TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
βαλε τον τζιμμυ στα 4 θα σου περασει ο πονοςπονσταν
βαλε τον τζιμμυ στα 4 θα σου περασει ο πονοςπονσταν
δεν εχω ορεξη ουτε για τον τζιμυβαλε τον τζιμμυ στα 4 θα σου περασει ο πονος
δεν πειραζω θα τον παρω εγωδεν εχω ορεξη ουτε για τον τζιμυ
ριχτου εσυ ενα φιλικο ματσακωνιασμαδεν πειραζω θα τον παρω εγω
Αν είναι έντονος πόνος = Mesulidπονσταν
δεν με πιανει μαν..βασικα σχεδον τιποτα δε με πιανει ουτε νιφλαμολ μονο καπως το πονστανΑν είναι έντονος πόνος = Mesulid
Ξέρω ένα φάρμακο που θα σε κάνει περδίκι θα κανεις μερικές γαργάρες απλά θα πρέπει να απλώσεις ψηλά το χέρι για να το φτάσεις στο σούπερ μάρκετδεν με πιανει μαν..βασικα σχεδον τιποτα δε με πιανει ουτε νιφλαμολ μονο καπως το πονσταν
68 κανει θα παω στο πιο κατω 12αρι τζονακο 29,90 ακομα προσφοραΞερω
Ξέρω ένα φάρμακο που θα σε κάνει περδίκι θα κανεις μερικές γαργάρες απλά θα πρέπει να απλώσεις ψηλά το χέρι για να το φτάσεις στο σούπερ μάρκετ
Οδοντίατρο πήγες;δεν με πιανει μαν..βασικα σχεδον τιποτα δε με πιανει ουτε νιφλαμολ μονο καπως το πονσταν
χθες...υπομονη καμμια βδομαδα με δεκα μερες μηπως το σωσω...Οδοντίατρο πήγες;
Τι οδοντίατρο έχεις... σε άφησε να φύγεις με τον πόνο και "υπομονή"? Ή μήπως τα είπατε τηλεφωνικά;χθες...υπομονη καμμια βδομαδα με δεκα μερες μηπως το σωσω...
Ξέρω κάποιον καλό να σου κάνει εξαγωγή όχι το δόντι το φάρμακο από το σούπερ μάρκετχθες...υπομονη καμμια βδομαδα με δεκα μερες μηπως το σωσω...
θα με βοηθουσεΞέρω κάποιον καλό να σου κάνει εξαγωγή όχι το δόντι το φάρμακο από το σούπερ μάρκετ
Ξέρω κάποιον καλό να σου κάνει εξαγωγή όχι το δόντι το φάρμακο από το σούπερ μάρκετ
λαγκαβουλιν ..αλλα οχι της Ηλίουπολης το κανονικοελα τι θετε ακριβως και ποτε
το κανονικό της ηλιούπολης θα σου φέρει λολλαγκαβουλιν ..αλλα οχι της Ηλίουπολης το κανονικο