athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
τι θα τα κανεις τα λεφτα ρε Μπραμπ;βαλε και μενα στην διαθηκη σου μην γινεσαι νιπλήςΜόνο στο Τζόνυ το μπλε
τι θα τα κανεις τα λεφτα ρε Μπραμπ;βαλε και μενα στην διαθηκη σου μην γινεσαι νιπλήςΜόνο στο Τζόνυ το μπλε
άμα θέλεις ξέρω κάτι καλούς ανθρώπους στην ηλιούπολη που προμηθεύουν τα μαγαζιά με ποτά. Βαθειά θρησκευόμενα άτομα, μετατρέπουν και το νερό σε κρασί αν με πιάνειςσημερα το προγραμμα εχει τζοννυ 12αρι ενα ποτηρι και ενα ποτηρι περδικα..το 12αρι ειναι ακριβο πρεπει να το κρατησω λιγο καιρο
Τυπε τα μοναδικά μασούρια που έχω είναι δυναμίτιδας για ριφιφιτι θα τα κανεις τα λεφτα ρε Μπραμπ;βαλε και μενα στην διαθηκη σου μην γινεσαι νιπλής
Μόνο στο Τζόνυ το μπλε
ποιυς ξερεις ? το λαγο η τον μπιρμπα η τη παρεα του τσακοάμα θέλεις ξέρω κάτι καλούς ανθρώπους στην ηλιούπολη που προμηθεύουν τα μαγαζιά με ποτά. Βαθειά θρησκευόμενα άτομα, μετατρέπουν και το νερό σε κρασί αν με πιάνεις
σε λιγο καιρο γιορταζω...θα ξηλωθεις για δωροΝαι. Το πράσινο το έσπαγε με λεμονάδα.
σε λιγο καιρο γιορταζω...θα ξηλωθεις για δωρο
εσυ που κινεισαι παλι?πούσυ βλέπω κινείστε στις παρυφές της σόου μπίζ
οποιος δεν μου κανει δωρο θα τον γαμησω να ξες...απο τωρα τους λεω τι θελωΝα παραγγείλω Isle of jura 21;
πρόσεχε γιατί μπορεί να σου έρθουν με άδεια χέρια για δοκιμαστικέςοποιος δεν μου κανει δωρο θα τον γαμησω να ξες...απο τωρα τους λεω τι θελω
τωρα λεεω να παρω το τζειμσον stout edition η κανα πιο σπεσιαλ τουλαμορ
μη λετε μαλακιες το ουισκυ ποτε δεν το εσπασα
η ποσοτητα νερου π βαζω ειναι οση ενα καπακι απο το εμφιαλωμενο ισαμε 4 σταγονες π λεει ο λογος για να βγουν τα αρωματα
πούσυ βλέπω κινείστε στις παρυφές της σόου μπίζ
νιπλης και ραοπαο αδεια χερια γεματες σουφρες στανταρπρόσεχε γιατί μπορεί να σου έρθουν με άδεια χέρια για δοκιμαστικές
Ο νιπλης θα σου φέρει μια επιταγή εμού του ιδίουοποιος δεν μου κανει δωρο θα τον γαμησω να ξες...απο τωρα τους λεω τι θελω
Ο νιπλης θα σου φέρει μια επιταγή εμού του ιδίου
να καλεστώ και εγώ I'll be in townνιπλης και ραοπαο αδεια χερια γεματες σουφρες στανταρ