Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
να σοβαρευτεις,να κοψεις τα Εξαρχεια,τις μυτιες,γενικα τα ντραγκια,να βρεις δουλεια,να ξυριζεσαι,να ντυνεσαι ευπρεπως και θα σου βρουμε ενα καλο κοριτσι να σε αποκαταστησουμε..αν δε γινεις και ΔΕΞΙΟΣ εγω προσωπικα θα επιβλεψω την αποκατασταση σου
Κορίτσι ακόμη και εγχειρισμενο

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Το σπανάκι είναι για την "πλέμπα". (Ρίχνω keywords δόλωμα να πλακώσουν εδώ πάλι)
ή θα πας να διεκδικήσεις αντρίκια μια θέση στο νήμα των παππούδων ή θα φορέσεις το άλικο γράμμα και δεν θα στέκεσαι σε κανένα νήμα χωρίς να σου πετάμε λάχανα.
Διάλεξε.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
ή θα πας να διεκδικήσεις αντρίκια μια θέση στο νήμα των παππούδων ή θα φορέσεις το άλικο γράμμα και δεν θα στέκεσαι σε κανένα νήμα χωρίς να σου πετάμε λάχανα.
Διάλεξε.

διακρίνω μια σαδιστική πτυχή στην πολυσχιδή προσωπικότητά σας :)

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Διάλεξε.
Έχουμε ορίσει περιοχές. Η περιοχή τους είναι το νήμα τους. Η περιοχή μου είναι όλο το υπόλοιπο μπου. Fair.
Ήδη δεν αντέχουν και ξεκίνησαν να μου την πέφτουν εκτός νήματος. Ξενημάτωσαν σήμερα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
ολο πουτσες λες ρε καραγκιοζη....οσο και να προσπαθεις γαμησες το 1991 αλλα δεν θα ξαναγαμησεις ποτε

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Έχουμε ορίσει περιοχές. Η περιοχή τους είναι το νήμα τους. Η περιοχή μου είναι όλο το υπόλοιπο μπου.

σας βρίσκω μετριοπαθή, εγώ θα έλεγα ότι η περιοχή σας είναι όλο το υπόλοιπο ίντερνετ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Έχουμε ορίσει περιοχές. Η περιοχή τους είναι το νήμα τους. Η περιοχή μου είναι όλο το υπόλοιπο μπου. Fair.
Ήδη δεν αντέχουν και ξεκίνησαν να μου την πέφτουν εκτός νήματος. Ξενημάτωσαν σήμερα.
αν το πας έτσι συγκαλώ την επιστημονική ομάδα του μπου να αποφασίσει την απομόνωσή σου για πόσες μέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom