Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
σταματω τοτες, εξεφρασα μια αποψη και δεσμευομαι να ακολουθησω την ροη της συζητησηςΜία, ναι.
Αλλά εσείς μπήκατε με πρόθεση να ξανακλάσετε.
no farting: activated
σταματω τοτες, εξεφρασα μια αποψη και δεσμευομαι να ακολουθησω την ροη της συζητησηςΜία, ναι.
Αλλά εσείς μπήκατε με πρόθεση να ξανακλάσετε.
σταματω τοτες, εξεφρασα μια αποψη και δεσμευομαι να ακολουθησω την ροη της συζητησης
Μέχρι να ανοίξουν τα γυμναστήρια θα σε υποστούμεσταματω τοτες, εξεφρασα μια αποψη και δεσμευομαι να ακολουθησω την ροη της συζητησης
Γενικά τον κρύβανε τον Άγιο μικρό
ειστε τυχερος που εχετε εναν κλωνο οι δικοι μου μπλοκαρονται διαρκωςΓια να τελειώνουμε με το θέμα, ό ένας και μοναδικός κλώνος μου, είναι ο Κάιζερ Μπλίζερ.
ελα τωρα, αφου σας κανω να περνατε καπως καλα.Μέχρι να ανοίξουν τα γυμναστήρια θα σε υποστούμε
Πρόσφυγες από Σμύρνη οι δικοί μου, πλέμπαΑγκυλώσεις αριστοκρατών ενετικής καταγωγής, κύριε.
ειστε τυχερος που εχετε εναν κλωνο οι δικοι μου μπλοκαρονται διαρκως
Πρόσφυγες από Σμύρνη οι δικοί μου, πλέμπα
Συμφωνώ, απλά προσπάθησα να δημιουργήσω λίγο δράμα.Καθόλου πλέμπα. Τουναντίον. Οι σμυρνιοί τους έκαναν ανθρώπους τους χλέμπουρες τους Αθηναίους.
Συμφωνώ, απλά προσπάθησα να δημιουργήσω λίγο δράμα.
Εμένα ο παππούς μου έλεγε:Αν έχετε υπ΄ όψιν σας το μυθιστόρημα του Κ. Θεοτόκη "Σκλάβοι στα Δεσμά τους", να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι "εντελώς" μυθιστότημα.
Την ατάκα: "Ανάθεμα στην προσάρτηση", την είπε ο παππούς μου.
Εμένα ο παππούς μου έλεγε:
"Για να έχεις τύχη
πρέπει να τον έχεις μία πήχη.
Εμείς τον έχουμε μία πήχη,
πού είν' η τύχη;"
Υ.Γ.Αν έχετε υπ΄ όψιν σας το μυθιστόρημα του Κ. Θεοτόκη "Σκλάβοι στα Δεσμά τους", να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι "εντελώς" μυθιστότημα.
Δεν το έχω διαβάσει . Το περιεχόμενο του βασίζετεΑν έχετε υπ΄ όψιν σας το μυθιστόρημα του Κ. Θεοτόκη "Σκλάβοι στα Δεσμά τους", να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι "εντελώς" μυθιστότημα.
Δεν το έχω διαβάσει . Το περιεχόμενο του βασίζετε
Λακωνικός και ξεκάθαρος ο κύριος ΜαυρογένηςΠροτιμώ τα βιβλία και όχι τα χαζοκουτια.
Ο παππούς σας στο έργο ενσαρκώνεται από τον Φέρτη;Είναι λίγο δύσκολο να σας εξηγήσω σε δυό γραμμές. Γι αυτό, θα σας πρότεινα να δείτε την μεταφορά του σε κινηματογραφική ταινία. Δεν είναι τόσο ατμοσφαιρική και γλαφυρή, όπως το βιβλίο, αλλά μια κατεύθυνση, θα σας την δώσει.