athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.717
- Πόντοι
- 12.756
καποιες φορες ειναι δυσκολο να κρυψει την ταπεινη καταγωγη του αλλα το προσπαθειΚλάνει πολύ όμως, τώρα τελευταία...
καποιες φορες ειναι δυσκολο να κρυψει την ταπεινη καταγωγη του αλλα το προσπαθειΚλάνει πολύ όμως, τώρα τελευταία...
αν υπολογισουμε οτι με 1 χιλιαρικο το μηνα περιπου συντηρει ολο το σπιτικο του και κοντευει να φτασει τα 50, δεν θα μας κοστισει και πολυ τυπε...
και τους κλωνους να παρει μαζι.
θα τσονταρω και εγω για τα εξοδα
αφου δνε εχεις φραγκο τα κρατα ολα η πεθερα και η γυναικα ρε...ευτυχως που δεν καπνιζεις κιολαςπαλι λεφτα ζητιανευεις ρε ζητουλα....
πες ποσα θες να σου δωσουμε να σηκωθεις να φυγεις απο δω μεσα..
απο σενα δεν θελω εχεις εξοδα...Κεχαγιογλου,λογιστες,λαδψματα κλπ
και τους κλωνους να παρει μαζι.
θα τσονταρω και εγω για τα εξοδα
καποιες φορες ειναι δυσκολο να κρυψει την ταπεινη καταγωγη του αλλα το προσπαθει
το ειχαμε καταλαβει οτι τριβεσαι με τον Αλβανοκαποιες φορες ειναι δυσκολο να κρυψει την ταπεινη καταγωγη του αλλα το προσπαθει
το πιο φτηνό παράσιτο θα είναι ..αν υπολογισουμε οτι με 1 χιλιαρικο το μηνα περιπου συντηρει ολο το σπιτικο του και κοντευει να φτασει τα 50, δεν θα μας κοστισει και πολυ τυπε...
φταιει η μονοποικιλίαΞεκωλιάστηκε αυτός ο Μουνιβαγόνι. Πόση ώρα χέζει;
Τυπε νυχου είναι δεν κάνει περιτομεςπου ειναι να παω να μου κοψει τα πετσακια?
ή είναι τόσο ανισόρροπος που αλλάζει ποτό μέσα σε 4 γραμμές σκέψεων ή τα ανακάτεψε πάλι και έγινε φέσιPARASΚΕΥΗ μαγκες σημερα
πιτσα μπυρα και ταινια εχει το προγραμμα
ουισκυ καρντου και πιτσα μπεικον κρεμμυδι για εγγθημενο κλανιιδιιιι
ή είναι τόσο ανισόρροπος που αλλάζει ποτό μέσα σε 4 γραμμές σκέψεων ή τα ανακάτεψε πάλι και έγινε φέσι
χαθηκες, μαυρη πετρα εριξες στο νημα
Το σαη φθίνει τύπε, πάνε τα παλιά καλά μπάχαλαχαθηκες, μαυρη πετρα εριξες στο νημα
εδω και 5 χρόνια πιανει πάτο , αλλα ακόμα δεν λέει να κλεισει το γαμημένοΤο σαη φθίνει τύπε, πάνε τα παλιά καλά μπάχαλα
τραβα για υπνο ρεεδω και 5 χρόνια πιανει πάτο , αλλα ακόμα δεν λέει να κλεισει το γαμημένο
μεχρι και σκατα φόρουμ εβαλαν και ακόμα μέσα οι ψυχακηδες να γραφουν ..
τραβα για υπνο ρε
τσακω κερματα γιατι δεν εχω χαρτινα
Πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον δικηγόρο στο Μασαχουσέτς τυπετραβα για υπνο ρε
εχεις δικιο ρε μαν το ξεχασα αυτο..μην τον δουμε στις ειδησεις με ειδικη πτηση για φυλακες Αμερικης φοβουμαιΠρέπει να μιλήσει πρώτα με τον δικηγόρο στο Μασαχουσέτς τυπε