφω. Είμαι, αυτό που λένε κάπως Περσόνα Ογκρατέν
εκοψε ροδα μυρωμεναπουσυ αστο
μην πας κοιμουνται και θα φωναξουν την αστυνομια
Προτιμώ με κιμάμε κιμά ή με σπανάκι;
Προτιμώ με κιμά
Το σπανάκι είναι για την "πλέμπα". (Ρίχνω keywords δόλωμα να πλακώσουν εδώ πάλι)Πιο "τεχνικό" πιάτο αυτό με το σπανάκι. Φουσκώνει πολύ πιο δύσκολα.
Κορίτσι ακόμη και εγχειρισμενονα σοβαρευτεις,να κοψεις τα Εξαρχεια,τις μυτιες,γενικα τα ντραγκια,να βρεις δουλεια,να ξυριζεσαι,να ντυνεσαι ευπρεπως και θα σου βρουμε ενα καλο κοριτσι να σε αποκαταστησουμε..αν δε γινεις και ΔΕΞΙΟΣ εγω προσωπικα θα επιβλεψω την αποκατασταση σου
ή θα πας να διεκδικήσεις αντρίκια μια θέση στο νήμα των παππούδων ή θα φορέσεις το άλικο γράμμα και δεν θα στέκεσαι σε κανένα νήμα χωρίς να σου πετάμε λάχανα.Το σπανάκι είναι για την "πλέμπα". (Ρίχνω keywords δόλωμα να πλακώσουν εδώ πάλι)
ή θα πας να διεκδικήσεις αντρίκια μια θέση στο νήμα των παππούδων ή θα φορέσεις το άλικο γράμμα και δεν θα στέκεσαι σε κανένα νήμα χωρίς να σου πετάμε λάχανα.
Διάλεξε.
είμαι σκληρός keyboard warrior. Αν με έβλεπες τώρα σμίγω και τα φρύδια. Άστο.διακρίνω μια σαδιστική πτυχή στην πολυσχιδή προσωπικότητά σας
Έχουμε ορίσει περιοχές. Η περιοχή τους είναι το νήμα τους. Η περιοχή μου είναι όλο το υπόλοιπο μπου. Fair.ή θα πας να διεκδικήσεις αντρίκια μια θέση στο νήμα των παππούδων ή θα φορέσεις το άλικο γράμμα και δεν θα στέκεσαι σε κανένα νήμα χωρίς να σου πετάμε λάχανα.
Διάλεξε.
Έχουμε ορίσει περιοχές. Η περιοχή τους είναι το νήμα τους. Η περιοχή μου είναι όλο το υπόλοιπο μπου.
αν το πας έτσι συγκαλώ την επιστημονική ομάδα του μπου να αποφασίσει την απομόνωσή σου για πόσες μέρες.Έχουμε ορίσει περιοχές. Η περιοχή τους είναι το νήμα τους. Η περιοχή μου είναι όλο το υπόλοιπο μπου. Fair.
Ήδη δεν αντέχουν και ξεκίνησαν να μου την πέφτουν εκτός νήματος. Ξενημάτωσαν σήμερα.